Отговори
# 645
MysteryG,чета те и пия чай.
За малко и аз да драйфна,толкова визуално си го представила

# 646
Милна, нямаше да е толкова странно, независимо дали балдъзата е Суна или Сейран, ако беше в началото на сериала. Както каза Мистери, да бяха го дали в 10-та, а не в 90-та серия. Още повече, че не сме виждали такова чудо нито между Сейран и Ферит, нито между Суна и Абидин. Явно Джурджу е с много мръсно подсъзнание. Чакайте, че и на мен ми се доповръща пак Grinning
Нейсе, и без това серията няма да може да се гледа на трезво, запасете се с нещо по-силно за довечера.

# 647
# 648
Нямаше как да го дадат  на по-ранен етап , защото дизито щеше вече да е в историята. Сега вече ,все им е тая. Донесе им печалби , сезонът явно е последен ,важното е да докараме още някой и друг епизод.

# 649
# 650
Четох метрес ялъсъто, сложила анкета: Кой ще обърне гръб на Ферит, Суна или Сейран.
Ето, ще намерят хората извинение за кекса на новата двойка Grinning

# 651
# 652
Милна,нямаше да е странно,защото въпреки поне до развода на Ферит и Суна тогава щеше да има някакво благоприличие.Ферит щеше да си "въздиша" тайничко,Сейран в никакъв случай нямаше да гледа на него като сексуален обект и сигурно щеше да се е задомила с Юсуф и така.Щеше да е съвсем друа история.

# 653
Да си оправим вкуса с АфРам, че и на мен пак ми се доповръща.

https://x.com/HalimeKucuk4/status/1872624477890306518?t=vBWxGSd7 … Hd6f0QNXA8UA&s=19

# 654
Четох метрес ялъсъто, сложила анкета: Кой ще обърне гръб на Ферит, Суна или Сейран.
Ето, ще намерят хората извинение за кекса на новата двойка Grinning

Дано това обръщане на гръб да е от Сейран и то след кекса. Остава тя да е причината за него , че съвсем да ги оневинят .

# 655
Не знам кой беше писал вчера, но целта явно е да намразим всички герои преди края на сезона. Това е най-логичното обяснение. Да видим дали ще стане.
Вземайте нещо, деган, натриев цитрат, може и мастичка, и да видим какво са ни намислили драгите сценаристи довечера Simple Smile

# 656
Ако Феро бей легне със Суна го хвърлям до оная кофа от която го измъкна кака му.😄

# 657
Здравейте и Честит ни Чапкънов ден, момичета! Kissing Heart
Като гледам обаче  май,май не е ,чак честит денят на нашия сериал тази седмица ,нооооооо да видим до серията остана малко и ще стане ясно каква е ситуацията.
Аз мисля ,че е доста рано още да се настройваме толкова крайно и да използваме чак пък думи като гнусно и срамно или пък грях.Първо епизда още не е изгледан и ние вече обесихме Ферит и Суна и второ ако наистина се е случило нещо такова със сигурност има някаква дълбока причина това да стане.Не може хора които до вчера са си нямали хал хабер да се харесват  в такъв аспект изведнъж от тях да изскочат такива чувства и така да се нагрябят все едно са се искали от мноооого дълго време.
Сценаристите от два епизода горе долу са ни пуснали по пързалката и ни водят по този път и ние всички започнахме да си въобразяваме Ферит и Суна ,че имат някакви по силни чувства от приятелските. Първо Суна помогна на Ферит въпреки предупрежденията на Сейран и Абидин,после почнаха да акцентират върху погледчетата между Ферит и Суна и върху приятелските им разговори и на края дойде и Абидин с неговата ревност и изкарване на стари провинения на Суна и така малко по малко на зрителите им се втълпи ,че ей на между Ферит и Суна се пече нещо и сега на края и тоя тейлър доизкусури нещата и драмата се получи.
Ако между Ферит и Суна се е случило нещо  то това означава ,че  преди това сигурно всички са ги напъдили и обвинили за всички най-страшни неща които са се случили на семейството и са ги отписали от  редиците си .Ще означава и ,че Ферит и Сейран  сигуро пак са скарани и разделени и Суна и Абидин също защото иначе даже и да са пияни на мотика ми се струва невъзможно между двамата да има каквото и да е.Да Суна преди е имала помисли за Ферит но не е била женена за любимия си.
Не вярвам нито Ферит нито Суна да искат да прецакт отношенията си със Сейран и Абидин.Няма такова пиянство или каквато и да е друга  ситуация ,че да ги доведе до там да се изкексят двамата.. Пък и за да ги направят трябва да имат романтични  чувства един към друг ,а те до миналата седмица ги нямаха  ,а ся щото са се напили и са разстроени да го направят емииии малко ми е невъзможно да се сучи.
И освен това от екипа много добре знаят ,че ако има такава ситуация със серала е свършено .Даже и този епизод да има рейтинг ,то след две седмици за следващия всичко ще потъне под леда .
Нооооода видим никога не е ясно  с тези сценаристи може и това да се случи и тогава еми тогава ще изкараме до където изкараме и айде ой от където е и толкова.
Не може според мен човек който две години се е пропивал и е гледал портрет скрит зад картина  и сега получил своя втори шанс да го пропилее толкова лекомислено . И не може този същи човек които толкова красиво прегръща  своето момиче да вземе  изведнъж и да награби сестрата на това същото момиче и да се изкекси с нея.  Thinking

https://x.com/Tdizifxx/status/1872384700351922258

# 658
Още едно милионче за красивото-Афи! ❤🔥🧿🤍♾🪬🧄

# 659
Каква лоша само тая Сейран,прави,струва да натика Ферит и Суна да правят кекс.Само те неразбрани и ощетени.Сейран се опитваше да вразуми Ферит,не е правила нещо на инат.За случая говоря,не за предишни грешки.Нищо не оправдава ,ако любимата жена не те разбере или подкрепи да тичаш да спиш със сестра и.

Общи условия

Активация на акаунт