ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 224
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
Браво на Радост! Така трябва да бъде - мъжете да и дават, а не тя на тях.

Аз днес най-сетне се наканих да заведа Димана на лекар. Дробовете са и чисти. Само гърлото е малко зачервено. И тази хрема свършване няма. Един добър приятел на баща ми, лекар, казваше, че хремата 3 ден идва, 3 дена стои и 3 дена си отива.

А в това дъждовно време какво правите. За Дикси е ясно -майстори торта. Направо и се чудя как се справя. Аз имам желание, но дълбоко се съмнявам, че Димана ще ме остави да се занимавам с майсторене на разни неща. Но козунак за Великден задължително ще направя.

Еот миналогодишния

Последна редакция: пт, 23 мар 2007, 11:35 от Гретхен

# 256
  • плевен
.Ние с Марио вече се побъркваме в къщи-той прави бели,а аз след него newsm75.Мисля довечера да ида в нашите да го погледат,че вече ме хващат нерви.Вчера направих на мъжлето едно ново ястие от форума,крем карамел с кроасани и спокойно мога да си отпътувам за ден два.Гретхен малката започна ли да се храни?

# 257
  • Плевен
крем карамел с кроасани
Ммм, много вкусно, само, че аз си го купувам готов от магазин "Лайф" на Дружба. Mr. Green

# 258
  • плевен
Аз пък да ти кажа почти винаги имам много яйца от село и за това предпочитам да го правя,пък и мъжът ми по-го харесва.Тоест и двамата си падаме адски по сладкото за това в сладкишите винаги слагам повече захар отколкото е в рецептата.Само дето нищо не ми се лепи. Weary

# 259
А в това дъждовно време какво правите. За Дикси е ясно -майстори торта. Направо и се чудя как се справя. Аз имам желание, но дълбоко се съмнявам, че Димана ще ме остави да се занимавам с майсторене на разни неща. Но козунак за Великден задължително ще направя.

Ами аз докато си правя разни неща Митко е при мен в кухнята, вадя му черпаци, дървени лъжици, тави и тенджери и той си играе.Аз само внимавам да не го настъпя  Mr. Green
А пък козунак никога не съм правила.Майка ми меси всяка година.Не обичам купешки козунак - няма нищо общо с оригинала  Laughing Много ти е хубав козунака, Гретхен   bouquet

Сега след малко ще ходя да взема портрета и ще го снимам и ще ви го покажа.Любопитно ми е как ще изглеждаме и дали изобщо ще се познаем  Crazy

# 260
  • плевен
Дикси,на морето съм виждала такива портрети и много ми харесват.Ако художника е наистина добър няма начин да не се познаете и да не се харесате.Много гениална е идеята ти с портрета.С нетърпение чакам да го видя.

# 261
  • плевен
Между другото качила съм наши снимки в snimka.bg.Виж ги,може и да ме познаеш.Решили сме за Гергьовден пак да ходим на Видима,този път с малкия.Вие да не сте ходили скоро?

# 262
само аз ли не виждам козунак? Crazy

# 263
оооо и аз не виждам козунак...
абе аз излизах с Радост баш когато валеше; прибрахме се и глейте, то изгря слънцето  #Crazy

# 264
  • плевен
Времето е супер,но аз съм снощна и...мързи ме да извеждам малкия.

# 265
  • Плевен
Аз пък видях козунака, кръгъл и много хубав (майсторка   chef).

# 266
Хм...взех портрета...
Петя и Драго го видяха "на живо" - така е като не се прибират от улиците.Уличници  Whistling
Ето го тук ЦЪК
Детето най-малко си прилича,като скандинавско отроче е, а аз съм като Саманта Фокс ( само мога да мечтая за такива цици).Даже май акцента е точно там, защото вече 3-ма приятели го видяха и всички това казаха "Ееее, какви цици"  Confused
Но като цяло съм доволна  Laughing

# 267
Дикси, хубав е портрета. Всички, който познавам, си приличат.
А ще се опитам да кача снимката на козунака сега пак.

# 268
  • Разпиляна във въображението
Леле този козунак е страхотен

# 269
козунака е разкошен newsm10

Общи условия

Активация на акаунт