ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 363
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
здравейте мами, благодаря за посрещането:) знам,че не сте страшни, дори напротив - видях снимките ви:) надявам се да не ви отегча с бременното си мрънкане:) пък и много разчитам на вас за съвет и помощ:) надявам се и да се запозная с повечето от вас:)
Приятен ден

# 121
  • плевен
Здравейте и от мен.Дида76,ако имаш нужда от помощ или съвет не се притеснявай,насреща сме. Hug

# 122
А,ето най-накрая още една бременилка от Плевен да ми прави компания Simple Smile

Тука само мами има и аз не мога да се включвм в темите им Simple Smile за малчуганите

# 123
Драго току-що ми каза за хотел "Сторгозия", който бил общински, но не знам нито тел. нито уеб-страница.......а иначе в центъра хотел Фейс не е ли малко по-евтин?
сега гледах в хотел Балкан в единична стая нощувката е 43 лв., а в хотел Орбита е 63 лв.

# 124
  • плевен
Аз знам,че хотел 'Сторгозия"е най-евтин,но преди няколко години ми се наложи да настаня едни познати там-ами то е по зле от конюшня(извинявайте за сравнението)Ако сега са правили ремонт добре ще е.

# 125
  • Плевен
Valja, u r welcome, както се казва.
Добре дошли на всички нови мами. Доста се увеличиха плевенските представителки. Само така.

# 126
  • Плевен
Драго току-що ми каза за хотел "Сторгозия", който бил общински, но не знам нито тел. нито уеб-страница.......а иначе в центъра хотел Фейс не е ли малко по-евтин?
сега гледах в хотел Балкан в единична стая нощувката е 43 лв., а в хотел Орбита е 63 лв.
Тези цени къде ги гледаш? Орбита е много далече, над язовирите, предполагам, че няма да ги устрои, освен ако имат кола. Такситата до там изключват броячите и сами  определят сумата, която да платиш.

# 127
Много интересно направено.)))

Аз влизам от няколко дни във форума и веднага се насочих към майките от гр. Плевен.))
Аз също съм от Плевен и очаквам бебче през октомври месец.)
Малко имам проблем с отговорите тук, тъй като още не съм се ориентирала, но надявам се да се оправят нещата.-)

# 128
Здравейте, искам да попитам, някоя мама дали е проверявала в TCM,дали случайно не са докарали лятни колички?

Здравей, аз влизах в ТСМ миналата седмица и имаше някака количка.) Изразявам се така, тъй като тогава все още не знаех, че съм бременна и не обърнах внимание, но може да отидеш и да погледнеш за каква количка става въпрос.
А аз определено ще имам доста въпроси към вас.) Все още съм в началото, но вече започвам да разглеждам колички и т.н. неща. Харесаха ми комбинираните колички, които предполагам стават после и за летни, но не знам към каква марка да се насоча. Ако може да ми препоръчате нещо, или да споделите от какво сте доволни Вие ще съм много благодарна на всички.

# 129
Здравейте, бъдещи мами ProstоAz и  Mira12345 , прекрасно сте се ориентирали към отбора на Плевенските мами, най - добрите, най - сплотените, най - готините мами във форума и мами на най - готините и красиви дечица! Опитът им с бебчовците е завиден и можете да разчитате на него - мнението е на една плевенска мама с достолепно по-голям опит, но която се учи и в момента от тях  Peace.

# 130
Здравей и на теб.)))
Много се радвам, че отговори.) Надявам се на доста полезна информация от вас.))
Все още съм в еуфория и нямам никакво търпение и ми се иска всичко да накупя от сега и да направя.)
А правите ли си срещи в града? Ще бъде хубаво да се запознаем с някой, които имат желание.)

# 131
А,ето най-накрая още една бременилка от Плевен да ми прави компания Simple Smile

Тука само мами има и аз не мога да се включвм в темите им Simple Smile за малчуганите

О, недей така. Ами аз!?

Добре дошли на новите мами!   bouquet

И моето стандартно изречение към всички нови мами: "Не се притеснявайте да пишете! Ние тук ядем само по една мама на година и тазгодишната вече сме я изяли, така, че няма страшно!"

Ей, дойде пролетта и ние се множим. Много хубаво.

# 132
Добре дошла и на  Mira12345! Видях, че си се ориентирала как се дава отговор, та за това не ти отговорих на ЛС. Дай повече инфо за себе си, за да те впиша на 1 страница-как се казваш, кога си родена, години, къде живееш, кога ти е термина....каквото смяташ за необходимо.

# 133
О, недей така. Ами аз!?

Добре дошли на новите мами!   bouquet

И моето стандартно изречение към всички нови мами: "Не се притеснявайте да пишете! Ние тук ядем само по една мама на година и тазгодишната вече сме я изяли, така, че няма страшно!"

Ей, дойде пролетта и ние се множим. Много хубаво.
  ... Simple Smile

Еее не не съм те забравила Гретхееен   bouquet
             Но ти няма да задаваш тъпи въпроси като нас с Мира12345 ,защото вече си имаш един малчуган
   bouquet

# 134
Днес бяхме след обяд с Теди по улиците от 14 до 18 часа и не срещнах нито една позната мама. Всички ли сте били в Кайлъка по това време? Ако някой ме види и познае да ми се обади, че съм лош физиономист и като нищо може да не съм познала някоя мама. Имаше толкова мами с колички, гледах, ама никой познат.

Общи условия

Активация на акаунт