Мъжът ми не ме задоволява

• 5 351
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
Щом не се интересува, нов мъж търси.
Брей, мъж да не от откаже секс в наши дни. Веднага отива в коша Satisfied

Авторке, очевидно след една възраст сексуалното привличане  в парнтьорите спада. Така работи природата, няма нужда да го тъпчеш с виагра, по-скоро си вземи играчки или приеми промените в позитивна насока. Мъжът също е бил на градус и поне се е опитал, може би при по-подходящи условия ще се случат нещата. Реакцията ти е детинска.

Сякаш няма вече двойки, които имат търпението и желанието да остареят заедно. Хората искат да са си форевър йънг.
Не се женете, карайте на серийна моногамия и заменяйте половинката си за нова на всеки пет години.
Това работи за вас, промитите.

# 16
Това е проблемът в днешно време. Няма трайност в отношенията. Изключвам, когато има крайно неразбирателство и някакво насилие. Свикнали сме при проблем да търсим нещо ново или да късаме. Малко хора имат качествени семейни ценности и се целят към дълготрайност на отношенията.

А може би нейният начин на ‘разговаряне’ не е подходящ. С цупене и сърдене и спане в друга стая няма да стане нищо. Точно обратното - следващ път при опити за секс в главата му ще е само ‘ ами ако пак се случи, ами дали ще успея, ако не успея пак ще има пет дена сърдене и скандали’. Нормално да си иска и той спокойствието. За тези неща се сяда и се разговаря ( и не само, за всичко би трябвало да е така).
Признавам си, като жена и аз имам моменти на емоционални изблици и не винаги успявам да си канализирам правилно емоциите. Но се уча. Опитвам се.

# 17
Нещо не ми е реална тази тема. Само като прочета името ти и ми става ясно, че жена, която сигурно е над 40 се пише потна и самотна значи положението е сериозно, хаха.
Но все пак мъжа ти прави 50 години и това може да му се отразило психически. Аз никога не съм харесвала юбилеите, защото едно десетилетие си отива все пак… ще му мине.

# 18
Има един мит, че мнозинството от мъже зарязват жените си, ако те се разболеят от някаква тежка болест.
В случаят авторката е готова да напусне съпруга си заради някаква степен на еректилна дисфункция и намалено либидо.
Дотук.

Името на авторката ми напомни за един филм Объркани и непокорни Simple Smile
Там един колежанин казваше на приятелите си нещо от сорта: "Ето това харесвам на първокурсничките. Аз остарявам, а те винаги са си на 18." Много релевантно по темата Satisfied

# 19
  • София
Ама вие вярвате, че темата е реална? Astonished

# 20

Аз вярвам. Авторката е потна, понеже е в критическата и я обливат горещи вълни, нищо че е самотна в леглото и не би трябвало да се поти, през декември поне.

# 21

Аз вярвам. Авторката е потна, понеже е в критическата и я обливат горещи вълни, нищо че е самотна в леглото и не би трябвало да се поти, през декември поне.

Разсмях се на глас, ха ха ха 😅

# 22
Що не се трият тия глупости? От самолет си личи, че е пързалка.
Трафик.

# 23
Ами не, към тази възрастова група са ориентирани рекламите за вагиналната сухота.

# 24
Тая тема е пързалка на някой не задоволен перверзник.

# 25
  • с. Долно Уйно
Явно този проблем е с натрупване, не е единичен случай.

Виж, ако дълго го караш така, то си намери нещо странично и не се тормози повече.
Попринцип винаги гледам да подхождам разбиращо тъй като няма как да знам какво чувстват другите. Но в моя случай проблемът е системен. Пак казвам, гледам да съм разбираща, но тук не е това проблемът. Не съм предполагала че ще ми се наложи да пиша за такива проблеми тук...чувствам се че попадам в стереотипа 🥴. В крайна сметка го обичам. Не съм разгонена като Наталия Кубилкина. Проблема е липсата му на желание за всякакви разговори. Да не би да си има друга? Да не го привличам вече...😞

# 26
  • с. Долно Уйно
Може би проблемът е в теб и твоя темперамент плаши съпруга ти? Може би той просто иска спокойствие, а не труден характер по време на секс. Човек вече е на 50, а не на 25 и възможно с годините вече иска по друг начин
Запазвам самообладание, случката беше единичен случей с моето избухване. Това е проблема, гледам да съм разбираща и спокойна, но даже и този подход не работи?

един човек да успее да разтълкува какво е мислил лирическия герой

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 03:18 от potnaisamotna

# 27
  • Be realistic - plan for a miracle.
Много гадно ми стана от тази тема. Такава липса на емпатия и гледане на мъжа като на обект без чувства не бях срещала.
Ясно е, че здравословният егоизъм е важен, но тук става дума за някаква баснословна себичност.
Първо, авторке, много авторитарно заявяваш, че му станало обидно, но не и тъжно. Само че това, че не е показал тъга, никак не означава, че тя не съществува. При скандал, неразбиране и тръшкане от страна на интимния ми партньор, аз също не бих показала тъга пред него - за какво? Ясно е, че в случая моите чувства нямат значение, след като за нещо толкова важно предпочита да ме смачка, а не да ми помогне.
Второ, не можеш да изискваш никой да приема каквито и да е добавки против волята си само и само да си задоволена. Личен избор съществува ли за теб? Звучиш като някой, който с пръстчето застава и командва кой какво ще яде, кой кога ще спи и какво ще прави с тялото си, така че на теб да ти е добре.
Трето, на въпроса ти - да, остави човека на мира и си намери нов. Или най-добре иди да видиш при психолог защо тригодишното в теб се тръшка и изисква, а възрастният, който може да комуникира, разбира, прегръща, обсъжда някъде се е скрил в трета глуха. Може би и никога не е съществувал.
Мъжът ти не иска да обсъжда проблема с тригодишно. Иска да го обсъди с порасналия си партньор.
Ако останеш с него - разкарай тръшкането, вземи си собствената отговорност на гръб и потърси начин той да ти се довери. В момента ти няма НИКАКВО доверие че няма да го мачкаш и да му изискваш.

Светли празници и на теб, макар че съм изумена как след тоя пословичен рант, с който оплю мъжа си, така благо пожелание отправи.

# 28
Ей, изядохте я жената. Че е пързалка, вероятно е, но все пак, ако авторът беше мъж и беше останал незадоволен, досега да си беше хванал любовница.
Ама защото е жена, нали, според мъжете в темата трябва да търпи, приема безрезервно редовната липса на секс и незаинтересован мъж, който не желае да потърси помощ за проблемите със самолета.
Ама какво като жена му е незадоволена, голяма работа,  тя ще седи и ще търпи, нали, нищо че има други навити мъже, длъжна е.
Ей как ме дразнят такива разсъждения...

# 29
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз не съм казала да търпи, казах да си ходи.
Мен пък ме дразнят умозаключения на хора, които не са наясно, че същото щях да напиша и за другия пол.
Стига с тия любовници, честно. Аман от непораснали деца.

Общи условия

Активация на акаунт