Втори месец закръгли вече ЯНУАРСКОТО човече !!!

• 10 868
  • 239
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Викс, и аз те съветвам да се спреш на Пентакса-всички ваксини са ти вътре,полиото е убито/което е много важно,незнам защо още се продължава с живата #Cussing out/, така че вземи си ги,че и те са на приливи и отливи/ днеска има,утре не/, и да ти е мирна главата Mr. Green

# 211
  • София
Eho 82 и Dani barabani за увеличаването на кърмата пия един български чай-лактогонно средство се казва и слагам бебето по често на гърдите да суче през два часа а и също така изцеждам нищо, че няма какво и капка да е изцеждам я, нали лактацията била на принципа на търсенето и предлагането затова правя всичко възможно да увелича търсенето. И на -важното е да имате воля и търпение аз се мъчих поне три дена за да постигна този резултат но си заслужава.УСПЕХ!!!!!

# 212
Eho 82 и Dani barabani за увеличаването на кърмата пия един български чай-лактогонно средство се казва и слагам бебето по често на гърдите да суче през два часа а и също така изцеждам нищо, че няма какво и капка да е изцеждам я, нали лактацията била на принципа на търсенето и предлагането затова правя всичко възможно да увелича търсенето. И на -важното е да имате воля и търпение аз се мъчих поне три дена за да постигна този резултат но си заслужава.УСПЕХ!!!!!

да това е начина. при мен също има ефект. добавям само - много течности

# 213
  • Русе
Цвета, радвам се, че малката вече е по-добре  Hug Да, мажех я с ливато на всяка смяна на памперса /по него време това означаваше на 3 часа/. Нанасях лекарството с памучен тампон само върху разранените места. Иначе, мажем дупето с Пенатен и нямаме никакви проблеми. Лека нощ на всички  smile3524 Тази нощ татито ще гледа малката, а аз ще спинкам  ppp

# 214
  • София/Варна
vicks, В Имунизационния календар на РБ противоменингитната ваксина се прави след навършване на 1 година на детето. Поради тази причина аз се спрях на 4 валентната ваксина Тетраксим, която е само ДТК+поиомеалит. Засега нямам представа колко струва, но предполагам, че е колкото Пентаксима, защото май са на една и съща фирма производител.

# 215
  • София
Ивонска на вас бяха сложили тази комбинация нали Infanrix+Imovax+Act hib, ама защо беше писала, че са две убождания. newsm78. Дали са комбинирани по някъкъв начин или нещо аз не съм доразбрала? Доколкото прочетох из форума според един български лекар практикуващ в Гърция Birdie тази комбинация е изпробвана и я препоръчва на първо място, за разлика от Pentaxim, която е сравнително по-нова ваксина.  ooooh!

Моят любимец Мангъров от Инфекциозна б-ца ми препоръча, донесе и сложи тази комбинация като най-доброто... Понеже му имам доверие, не се заинтересувах подробно. След някой друг ден като сложим 2ри път ще питам но сигурно вече няма да ви касае... Да му звънна ли?

Ваксините ми струваха 80 лв.

# 216
  • София
vicks, В Имунизационния календар на РБ противоменингитната ваксина се прави след навършване на 1 година на детето.

Да, ама я препоръчват по-рано... Имун. календар е санитарният минимум...

# 217
Педито ми каза, че от тази година вече ще поставят умъртвената полио-ваксина, но още не били утвърдили решението. Така, че ние ще трябва да си я купим.

# 218
  • Варна
Добро утро и от мен!!!

Само се разписвам и отивам да погладя, докато е тихо и спокойно!!!
Благодаря Барби!!! Не се различава от това, което аз правя, но при теб е дало завиден резултат  Laughing

# 219
Здравейте!
Ние слагахме Пентаксим. Струваше ми 63 лв. единия прием. Тук ги продават поотделно, но аз съм си запазила и трите ваксини при една позната аптекарка (щото тук се намират доста трудно, та да не стане фал)
Проблеми от ваксината нямахме НИКАКВИ! Нито температура, нито детето е било неспокойно, даже и топче не ни се получи. Сложих компресче с реванол на мястото на убождането. Така че, аз съм много доволна - едно убождане и никакъв дискомфорт за детето  Peace
Това е.
Лек ден на всички!  bouquet

# 220
пуснах в Клюкарника тема за флуоридите, ежкажужка ме насочи да се разровя и аз, та да видим какво ще се изкажат там-присъстващите.

# 221
Ние вчера бяхме на ортопед и всичко ни е наред. Включваме и други упражнения към гимнастиката. Бяхме при д-р Димитров в Св.София, много съм доволна, изглежда ми добър специалист. Прегледа ми излезе все едно съм без направление, защото от бързане си изпуснах чантата и термоса се счупи, та си купих нов.

Вики снощи спа от 22-6.30 без да гъкне. Аз съм изключила бебефона и по едно време ставам притеснена да не се е задушила. Голяма паника ме обзе, но явно детето е било доста изморено.

# 222
  • София
Анджи, клюкарска ми сестро, що ти заметнаха темата за размекнатите мозъци от клю-то?

# 223
де да знам, тъкмо щях да правя връзка между хоровото пригласяне в клюкарника и приема на флуор в млада възраст Crossing Arms

# 224
  • София
де да знам, тъкмо щях да правя връзка между хоровото пригласяне в клюкарника и приема на флуор в млада възраст Crossing Arms

Има там едни чувствителни, жадни за обществено признание форумки с добър правопис, които се се разпознали сред жертвите и са информирали мод-овете, та за т'ва...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт