Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 924
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не си отивай от клюто, мноо тА молА Praynig. Аз като заседнах там от по-миналата година, чак като влезнах при януарките малко се укротих. Сега пак съм там Joy
А е весело, нали Grinning
Голяма краста е.... Кой ще се грижи за беб?  Mr. Green

# 136
мятай го в леглото с пееща играчка и да се отглежда, моя така прави Mr. Green

# 137
  • София; Дружбето
Цвета, това лилавото ние го ползвахме,когато малката беше подсечена и ни оправи за два дни  Peace При нас обаче, слава Богу, проблемът не беше толкова сериозен. Надявам се и при вас да помогне  Praynig
Това лилавото на всяка смяна ли го мажеше?
Мерси момичета за топлите думи, вчера за първи път от 2 дена като я намазах не плака а се хилеше и толкова беше изтощена че веднага заспа и откара 6 часа. Събуди се чак в 4 да папа и после пак спа 4 часа до сега.

# 138
  • София
Сладката, малка мишка....   Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 139
  • София
Влизам бързо да се похваля, че се разписах в ОНЯ списък!  luvbed  newsm44 Тоя път качествено и до край, а не като предишния полу-опит!  Wink

Ние с беба отиваме на консултация и ще бием Пентаксим. После ще споделя наблюдения за всички, на които ще им предстои.

Цвета, стискам палци да оправите дупето на милото мишле.  Sad

За кенгурото - понеже нямам време да ровя, влезте ми в профила в последни публикации и потърсете линковете там, не може да са много назад, не вярвам да съм изписала много. Бих го направила и аз, ама бързам.

# 140
Айде аз вместо Ним Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=169784.msg3360052#msg3360052

за кенгуруто

# 141
Цвета, сигурно ти е писнало от съвети, ама що не пробваш да я държиш през деня без памперс newsm78
Ние много често седим по голо дупе и му е голям кеф.....имаме няколко пъпчици, там където са ластиците на пампите и мажем с балсам на др. Тайс и редувам с Мустела.....и Линола Фет съм взела, но още не сме го пробвали........

# 142
  • София; Дружбето
Там е проблема Тити, че по голо дупе не иска да седи. Много се сърди Crazy На три пъти опитах и всеки път пада голям рев докато не сложа пампа. Абе пълна програма е тука Mr. Green Взех универтан и сега ще мажа сутрин и вечер. Трябвало до 3 дни да мине

# 143
Здравейте януарски майчета, не съм се разписвала досега,Имам две девойки и едната- Мария е на 6 и половина, и януарка - Елена -  родена на 22,06,2007 / 3030g /51см / с термин 21,01,2007. Редовно чета темите и много ми помагате  - Благодаря Ви. А относно проблема с дупето на Миша, tsveta пробвай с "детска витаминска крема" в розова кутия е, мисля че е сръбски крем, аз лично съм много доволна ползвах го за каката ,а сега и за бебка. В София го има в магазините Бебелан/ на плиска има такъв /. успех и доно се оправите бързо.

# 144
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нещо изтрещех... ходя по клюкарника и се заяждам с мирни граждани... некой да ме гръмне, ша ва замола.....

Sick

Изчакай до съботата - и ще ти отдам заслуженото #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Mr. Green

Ааа,добре,щом искаш да почерпиш в Скай бара - там съм Mr. Green hahaha hahaha hahaha
/ аз такава кореспонденция дръпнах с тоз хотел,че вече съм сигурна ,че ме чакат с нетърпение,да видят коя е тази подробната ,с децата, с кучето, ще ми сложат бебешко легло, препоръчват ми храни, абе...Мара подробната познавате ли я Mr. Green Mr. Green Mr. GreenMr. Green Mr. Green Mr. Green/

А Стиллянка къде се затри newsm78 newsm78 newsm78 / тя като разбра,че ще идвам и изчезна newsm78 newsm78 Mr. Green/

# 145
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Цитат на: ekaterina_h link=topic=172129.msg3430491#msg3430491 date=1173861559и [b
януарка - Елена -  родена на 22,06,2007 [/b] / 3030g /51см / с термин 21,01,2007.

Как го направи този номер - с датата бе мила Joy Joy Joy/ да не би да сме родили всички юни,пък да не сме разбрали,а newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green/

# 146
Момичета, плачат ли уплашено бебенцата ви ако чуят по-силен или необичаен шум? Аз вече не смея да кихна или да си издухам носа, че Ели започва да плаче истерично, а ако чуе звънеца на входната врата......, чувствителна ли е, що ли?

Хрумна ми заглавие на тема: "Приказки, смях и веселба, януарската дружинка е това!"

# 147
Плачат и още как Simple Smile Митко понякога сам от себе си се плаши и прави тоакава йална физиономия че почвам да се чувствам виновна че не е бил гушнат тогава , но поне бързо се успокоява
За tsveta аз го мажа с Бочко. Като се прибрахме от болницата дупето му беше много зле  и с това се оправи. От тогава при всяка смяна на памперса мажа обилно с него и имаме розово дупе

# 148
Здравейте януарски майчета, не съм се разписвала досега,Имам две девойки и едната- Мария е на 6 и половина, и януарка - Елена -  родена на 22,06,2007 / 3030g /51см / с термин 21,01,2007. Редовно чета темите и много ми помагате  - Благодаря Ви. А относно проблема с дупето на Миша, tsveta пробвай с "детска витаминска крема" в розова кутия е, мисля че е сръбски крем, аз лично съм много доволна ползвах го за каката ,а сега и за бебка. В София го има в магазините Бебелан/ на плиска има такъв /. успех и доно се оправите бързо.

Здравей, Кате! Добре дошла при нас! Hug( Катя е мамчето с което прекарах 3 много приятни дни в болницата и докато аз лежах неподвижна след операцията тя много ми помогна за което много благодаря   bouquet)

# 149
мятай го в леглото с пееща играчка и да се отглежда, моя така прави Mr. Green

и Вики доста се заглежда по въртележката над леглото, но трябва постоянно да ходя да я навивам, обмислям вариант да купя с батерии

Общи условия

Активация на акаунт