Губи равновесие като ходи, 1.7 г.

• 778
  • 9
  •   1
Отговори
Дъщеря ми е на 1,7 месеца и от няколко дни губи равновесие като ходи много ми е притеснено за нея дали и няма нещо,ходих при педиатър каза ми след празниците да я види но ако можете да споделите на вас случва ли ви се и какво мога да направя? Имам и още един въпрос роди ми се второ бебе, бащата замина за Холандия и сме сами с двете деца няма кой да ми помага за грижите и ми е много емоционално постоянно плача и не знам какво да правя как ще се справя с двете деца живеем в къща която все още не е напълно готова, банята ми е външна, въпроса ми е познавате ли някоя жена която може да ми помага ние живеем в Варна
Извинявам се за хаотичното писане просто много на бързо искам да споделя и да намеря някакво решение.Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 17:52 от Не се сърди, човече

# 1
  • София
То си е за рев, с две бебета през зимата, външна баня...
Виж във Фейсбук група на квартала ти, пусни обява....

# 2
Ако имаш близки, обърни се първо към тях, без значение дали отношенията ви са били нормални. На жена с 2 деца, и то бебета, се помага. Може да получиш малка помощ, но все пак помощ.

Виж съседи, църквата, Каритас..
Външната баня няма как да ти я направят сега. Трябвало е ти и мъжа ти да помислете за тези неща, преди той да тръгне. Дори преди да създавате деца.
Не е упрек. Просто спомни си фразата "Помогни си сам, за да ти помогне и Бог."
Ако скоро започне да печели нормално, да ти прати пари, да позакрепиш положението, да видиш могат ли да ти направят вътрешна баня в къщата.

Успех!

.

# 3
Сега за банята вярвам че ще се справите ,бебета са децата в хола спокойно може да си ги къпете ,пък Вие да ползвате баня някой когато наглежда децата ,но ситуация с детето е по притеснителна ,детето болно ли е в момента или преди седмица примерно ,грип ,вирус сополи кашлици ,нещо което да говори за инфекция,температура най важното в случая ,повръщане ,силен удар в главата. Скоро имунизацията за шарка морбили да е правена ,тази ,която се поставя на 13 месеца ,примерно да сте я забавили и сега да са я сложили? С тази въпросна имунизация детето ми след 5 дена вдигна 40 градуса температура ,че и 41 гонеше ,взе да залита като върви.Трудно е в тази ситуация сама с 2 деца но майките имаме неподозирани сили ,просто си повярвайте.Има ли друг лекар специалист ,който може да погледне детето сега до януари има доста време след празниците.

# 4
В момента има сополи,но не смятам че е от това последната ваксина е сложена навреме и след нея нямаше такива проблеми силен удар също не е имало ще трябва да намеря доктор да я види бяхме я водили в спешното от там нищо не казаха... Доста е притеснителна цялата ситуация по лошото е че съм в паника и не мога да се успокоя...

# 5
Какво значи че детето губи равновесие? Детето едва е проходило, на 1.7. Деца са, нали не очаквате да не пада?

# 6
Успокойте се първо. Детето може би търси вниманиетов ви. Покрай появата на бебето се притеснява, че вече не е само то и ше трябва да дели мама. В началото им е трудно да свикнат и правят какви ли не номера. Ако сте реагирали пред него по-емоционално може нарочно да повтаря поведението, за да ви държи вниманието. Пожелавам ви да е това и скоро да му омръзне! Като минат първите 2-3 месеца свиквате всички и става по-лесно!

# 7
Как го губи това равновесие направете клипче на детето и с клипа отидете на лекар ,когато се случи на нас детето беше на 1 и 4месеца ,просто имам спомен че 3 месеца отложиха ваксината , детето ходеше от 1 и 2 месеца сама напълно нормално за възраста си ,потвърдено и от лекари ,и просто един ден започна да залита като върви ,точно като пиян човек как лъкатуши по пътя ,после почнаха и температурите ,при Вас няма да е това предполагам ,все пак много време е минало от имунизацията ,защо отидохте в спешното заради това оплакване ли ,забравете за малко паниката и се опитайте сама да съберете всички симптоми ,както лекарите казват да свалите анамнеза на детето,но щом няма температура ,или гърчови състояния едвали е нещо сериозно.Възможно ли е нещо пантофи  ,обувки на детето да му стягат ,да не са неговия номер?На мен ми беше голяма драма да уцеля номера на дъщярями ,докато беше бебе и все мерех крака, че обувките ,но пак ми се случи с едни пантофи да попаднем на крайно неудобни обувки.

# 8
Гледах клип, как деца на такава възраст имитират, едното ходеше прегърбено с ръце отзад, като дядо си същата стойка. Успокойте се, променете мирогледа си, защото децата попиват вашето поведение и емоции, с плач не става. Търсете решение, гледайте да сте позитивна, децата имат нужда от положителна среда и спокойна майка.

# 9
Йони, след като мъжът ти за доста време е в чужбина, дали не е удачно да отидеш при твоите родители? Стига да има място и да са ви добри отношенията. Аз на твое място веднага бих се преместила при майка ми, а и тя би ме поканила, ако би ми била такава ситуацията. Финансово няма да я затрудниш, защото както се издържаш сега, така и в нейното / тяхното жилище.

Не е хубаво да плачеш, потърси помощ, мила Йони.

Общи условия

Активация на акаунт