Отговори
# 690
# 691
Значи,проведох една анкета с мъжа.На две на три му разказах историята от двата сезона и зададох въпроса "ти като мъж,каквото и да е станало ще легнеш ли с балдъзата,ако любимата жена не те е разбрала и подкрепила".Беше ми отговорено,че нагона при мъжа е заложен по природа,той изпада във временно умопомрачение без да мисли и осъзнава какво прави.Когато има и обстоятелства ,които са напрегнали психиката ти кекса е лесен начин да си избиеш напрежението.

Това добре, но защо пък точно с балдъзата ще си избива напрежението? Други варианти няма ли?

# 692
Тия се гаврят,да види как съм подредила апарат за кръвно,цигари,алкохол и деган и да ми говори за безопасност.

# 693
Ако си легне с непозната , еднократно, по бих го приела. Това да си легнеш с най-близкия човек на любимата ти, си е двойно предателство и никакъв нагон не го оправдава.
Хайда тогава и Сейро като е напрегната си легне с Аби !
Да не говорим , че по един и същи начин целува и  Сейро и Суна , и Пело , и Дияр. Никакъв нюанс братче , еднакви са му. Това ми е най-дразнещо - поставя ги на едно ниво. Каква ти химия  !

# 694
Ааа, не, с рибата имал ли е такива целувки? Аз нямам такъв спомен.

# 695
Ааа, не, с рибата имал ли е такива целувки? Аз нямам такъв спомен.

Там си беше направо гол в леглото , само с нея. И доста си я притискаше по стените.  После вече решиха да го пооблекат малко.

ПП  Съжалявам че си изтрих епизодите от компа , щях да онагледя

# 696
А по Иви се чу, че не е сигурно за трети сезон дали ще е последен и СейФер щели да са заедно. Дано това да са казали, че слушах мимоходом.

# 697
Гледах го снощи или онази вечер, ама пак не ми се струва същото/подобно, като Сейферските.
Бая изпотени бяха 😂
Аз си пих магнезия, може да почват. Днес дали ще подранят пак?

# 698
Реших да гледам онлайн, дано не съжалявам.😵‍💫

# 699
Кой е тоя Самед?Да не е някой от сценарстите с болни мозъци?

# 700
Аз не мога да се престраша да гледам и ще разчитам да пишете. ❤️

# 701
Кой е тоя Самед?Да не е някой от сценарстите с болни мозъци?

Да, един от тях е.

# 702
Реших да гледам онлайн, дано не съжалявам.😵‍💫
Дръж се,не си сама.Вече взе да ми става забавно.

# 703
Активизираха се нещо сценаристите. Дали ще ни спестят оная гнусотия?

# 704
Активизираха се нещо сценаристите. Дали ще ни спестят оная гнусотия?

Това е фалшив профил, просто си е сложила снимката на Зейнеп

Общи условия

Активация на акаунт