Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 167
  • 398
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте!!!!!!! Аз също инам минусче но незнам дали е от таблетките или ,че просто защото вече се храня правилно и ходя на фитнес. Мисля си ,че и без тях щях да постигна същия резултат newsm78. Въпреки всичко ги продължавам пък ще видим като свърша 60 -те таблетки. Поне нямам странични ефекти .

# 316
ЗДравейте Simple Smile
Да споделя и аз.
Пия втора опаковка Кларинол.Нямам драстичен напредък,но не съм се отчаяла и не съм ги спряла.
Движение нямам почти никакво,като изключа неделите в които времето е хубаво и сме на дълга разходка с мъжа ми и бебето.Да отбележа,че бебето ми е на 10 месеца.И не успях просто ей така да си отслабна след раждането,както други мои приятелки наборки.Да кажа също,че съм на 36 години.Какво забелязах от Кларинола.Знам,че действа,топи мазнините,не може да се каже,че нямам резултат,имам.Но килограмите не са се променили драстично,както чета по-горе,някои са отслабнали с 3-4 кг.И какво видях,ми те са на по 25-27 години.Мисля че има разлика,техният по-млад организъм по лесно усвоява Кларинола,докато при мен е по-бавно защото съм с 10 год. по-възрастна от тях Wink
Но не се отказвам,някои панталони ми стават вече по добре,не съм плондир както през ноември.
Също да кажа,че пия от февруари без да спирам Ескимо 3,казват че да има ефект трябва поне 6 месеца да се пие и аз ще го направя. Simple Smile
Ще изпия и 3та опаковка Кларинол,след което ще спра.
Храня се по малко без хляб и сладки неща.
Преди дни се отпуснах,може би от радост,че имам напредък макар и минимален и около седмица ядях всичко и хляб и вафли.....и какво се получи,подух се отново и ми стана некомфортно.
Сега отново продължавам със салати,пилешко месо или риба.Ако ми се прияде хляб ,ям сухарчета,1 -2 или 3 за деня.И се чувствам по лека,със по спаднал корем Flutter
Абе ще продължавам и ще ви пиша по-натам какво е станало с моите паласки и други атрибути. Heart Eyes Heart Eyes

# 317
Къде се изгубихте Кларинорки????
Продължавате ли да сваляте? Аз пия вече месец,ама имах няколко дена пропуск,определено дрехите са ми по-широки от преди Grinning
При вас как е?

# 318
Дени, наистина ли сте доволна, вероятно сте сред малкото доволни. Бих искала да разбера доволни ли са и останалите.

# 319
Скоро свършвам втората опаковка Confused
Има ефект,но в мерките........но не огромно осезателен Shocked Поне при мен,както писах по-горе,според мен е до години и движение.
А мога ли да изпия трета опаковка или е вредно??? newsm78

# 320
  • София
хм ми аз се закотвих на 68, но и това е добре, факт е че се чувствам по-добре! Peace

# 321
Здравейте и от мен . Наистина от отдавна не сме писали в темата . Аз почнах втората опаковка и мисля ,че май има МАЛКО ефект .     Еееееееееее абе доволна съм ! Щом всяка вечер правя компания на мъжа ми с биричка и някакво мезе и имам минусчета значи съм направо супер. Е вярно е че не се тъпча като преди и ходя на фитнес 3пъти в седмицата ,но определено Кларинола играе голяма роля в смъкването. За 1 месец съм минус почти 4 кг. ДОВОЛНА СЪМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Hug

# 322
Здравейте!Изчетох всичко,което сте писали за Кларинола и съм решена да го пробвам.Утре ще си го взема.
Имам да свалям 2-3 кг. от бременността и са доста упорити.Пробвах с диетата на П.Дюкан,но на третия ден ми прилушаваше и я спрях.Не целя намаляване на килограмите,или по-точно търся визуален ефект.Имам упорит целулит останал от бременността и искам да го махна за лятото,че се надявам да отскочим на моренце.Вчера си взех от новия ати-целулитен гел на Гарниер,комбиниран и с Кларинола (ако нещо ми се отвори време и за малко спорт ще е чудесно) се надявам да постигна някакъв резултат.Не мис е гладува,покрай бебето последното нещо,за което ми се мисли е глад,а и ходя на работа.
По-горе някой се чудеше защо се свалят см.,а кг.-не.Когато се напълнява,се увеличава размера на мастните клетки,а не броя им.Предполагам,че кларинола прави точно това-намалява обема им.
ще пробвам пък дано има ефект.Единственото,от което ме е страх е йо-йо ефекта.

# 323
Здравейте момичета!
Аз се завръщам във вашите редици! Разочарована съм от Minceur 24+. Не знам защо въобще го започнах при положение, че Кларинола наистина ми действа.
Продължавам с Кларинола, ще го пия още два месеца за да станат общо 3.
А по-повод питането колко време да се пие, четох в сайта на Валмарк с резултатите от приемането му, че повечето са го пили по три и повече месеца.
Успех на всички и весели празници!  bouquet

# 324
  • София
I_N само от личен опит да ти поФаля елансил като антицелулитен продукт, както и гела на виши- ползвала съм и други видове, включително ейвън, орифлейм, нивея, аура слим и какво ли не още ми е видял задника, но определено от тези имаше ефект. сега пак съм вззела елансил но не съм го започнала Peace

# 325
Ще следя ..защото съм му навита.

# 326
Eхоооооо Кларинолки каде се изгубихте? Аз продължавам с жтората опаковка и вече съм накрая . Покрай празниците доста занемарих фитнеса и си похапвах но благодарение на Кларинола не съм качила и грам. Сега почвам с тренировките и намалявам храната и дано да имам минусчета !!!!!!!!!! Някой ползвал ли е Аура слим-антицелулитен крем?Препоръчайте ми нещо против целулит

# 327
  • София
Здравейте кларинолки  Hug Вече съм към края на първата опаковка и съм доволна. До тук минус 3кг с Кларинол. Първо започнах с лека диетка (свалих около 3кг.), после прибавих и Кларинол-а и продължих с лека хранителен режим, много вода и движение. Дано така да продължавам.  Peace
Имам опит с Кларинол от миналата година, тогава за 1 месец свалих 6кг. и ги запазих до сега. Но при втората опаковка смъкнах малко, после четох някъде, че организма свиква с тия хранителни добавки.
Хубав ден  Hug

# 328
Здравейте,
аз пия трета опаковка вече Simple SmileПо средата...
Но тъй като килограмите не са мръднали много(2 някъде),реших да ги "побутна" с друг продукт Mr. GreenМерките обаче са мръднали.
Купих си 804 стартер,на фирмата 3 chenes.Ауууу,голям глад ме гони,но ще я спазвам колкото трябва-8 дни,защото съм дала много пари за тях Crazy(днес ми е 2рият).Смъквало се около 4 кг.НО....Да подчертая,с Кларинола продължавам след като направя тази 8 дневна диета,за тези 8 дни съм го спряла,за да не ми се натовари организма с много химии.Въпреки,че всичко е на билкова основа.
Е,това е от мен Hug

# 329
  • София
Я да ви попитам, ще ме извините за спама, но пробвали ли сте Vitagold Kanten. Било от някакви водорасли, които се надуват в стомаха и т.н. Било съвсем безвредно, но дали върши някаква работа поне?

Общи условия

Активация на акаунт