Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 893
  • 239
  •   1
Отговори
# 195
stiliana1 , засякох те да надничаш по едни срамни места... из едни срамотни форуми... Naughty
Ивонскаааа, много ги разбуни, ма, женоу Mr. Green

# 196
  • София
stiliana1 , засякох те да надничаш по едни срамни места... из едни срамотни форуми... Naughty
Ивонскаааа, много ги разбуни, ма, женоу Mr. Green

Ми, подгонили са ме бесовете, та да не дразня тук... Абе, май съм back to the normal... мислех, че бременността ме е облагородила, но нейсе... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 197

А ти какво си правила там Joy Joy Joy Хапеш,а?

# 198
Ходи по-често там, ще свикнат. Ти няма да се даваш.

# 199
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Деси, Пентаксим е умъртвената полиомиелитна ваксина. Педиатрите сега дават жива такава, през устата, розови капки. Умъртвената е по-безопасна, но ако родителите искат такава, трябва да я купят.

Анджи, Пентаксима са 5 ваксини в една,вкл.умъртвеното полио Grinning А иначе,си има отделна,само умървено полио, аз такова биех на Алекс,което пак се купува,касата не го поема/ то аз почти всички ваксини си купувах ,но поне бях сигурна,че всичко съм сложила на Алекс/.

И ние утре сме при Алексиев в Горна Баня,дано си спомня къде беше клиниката newsm78

# 200
  • София
Ходи по-често там, ще свикнат. Ти няма да се даваш.

Между тях има големи кифли... провокират най-тъмните ми страни... а тези, дето чакат аплодисменти много ме мотивират

# 201
Моля кажете минават ли ви коликите,защото нашите сега са просто ужасни,а ми казаха мои приятелки че към края са така силни? newsm78

Валерия, дай Боже да си права, щото иначе ще трябва да ходя някъде да се гръмна с тия колики...... smile3511 Имам чувството, че само ние имаме колики - или просто нашата госпожица доста често я спохождат пристъпи на лошо настроение. Като гледам как всички мами разказват за едни дълги разходки, в които децата им спят като ангелчета в количките, и завиждааааааааааам smile3514 Мойта мома вече 2 пъти ми прави номера като сме излезли с количката и тя почва един луд рев и в крайна сметка аз нося нея в едната ръка, а с другата тикам количката...... И вече не излизам на разходка сама, а т.к. най-често съм сама вкъщи, разходките ми от 2 седмици се ограничават до слагането на беба в количката на терасата Mr. Green

Пропуснах да кажа че на активната гимнастика откарваме 1 час да гукаме вече и да се смеем.Мислех че скоро няма да пропее Crazy

какво е това чудо, активна гимнастика?

Извинявай, ама и след посочения линк не разбрах за какво става въпрос. Плийс, би ли обясняла малко по-подробно за по-простичките като мен...

# 202
  • София
Стиляна, ТЛ е в Дианабад на Г.М.Димитров,  ето :http://bgmaps.com/map.asp?sid=a3e7e2675a49bee8245ba7226eaca859&a … p;ix=50&iy=27

Магнолиям, да кажеш после за Алексиев, и аз при него мисля да ходя.....

Люлинки, хайде утре в 13.00 на Бъфалото Hug

# 203
Саше, thanks Hug

# 204
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Стиляна, ТЛ е в Дианабад на Г.М.Димитров,  ето :http://bgmaps.com/map.asp?sid=a3e7e2675a49bee8245ba7226eaca859&a … p;ix=50&iy=27

Саше, веднага ти казвам - преди 3 години ходих при него с Алекс,много ми хареса,че не се правеше на интересен, не ни откри "дефект", не ни навлече гипсови гащи,или каквито са там - беше естествен,млад и вдъхващ доверие.Ей затва пак съм при него Mr. Green Grinning Mr. Green Grinning Mr. Green

# 205

Саше, веднага ти казвам - преди 3 години ходих при него с Алекс,много ми хареса,че не се правеше на интересен, не ни откри "дефект", не ни навлече гипсови гащи,или каквито са там - беше естествен,млад и вдъхващ доверие.Ей затва пак съм при него Mr. Green Grinning Mr. Green Grinning Mr. Green
И аз много го харесах
Утре кам 13.00 съм на Бъфало. Надявам се да се познаеме......поне вие мен защото аз може би няма да ви позная.......пак давам отличителния белег...синя количка с мартеници Simple Smile

# 206
  • София
Здравейте,  Laughing
и ние сега сме на тема ваксини. Два дена само минавах да видя какво пишете, щото изчетох де що намерих из форума за предстоящите ни ваксини с/у ДТК и полиомиелит Tired. И сега съм в дилема какво да избера. Thinking Според педито от края на април здравната каса ще предоставят умъртвеното полио Imovax, но ДТК ще продължи да е живата. #Cussing out Единия вариант е Pentaxim - хубавото при нея е, че съдържа и препоръчителната противоменингитна ваксина и всичко с едно убождане.  Wink Втория вариант е да ползваме Imovax-а от касата и да купуваме Infanrix / ДТК/, при всички положения обаче за първия прием трявба да закупим и двете. Но ако се сложи и противоменгитната Act hib стават три убождания.  Confused
Ивонска на вас бяха сложили тази комбинация нали Infanrix+Imovax+Act hib, ама защо беше писала, че са две убождания. newsm78. Дали са комбинирани по някъкъв начин или нещо аз не съм доразбрала? Доколкото прочетох из форума според един български лекар практикуващ в Гърция Birdie тази комбинация е изпробвана и я препоръчва на първо място, за разлика от Pentaxim, която е сравнително по-нова ваксина.  ooooh!
В крайна сметка още не съм решила, но май клоня към Pentaxim-а, от хуманна гледна точка е една инжекция Rolling Eyes, а от финансова дори и с Imovax-а от касата, ако сложа и противоменингитната отделно пак излиза почти същата цена.  Embarassed
Има ли някой друг разсъждавал над тази тема и ако да споделете какво ви  наклони към един или друг вариант.

# 207
  • София
Между другото утре темата в училището на "9 месеца" е за ваксините, има ли желаещи да спретнем една бойна група.  Mr. Green

# 208
  • София; Дружбето
Ех, ако не бях на ортопед щях да дойда с удоволствие

# 209
  • София
Викс, за училището единственото, което ме спира, е притеснението ми да събирам беба с толкова много хора на такова малко затворено пространство...  Thinking А и по темата с ваксините явно си изчела достатъчно много и просто трябва да вземеш решението си ти... Какво да се прави - вече всяко решение от най-елементарното, та до ваксините дали, кои и защо - всичко е в наши ръце и това понякога особено много ме плаши.  Embarassed

Иначе аз избрах Пентаксим, защото полиото е убито най-вече и защото съчетава и менингита, а убождането е само едно. Това бяха моите мотиви. 

Общи условия

Активация на акаунт