Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 173
  • 398
  •   1
Отговори
# 90
Поредната заблуда. Поне аз така си мисля. Глад му е майката Embarassed(сори ама си е така).

Само да добавя и не само глад, но консултация и следене от специалист. Повече от година се хвърлях от диета на диета и от поредните вълшебни прахчета, хапчета сиропчета и т.н. на други и ефекта беше пълно йо-йо. Сваля три кача пет, сваля пет кача три и т.н. мисля че накрая разбрах как става, но естествено с помощта на специалисти. Резултата - за 4 седмици почти 4 килограма. не гладувам в никой случай - диетата е подобна на безвъглехидратната, но не съвсем и определено има ефект, дано успея да се справя до лятото ..... с оставащите 7-8 килца

# 91
Дано да успееш да ги задържиш свалените кг. Lennyh   bouquet
Преди две години и ние със съпруга ми ходехме при мн.известен специалист,отслабнахме наистина , но нямаше и месец от както спряхме с режимите и килограмите се върнаха отново.  Cry
Пробвала съм какво ли не - и фитнес и каланетика и масажи паралелно с тях и диета,на резултат - няма  Confused
Взех КЛА и ги пия от три дни,пък да видим какво ще стане   bouquet

# 92
Дано, много съм се мотивирала наистина.
Иначе и аз какви ли не диети правих прези имаше ефект, но временен сега това което правя е по-скоро нов хранителен режим - нов начин на хранене. Май наистина трябва да се разделя с някои храни и ще се опитам да го направя, а за останалите да сложа нещата под наистина строг контрол. Но да видим както ти казах имам да свалям още поне 8 килца до желаните от мен.
Иначе като цяло аз съм доволна от продуктите на Walmark, купувам доста от тях и определено са добри, но за отслабване не съм ги ползвала.

# 93
От 5 дни пия Кларинолпо 2 или 3 пъти на ден, а резултат все още няма. Дори като че ли апетита ми се е увеличи. Но ще продължа, защото може би трябва време за да подейства.

# 94
# 95
niama ni6to podobno:struva19.90za 15 dni.O6te sam na parvata doza s malko ograni4enia:2sm-talia 2sm han6

# 96
пия ги от понеделник, тоест 1 седмица по 2 на ден.

Ефект има като че ли, 2 кг съм надолу от общо 7 за смъкване, но бях и на лунна в началото на седмицата. ограничила съм яденето, но гладна не стоя. Апетитът ми е занижен, днешния ден с тези ми ти агнета и пържоли не го броя Sick. Че и козунак омесих, е как да не си хапна  Blush

Не съм си взела мерки в сантиметри и не мога да преценя дали съм се свила, но ще взема тази вечер да се премеря за да знам какво се случва. Факт е обаче, че един панталон вече не ми е толкова опънат....

След 1 седмица пак ще пиша Peace

# 97
  • Сливен
Аз пък си взех една скатула Био Актив КЛА 1000 ...
От три дни ги пия, по три пъти и за сега единствения ефект е,
че много често забягвам до сервизното помещение  smile3550
за други ефекти май е още рано да говоря  Blush

# 98
  • Все на втория етаж
Момичета, а я кажете има ли някакви странични ефекти, някакви неразположения?

Че аз доскоро пих от китайските капсули и свалих 3 кг. за 3 опаковки  Close  Sad  Confused като се има в предвид, че първата едва я издеяних, щеше сърцето да ми се пръсне.

# 99
Поредната заблуда. Поне аз така си мисля. Глад му е майката Embarassed(сори ама си е така).

Много ама Мноооого жестоко бъркаш и ти и всички заблудени същества които наистина гладуват.

# 100
  • София, Борово

Много ама Мноооого жестоко бъркаш и ти и всички заблудени същества които наистина гладуват.
така ли?
може и да си прав/а, но аз лично в Освиенциум дебели хора не съм видяла Laughing
та мисли си, че някои сме заблудени...

# 101
  • Сливен
така ли?
може и да си прав/а, но аз лично в Освиенциум дебели хора не съм видяла Laughing
та мисли си, че някои сме заблудени...
Радвам се, че между нас има пряка свидетелка на диетите в Освиенциум  Twisted Evil  Mr. Green
Сигурно за това всички диетуващи там имат толкова бодър и свеж вид по снимките  Laughing
Лично аз не съм толкова древна, но пък съм виждала бая поразии, в чиито основи е глада Wink

# 102
диети???хапчета???ПРОТИВ СЪМ ТЕЗИ НЕЩА!Ако искате да си навредите,ок!Давайте!Но всеки разумен и що годе образован човек знае,че с диети и "вълшебни хапчета"резултатите са временни и най-вече вредите на здравето си!Начинът на хранене е начин на живот.Без спорт и хранителен режим,който за всеки е индивидуален,/а организма има нужда от всичко/тялото страда.Може да си слаб,но и болен.Да живее спорта!!!А тези които не могат да спортуват....хора,съветвайте се със специалист,който да ви изготви хранителен режим с нужните за вас храни...

# 103
  • София
Ето, обещах да пиша след като свърша опаковката. Няма резултат в минус, но няма и плюс, като се има впредвид, че ядох какво ли не по празниците, 1 седмица се освиних и сантиметрите не са мръднали. Така че днес копувам втората опаковка и смятам да не си спазвам диетата и пак ще пиша след 10 дни.

# 104
  • София
диети???хапчета???ПРОТИВ СЪМ ТЕЗИ НЕЩА!Ако искате да си навредите,ок!Давайте!Но всеки разумен и що годе образован човек знае,че с диети и "вълшебни хапчета"резултатите са временни и най-вече вредите на здравето си!Начинът на хранене е начин на живот.Без спорт и хранителен режим,който за всеки е индивидуален,/а организма има нужда от всичко/тялото страда.Може да си слаб,но и болен.Да живее спорта!!!А тези които не могат да спортуват....хора,съветвайте се със специалист,който да ви изготви хранителен режим с нужните за вас храни...
Що не си запазиш мнението за себе си?Достатъчно големи хора сме да можем да преценим какво взимаме и какъв риск поемаме.

Общи условия

Активация на акаунт