Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 877
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Мараба wavey
Туй време ме навежда на кофти мисли,ама ...кой беше казал,че няма нищо по-хубаво от лошото време newsm78

Моят човек е със себореен дерматит,вчера бяхме на кожен Thinking Странно, и Алекс на тази възраст имаше същото,и двамата с тези бледолики кожи,много са чувстителни, и сега се мажем с едни не лоши кремчета - проверих, не са опасни Crazy А вчера на прегледа като започна да гука Mr. Green така сме се смяли с докторката Joy Joy
А сега ,като започна да се усмихва,направо ми пълни душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,знаете чувството Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сватите
,аз съм навита за Банско/въпреки ,че не съм му голям фен,ама заради вас ще се жертвам newsm08/, ама в кой хотел да се хакнем newsm78 Не съм запозната с хотелите там, безумни пари за две легла не ми се дават, ние не сме скиори,ама сме фенове на чистият въздух, така,че ако дадете насоки ще ви  Hug

Стилянски, вие в кой ще сте newsm78

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 11:07 от magnoliamm

# 61
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hug
за папкането и ние ядем  6 пъти по 150мл.,а на кутииката на АМ пише 4е от третия месец трябва да яде по 180 ама тя малката сама ще си покаже по колко иска Grinning
Вие на кой номер памперси сте ве4е?
ние сне с 3 и са ни много удобни,а малката е 5.800 Wink
за възглавни4ката и аз се 4удех откога да слагам.знаете ли откога се слага?
ние в 4етвъртък заминаваме за Атина с беба и татито и в петък имаме 4ас в посолството за да направим пълномощно на сестра ми да изкара на малката ЕГН.можете ли а ми кажете за колко време се изкарва ЕГН , за да си направя горе долу сметката за кога ще сме готови с документите newsm78.като ми изпрати документа трябва пак да се ходи в Атина за да и изкараме паспорт ooooh!луда работа.дано втория път да не се налага да се води и бебка 4е в тоя кораб много не ми харесва Sickда се надявам 4е тези процедури ще свършат бързо и до май месец ще сме готови 4е да си ходим в Бг малко да си по4инем Mr. Greenве4е 3 години не сме си ходили и ми е толкова мъ4но ве4е smile3518
ох стига съм ви занимавала с глупостите си.хайде лек ден ви желая и много прекрасни моменти с вашите бебоци newsm51

# 62
Добито, пиши като тръгнеш за Варна, да си направи една среща.

# 63
  • Willebroek, Belgium
Анджелина непременно Hugно ще е някъде към средата на май.поне така мисля де Grinning  newsm78 и другите от Варна се надявам да се вклю4ат тогава  bouquet

# 64
  • Русе
Здравейте и от мен в новата темичка,но не всички бебки имат 2 месеца.Ние ви гоним.Дори преди време качихме снимки при едномесечните бебки.Видяхте ли ги?Че и каката ни е там.А за мин.вода не разбрах дали трябва да се преварява?  Рали,душо,а ти защо само по нощите се включваш?Защо не спите?Май разбрах как си отслабнала.От безсъние значи.Нашите бузи още са пъпчиви.Сега взех мустела стелатрия и май има ефект.Не съм я водила на кожен,но ако и това не помогне сме там.Казвайте с какво мацате тоя дерматит?

# 65
  • София
Пия капучино с безкофеинова отрова.... Free Soul, я ме усвиркай с някой линк...   Sad

# 66
Гледате ли Искрено и лично?
Майка иска да се откаже от детето си
Преставятели си това малко човече някой ден да не го искате.Ужас знам че възпитанието и много важна и отговорна робота.Понякога се чудя дали ще се справя да възпитам децата си да станат достоини и самоуважавацисе хора.
Иначе Марти навърши 3 месеца и като гледам яде най-малко от всички АМ по 120гр 5 хранения през деня кото от 21:00 до 07:00 не яде.Ще се мерим на 23 03 но мисля че си надава добре защото вече минахме на втория размер дрешки.

# 67
  • Варна
dobito, ако изваждането на ЕГН и за вашия случай е стандартна процедура, както за бебчовците родени в България,- то тогава отнема не повече от седмица- документите се носят в община Варна, възможно е дори и по- рано да е готов акта за раждане, но служителките казват : "Една седмица!!!"  Naughty

Иначе и аз съм 100% ЗА варненска срещичка като си дойдеш и ще се радвам да се запознаем, а няколко пъти вече призовавам с наличните в Б-я мами да се видим за разходки, ама нещо "глас в пустиня"  newsm78

Благодаря още веднъж на всички, които се включиха по моя проблем с кърменето!!!

# 68
  • Willebroek, Belgium
Дани благодаря за бързия отговор Hug  bouquet
аз също ще се радвам да се видим и да запознаем варненските бебоци Wink Laughing

# 69
  • София
Дани благодаря за бързия отговор Hug  bouquet
аз също ще се радвам да се видим и да запознаем варненските бебоци Wink Laughing

Е, през София няма ли да минете??? И тук има януарки... Т'ва си беше регионална ревност...

# 70
Дани, от няколко дни се мъча да изляза и този вятър ме връща обратно. Вчера го мъкнах на ръце до аптеката, ама му беше много интересно. Днес пак съм се навила да излизаме, ама пак духа. И на Деси съм обещала да се видим. Айде да спира вече тоя варненски вятър вече.

# 71
Здравейте и от мен.
Аз да се оплача, снощи Веско от 18,00 до 22,30 стоя буден, плака, гука, пак плака Sad едва го приспах детето. А през ноща непрекъснато ритаще с крачета и размахваше ръчички докато спи и вместо под юрганчето го намирах върху него. Някой да има идея на какво може са се дължи newsm78

# 72
  • София
Здравейте и от мен.
Аз да се оплача, снощи Веско от 18,00 до 22,30 стоя буден, плака, гука, пак плака Sad едва го приспах детето. А през ноща непрекъснато ритаще с крачета и размахваше ръчички докато спи и вместо под юрганчето го намирах върху него. Някой да има идея на какво може са се дължи newsm78

На гена... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Heart Eyes Peace Heart Eyes

# 73
Пия капучино с безкофеинова отрова.... Free Soul, я ме усвиркай с някой линк...   Sad
И аз тъй,ама 3-то вече. Само първото ми е кофеиново за събуждане  Shocked .
Уф, днес сутринта биха на Софи ваксина е сега е една унила и жална  Sad . Таткото и той лежи болен с опериран пръст и аз като мед. сестра обикалям и обгрижвам.
За храненето-идея си нямам колко пъти на ден яде, все се каня да преброя и му губя края. Давам цица - като е гладна яде, като не е -стиска устичка. Иначе днес като я претеглиха беше 5640 и 60 см, което казаха, че за 2месечно бебе е много добре.
Весел ден от нас.

# 74
manana, може да му е било топло.
Ивонска, за умъртвената полиомиелитна ваксина да те питам. Преди и след нея даде ли на Шош панадол или някакво температуропонижаващо?
Ние ще вземем Пентаксим, но не разбрах дали трябва да се даде нещо за за понижаване на температурата.

Общи условия

Активация на акаунт