Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 264
  • 583
  •   1
Отговори
# 435
Я опитайте THOTH за кутията, че аз я отворих, пък не разбрах как стана  Embarassed
благодаря  - точно това  е
това от дървената кутия го давате на една статуя  newsm78 и ти дава " градинската лампа" - жезъла

# 436
Добре, де все още не мога да взема второто кюлче. Маги, къде са тия градински лампи? Нямам ключ за крайно дясното "крило" на картата..

# 437
да ви кажа аз се отказвам мн.се изнервих  newsm61 smile3511 като започнете друга игра пишете  Praynig

# 438
Аз взех кюлче злато от първата пирамида, при орела. Сложих накита от кутията на дупката над луната и той започна да се върти и ми даде златото.

# 439
Дани, то и аз кооолко пъти се отказвааах, ако знаеш... newsm53

# 440
Добре, де все още не мога да взема второто кюлче. Маги, къде са тия градински лампи? Нямам ключ за крайно дясното "крило" на картата..
не е за крайното дясно крило - това е при пирамидите -  въри там наляво - надясно - като си срещу вратата където се влиза за голямата птица ...чакай - влизаш в пирамидите , после надясно - там е жезъла . слагаш го на камъка с луничката и ти дава 2 златно кюлче
само не знам как да взема последното от беседката

# 441
не не се отказвам егати

# 442
magi_77 , взех жезъла, обаче къде беше камъка с луната?

# 443
не не се отказвам егати

Моляви момичета помогнете аз имам само торбичка,дъвки,медалион и златно колче ли? само тожа  Rolling Eyes #Crazy

# 444
  • София
А какво направихте, за да влезети при пирамидите  newsm78

# 445
А какво направихте, за да влезети при пирамидите  newsm78
и аз не знам

# 446
magi_77 , взех жезъла, обаче къде беше камъка с луната?
връщаш се при голямата каменна птица и напред май  беше  -да

преди да се влезе при плочите където се местят има в ляво една статуя / на стената / - женска и като натисна ми казва нещо за силвия , но като не мога да си го преведа  newsm78

# 447
magi_77 , нещо ново?

# 448
  • София
къде я видяхте тази голяма каменна птица?

# 449
 нищо все съм си до там . аз чистя , че се стягам за довечера за госи , сядам и играя .... готвя , сядам и играя Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт