Само аз не го видях.Дикси,много е готин портретът. Може ли на лични да ми кажеш колко струва или тук ако не те бърка?
Ох,мале козунакът ще ми извади очите. Аз търся някакъв линк

Много се зарадва човека, чак се просълзи.
Утре мисля ако е хубаво времето да заведем Митачко в Зоологическата градина в Ловеч.Аз само веднъж съм ходила в нея, но си спомням, че беше много хубава и с много животни, за разлика от нашия Зоокът, в който има повече кози и кокошки, две маймуни, две мечки и един мързелив лъв за цвят.
! А тя как само ми се зарадва...
! А тя как само ми се зарадва...
Едно момиченце много, ама много ми заприлича на Ема, но не бях сигурна, дали жената с нея си ти. И като няма твои снимки в албума, не се престраших да се обадя
Много ми е кеф да срещам такива приказливи и контактни мами
Конете, магаретата и меците са наш фаворит-дано да има такива гадинки
!Много ми е интересно какво е да си баба.А това,което сега си написала/че малката е при другата баба/,ме кара да си мисля за нашите родители-моите и на мъжа ми.Те са от Враца,и двамата с мъжа ми сме от там.Всеки път като си ходим гледаме да угодим и на двете страни,за да няма обидени.Но не се получава
/ макар че годините ми са далече от преклонни../!
Само мога да предполагам как се чувстваш, след като си видяла дребка само за 5 минутки. Като слушам моите родители, които виждат Божидар през около 3 дни, колко им е мъчно за него, не знам какво да кажа за теб... Но хайде стига мрачни мисли, давам линк за новата , празнична тема ЕТО Я