Парене, люти в окото след преглед при офтамолог

• 421
  • 3
  •   1
Отговори
Вчера отидох на очен преглед по-скоро за консултация да попитам защо едно малко петънце/капилярче не изчезва от 1 месец насам. Обичайното е, като се появят след преумора на очите да изчезнат до седмица.

Но веднага след прегледа на това око ми се появи парене/люти което продължава и днес. Не ми сълзи, не е зачервено, не е намалено зрението, но ми дразни и леко е по-влажно от другото око. Лекарката не ми е правила нещо необичайно освен да ме види на биомикроскоп или прорезна лампа не знам точно как се
нарича и с пръсти ми дръпна леко долният клепач.
Аз бях първият пациент за деня дали е възможно да не си е настроила нещо апарата и да ме е осветила с повече светлина? Обмислям да мина на второ мнение при друг офтамолог.

# 1
  • София
Може да те е докоснала с дезинфектант, който е бил по машината, ръцете...

# 2
Психиатър за хипохондрията предвид всичките ти предишни теми. Окото ще си мине, нищо му няма.

# 3
OpaKoiTropa  нищо ти няма на окото.
Като човек, който е бил в твоето положение, леко прекачващ границата на нормалната хипохондрия, бих искала да ти дам съвет.
Моля те намери с нещо да се занимаваш- разходки, шопинг, филми и сериали - ще видиш че ще забравиш за всякакви болежки и притеснения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт