Кое име Ви харесва повече ?

• 2 464
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Гласувах за Валери от предложените.
Но бих предпочела Валентин, ако го имаше като опция.

# 31
Валентин

# 32
  • Down south
Владимир.
Валери звучи нежно и изискано за момиченце.

# 33
Владимир.
Валери и аз не мога да го казвам както трябва Grinning
Ако влиза и Валентин в играта, там съм пристрастна и бих го предпочела пред Владимир.

# 34
Владимир.
Валери и аз не мога да го казвам както трябва Grinning
Ако влиза и Валентин в играта, там съм пристрастна и бих го предпочела пред Владимир.

Аз и Валентин не бих. Представете си на Свети Валентин.. няма да се отърве лесно от почерпки с момичета  🙂

# 35
Ахахах, не знам, не сме стигнали до там с нашия Валентин, само на 11 и половина е и почерпките на момичета още не са му в полезрението, ама ще го имам предвид, че ни очаква GrinningVery Happy:D

# 36
Ахахах, не знам, не сме стигнали до там с нашия Валентин, само на 11 и половина е и почерпките на момичета още не са му в полезрението, ама ще го имам предвид, че ни очаква GrinningVery Happy:D

Няма лошо, Еовин ,
Да ви е живо и здраво момчето 🤗

Даже ще е на аванта, когато си е намерил вече момичето - 2 празника с 1 разход ще мине 😉

# 37
И двете имена са ми в топ редиците, не мога да избера кое е по-добро, може би Владимир е една идея по. Харесват ми и как звучат като през имена - Валериев/а,  Владимиров/а. Чак ми се прищя един син да излюпя, че да го кръстя Владимир.

# 38
И двете имена са ми в топ редиците, не мога да избера кое е по-добро, може би Владимир е една идея по. Харесват ми и как звучат като през имена - Валериев/а,  Владимиров/а. Чак ми се прищя един син да излюпя, че да го кръстя Владимир.

Излюпи двама, така ще си угодиш и с двете имена. 😂
Те не се ли излюпваха пиленцата?

# 39
Не е лоша идея, те моите са си пиленца докато са малки Smile, после стават петли и кокошки Grin

# 40
Аз пък преди да се сетя за Путин и Ленин, се сещам за Графа.

# 41
  • на последния етаж
Владимир.

# 42
  • Sofia, Младост 3
Валери бих избрала

# 43
Гласувам за Валери, въпреки че любимо мъжко име с В ми е Васил.

# 44
Гласувам за Валери, въпреки че любимо мъжко име с В ми е Васил.

И на мен 🙂
Защото образува благозвучно кратко име - Васко и хубаво презиме - Василев.
За други естествено може да са други имена.

Общи условия

Активация на акаунт