Мъжът ми не ме задоволява

• 5 350
  • 36
  •   1
Отговори
# 30
Чета за Долно Уйно - 16 души по данни от 15 март 2024.

Може да се намери снимка лесно на четирима от тях в мрежата, спирала им е водата.

Тази тема е за ключ обаче.

Ако е някакво класно будалкане, не си заслужава изобщо дискусията. Ако не е, мисля, че участващите много лесно могат да се разпознаят, включително въпросният, който не може да го задържи иСправен.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 17:09 от Telesilla

# 31
  • Пловдив
Айде стига глупави теми, това въпрос за форум ли е?
Жената няма търпимост към здравословния проблем на мъжа й или няма усещане към моментното му настроение и ще ореве форума "потна и самотна".
Вземи си един вибратор и се задоволи. Хората какви проблеми имат....Здравословни и някои от тях необратими.

Flushed

# 32
Добре де, ако темата е пързалка, каква е целта на авторката? Разбирам да беше "отвлякоха ме извънземни и ме лишиха от оргазми", ок, някой скункс в мазе ще се подхилква и ще трие ръце самодоволно. Но сама по себе си темата не е забавна, нито има потенциал да генерира на някакви забавни включвания.

Аз не разбирам, някой вещ да обясни.

# 33
Чета за Долно Уйно - 16 души по данни от 15 март 2024.

Може да се намери снимка лесно на четирима от тях в мрежата, спирала им е водата.
Няма как от село с такова име да изкочи някоя полова шпага. От 16 души 12 вероятно са жени.
На всичкото отгоре сигурно е спряла и водата на рожденния ден на виновника.
Колежката ще трябва да смени адресната регистрация.

# 34
Авторката сериозно ли си мисли, че мъжът ѝ няма да се справи без нея? Ами, ако вземе, че му хареса?

# 35
Ще се справи.
Ако му заяви, че го напуска, вариантите са два.
Ако я обича може би ще се осъзнае и ще предпиреме мерки за да е щастлива жена му.
Ако не, ще е щастлив без нея.

И двамата са прави за себе си.
Той като е с увредено здраве явно, има проблем, но не прави нищо, не му пука. Е, не е длъжен да прави нищо за жена си.
Но и тя тогава не му е длъжна. И ако си намери друг, може да се сърди само на себе си, а на нея няма право.

# 36
  • Sofia
Предостатъчно.
Заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт