Хей очички, хей ги две, тез чертички май са две-12.03-18.03

• 15 174
  • 590
  •   1
Отговори
# 90
  • E-CLM & CH-VD
Докато стана, докато ви изчета, и то станало обяд newsm78... Много писане за 1 сутрин  Shocked

Добре дошли на новите момичета, и да не се задържате много-много тук!!   bouquet

Дано тази седмица да има поне толкова положителни тестчета, както и миналата!!  Praynig Peace

# 91
здравейте милички  Hug
ей и аз днес да се запиша  Mr. Green честита ви нова седмичка и дано да ни донесе много положителни тестчета та да си  сложим по една усмивка на лицата  няма значение какви са тестовете кой за каквото се бори на тоя етап ову бебе, бебе, бебе  Mr. Green
така нямам време да ви нагледна всички но обешавам да го направя утре че днеска мноооого работа много нещо  Whistling
аз да ви се похваля основната и най важна част от моето прословуто лечение приключи вчера  Mr. Green много съм щастлива сега след М имам някакъв курс с едни лекарства дето има забравих името за подобряване на киселинноста май беше  newsm78 ако говоря глупости не ми се смейте ама днес съм малко  #Crazy и ми иде #2gunfire #2gunfire #2gunfire
както и да е и от следващия месец дебна ову  Mr. Green
а и още нещо от което съм хем щастлива хем шах и мат че незнам какво се прави ама ще помагате ще ставам кума май месец на едни приятели ама не искат да изчакат повече време че на булката корема ще стане голям та така това от мене
успешна седмица и много положителни емоции

Hug  bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 92
еми и аз си мислех че тука е мястото където можем да си бъбрим ама явно нене.нищо де има и друг места и начини Hug
За постинги, които отговарят на горните описания от точка 6, има чат, сега ще ви пусна и линка към него - да ви кажа, там е доста приятно и си е само за Искам Бебе Hug
Ето: http://iskam-bebe-chat.hit.bg
хайде, чакам ви там, ако не сте го тествали - да го тествате сега Simple Smile
Влизате с ника, с който ст регистрирани тук.

# 93
идвайте в чата много е яко като тинейджъри сме

# 94
добре де newsm78 аз ли не правя нещо както трябва или няма никой в тоя чат
извинявам се за офа

# 95
айде всички там
и аз влизам

# 96
Момичета помощ - и аз се опитвам да вляза там, ама уви - дава ми някаква грешка и не става (

# 97
много е особенно с тоя  чат и сега незнам дали изобщо има някой там
както и да е а тука къде се загубихте бъбривки да не броите чифтове чертички  newsm78 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 98
  • София
Абе, какво правите вие, бе мацики. Изписали сте днес целия форум... Grinning
Май настроението е много приповдигнато в началото на седмицата...
И аз се надявам наистина да е късметлийска... baby_neutral
Аз тази седмица не чакам две чертички, ама дано овулация да има, че да не е напразен труда.
На всички, които чакат ще стискам палци.
Голдинце, защо така си се отчаяла, бе скъпа. Я си кажи мъката, пък ако можем ще помагаме  love001.

# 99
Абе някъде забегнаха момичетата по разни чатове  Laughing Laughing Laughing
Но аз оставам на фронта и ще чакам да ги видя двете хубави  EFP

# 100
И аз съм тук и стискам палци на всички да видите EFP

# 101
 newsm44 newsm68 newsm47
Момичета,взех си резултатите от кръвния тест-"диагнозата" е потвърдена-Катя е малко бременна хихихи.

Обаче ся изниква една малка проблемациика.Нали ви споменах,че ще си правя зъби.То убаво,ама нито снимка трябва и мога да правя,нито може упойка да се слага,а аз имам 3 зъба за обличане с керамични коронки.Един от тях се оказа жив,пък и да не беше-малко е гадничко да ти пилят под венеца без упойка.Пък третия трябва да му се слага винт и да се изгражда и без снимка ще да е трудничко да се нагласи винта в каналите,като не може да се видят.Но ще трябва да изтрая.

Нямам търпение да мине още малко време и да ида да си видя "точката".Тате много се зарадва. smile3521.
Сега да си сложа ли балончетата в графиката или да изчакам още?

# 102
  • София
Еееее, сега честито официално адашче!!! newsm51 smile3525 newsm51
Много се радвам за теб-супер!!!
Да ти кажа и на мен ми пилеха едни зъби преди 2 години без упойка, защото първият път ми сложиха и ми стана лошо, на следващият трябваше да потърпя. Абе в крайна сметка оживях. Е малко гадничко беше, но се понасяше.

# 103
Браво бе, Катеееее! Така се радвам! Simple Smile
Айде още веднъж да ти пожелая лека и спокойна бременност и най-красивата точка!  Hug Hug Hug

Колкото за зъбите, бях чела някъде из форума, че е имало момичета, който са си правили зъби с упойка по време на бременност. Но не знам от какво значение е периода - ранна, напреднала. Някой упойки до колкот знам са ОК. Най-добре се консултирай с личен лекар, стоматолог и гинеколог. А и се порови тук - 100% ще намериш някой и друг съвет!  Peace

# 104
Слагай Кате, слагай Grinning
Като ходиш на зъбар, кажи му че си бременна.
Споко Wink
Сложи си и лентичка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт