Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 851
  • 398
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз пък да си кажа, че този призив за "начин на живот" при мене не сработва.Килограмите, ако има излишни, първо трябва да се свалят, а това без диета не става, и чак тогава да мислим за стила си на живот.
Що се отнася до спорта, о, моля, нека не бъркаме разходките, фитнеса и гимнастиката със спорт.Спортистите определено не са най-здравите хора, защото човешкото същество, с годините еволюция просто е пригодило организма си към начин на живот, за който професионалният спорт не е естествено състояние.Хайде да не споменаваме за контузиите им, за проблеми със сърцето и т.н.
Така че, моля да не се размахват някакви призиви и лозунги, защото всяка теза може да се обори, а безсмислените спорове само разводняват идеята на тази и други теми.

Пия Кларинол и аз.Доволна съм.Самоказвам, че освен за топене на мазнини веществото е много полезно за сърцето.
Успех на всички.

# 106
 newsm53Всеки има право на мнение.Нали затова са форумите Weary?!Ето защо не си запазих мнението за себе си...,а и мисля,че няма нужда от този груб тон.Все пак не ангажирам никого с нищо.Говоря от личен опит.Мисленето ми за спорта е изключително положително,защото от пет годишна спортувам....

# 107
  • София
newsm53Всеки има право на мнение.Нали затова са форумите Weary?!Ето защо не си запазих мнението за себе си...,а и мисля,че няма нужда от този груб тон.Все пак не ангажирам никого с нищо.Говоря от личен опит.Мисленето ми за спорта е изключително положително,защото от пет годишна спортувам....

Никой не е бил груб към тебе.
Що се отнася до тона, мисля, че доста "агресивно" влезе в темата, затова и отговорите бяха доста категорични, но не не и груби.

Спортувай, лошо няма, но не очаквай всички да те последват - не само защото хората са различни, но и защото това съвсем не е "животоопределящо" решение.

Успех!

# 108
Момичета, реших да споделя с вас своя скромен опит.
Започнах вече втората опаковка Кларинол от 60 капсули. За сега твърдо мога да кажа, че съм доволна. Вярно е, че успоредно с хапчетата внимавам и как се храня, но в никакъв случай не гладувам. Ям от всичко, дори и сладко  Rolling Eyes Опитвам се, все пак да намаля количеството, защото ми е ясно, че няма хапчета-чудо. Също така, си дадох сметка, че щом така и така давам толкова много (поне според мен) пари, по-добре е да се опитам да подпомогна действието на Кларинола. Затова започнах да спортувам. 1 или 2 пъти седмично се затътрям до залата за аеробика. Вярно е, че ми коства големи усилия - най-вече в надмогване на вътрешното си съпротивление и оправдания от рода: "колко много работа имам и колко съм заета с други неща"... Въпросът е, че няма смисъл да си даваме парите за хапчета, а всъщото време да затрудняваме тяхното действие, ако такова има. По-добре е взимането на тези хапчета да ни подейства като стимул и за всичко останало - здравословна храна, повече движение и т.н...

Но да се върна на Кларинол-а - според мен, ефект от него има. Бавен, но има! Опитвала съм всякакви диети. И случайно дочути и специално разработени за мен от специалист! Ефектът винаги е бил нищожен - 1, 2 килограма за месеци усилия и ограничения. Сега, откакто започнах да взимам Кларинол, съм с 1кг надолу и което е по-важно - усещам че започвам да влизам в дрехите си по-свободно. Simple Smile Това усещане е толкова стимулиращо, че вече започвам с ентусиазъм да посещавам аеробната зала и дори, в крайчеца на съзнанието, от време на време изниква идеята за онзи минималистичен бански, който никога не бих си позволила да облека...  Blush

Е, това е от мен. Най-важни са вътрешните ни стимули и ако хапче от рода на Кларинол ни помага да добием по-голяма активност, то аз съм твърдо ЗА! Simple Smile

Успех на всички!

# 109
  • Сливен
Аз да се похваля /само да не е прибързано/.
След всичкото плюскане по празниците - влизам си в дънките без да разкопчавам ципа.
Чудя се, дали не е от материята  newsm78, обаче чак толкова не са се "отпускали" пущините му досега Wink
Ще купувам втора скатула, че да видим накрая Wink

# 110
Аз сим дожолна от този кларинол.ОТ 6 дена го гилтам и има ефект ,но и спортувам.

# 111
Аз пък вече свършвам първата опаковка от 60 бр. и засега резултат надолу няма.
Ама и по Великден малко се отпуснах. Хляб не ядох, ама хапнах малко курабийки и козунак. Поне не се ошишкох, както на другите празници досега.
Ще взема и втората , пък да видим.
Вече няма с какви призници да се оправдавам.

# 112
Да се запиша и аз!
Пия кларинол по 2 на ден и съм на полувината на малката опаковка. Ефект за сега няма, но от днес почнах зелева супа и смятам да лунувам на 17.04 Пия си зелен чай от време на време.
Ще се включа пак след седмица да докладвам Grinning

# 113
Здравейте, момичета. И аз от няколко дена пия Кларинол. Пия го по два пъти на ден защото хапвам само на обяд и вечера, и забелязах че след като изпия хапчето след около половин час ми става лошо на корема  , и по този начин ми се подтиска апетита. Така за вечеря нямам толкова апетит. Притеснява ме обаче това,че ми става лошо. Моля ако някой има същите симптоми да сподели

# 114
Здравейте,чета ги тези форуми от доста време и реших да се включа най-после HugАз не свалям килца след раждане,но суетата си е суета. BlushТа пия и аз кларинола,сега съм някаде до към средата на опаковката от 60 капсули.Малко ми е трудно още да преценя ефекта, то по край празниците всички доста си похапват и аз така EmbarassedМай има някакъв ефект...Но се чудя дали има още някой да сподели мнение....Аз и въртя колето у дома,но... знам ли.

# 115
Засега ефект няма, като изключим сърцетупа на моменти  Confused

Сега включих и тае бо в схемата пък да видим...Пак ще пиша след седмица

# 116
Момичета,как имате смелостта да вярвате на реклами и да се поддавате на такива внушения?
Ако се отслабваше с лекарства цялото дебело човечество щеше отдавна да е изчезнало.Да сте видели такова нещо?Никой не знае как действат дългосрочно тези продукти на организма.
Има начини за отслабване и те НЕ включват пиенето на химия.

# 117
  • София

А, сърцебиенето не е от Кларинола.Кла е полезна за сърцето, зная това от лекари.Преди да се препоръчва за намаляване на теглото, тя беше известна с доброто си действие върху сърцето.

# 118

А, сърцебиенето не е от Кларинола.Кла е полезна за сърцето, зная това от лекари.Преди да се препоръчва за намаляване на теглото, тя беше известна с доброто си действие върху сърцето.

Ми не знам от какво е тогава, но факт е, че досега такива проблеми не съм имала, но итолкова дебела не съм била, като изключим следродовия период...

# 119
Много ми хареса темата.Дано наистина тези хапчета да са безвредни,защото преди година и половина ми изписаха ксеникал и благодарение на тях си направих камъни в жлъчката та сега малко ме е страх от такива хапчета-чудо,които помагат за разграждането на мастните депа.Като чета този форум и в мен нараства надеждата,че може да има резултат и при мен,но първо ще се консултирам с лекар,че си имам проблеми със здравето.Успех на всички,които се борят с килограмите. newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт