Спам email-и в абв

• 709
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте.

Има ли начин email-и от определени сайтове да не влизат в спам папката. Само е преценил да ги вкара там, постоянно отбелязвам, че не са спам, но продължават да са там.
А са ми от важни сайтове, особено сега - boxnow, ozone и други.

Благодаря.

# 1
И какъв е проблемът, че влизат в спам папката? Много по-бързо и лесно е да си прегледаш набързо и спам папката, отколкото да се мъчиш да ги отсяваш и да се ядосваш защо не става.
Ако сигурността и времето, изразходвано за преглеждане на мейлите, са ти особено важни, смени пощата.

# 2
Защото би ми било по-удобно, ако си влизат регулярно в кутията.

# 3
# 4
# 5
Опитай като вкараш адресите на сайтовете в контакти на пощата си.
При мен по този начин писмата си отиват в кутия.

# 6
Пробвай да добавиш сайтовете като контакти:

Или ползвай филтри в Настройки. Когато полето подател съдържа Х, да отива винаги в Кутия.

# 7
Разбирам Ви, но имайте предвид, че акаунтите в абв често са компрометирани и нееднократно оттам са изтичали данни на потребителите им. На мен ми хакнаха нетфликс акаунта оттам, а тази поща ми беше само за тази регистрация. Даже не я и отварях. Ако я ползвате за наистина важни неща, обмислете да не ги прехвърлите другаде.

# 8
Благодаря за идеите да вкарам в контактите и да оправя настройките. Днес го направих и ще чакам резултат.

Пощата не искам да я сменям, точно защото не е важна. Отдавна съм се си направила други, представителни за важни неща.
Тази ми е стара, ползвам я само за бюлетини, newsletter и следене на доставки. Не ми е опция да я сменям , защото това означава в куп сайтове за пазаруване също да си играя да сменям регистрации. И все пак email-ите ги пазя, за да виждам кое кога е изпратено, доставено, платено, върнато, направена ресламация и т.н. Всекидневно я отварям.

# 9
Преди повече от година спрях да ползвам АБВ заради спама. Пренасочих всичко,което се сетих, към гмейл. Разбирам неудобството, но в някакъв момент ми беше по-досаден спамът, отколкото да си сменя мейла в сайтовете, в които и без това влизам регулярно.

Общи условия

Активация на акаунт