Отговори
# 705
Значи,проведох една анкета с мъжа.На две на три му разказах историята от двата сезона и зададох въпроса "ти като мъж,каквото и да е станало ще легнеш ли с балдъзата,ако любимата жена не те е разбрала и подкрепила".Беше ми отговорено,че нагона при мъжа е заложен по природа,той изпада във временно умопомрачение без да мисли и осъзнава какво прави.Когато има и обстоятелства ,които са напрегнали психиката ти кекса е лесен начин да си избиеш напрежението.
Накрая да не излезе, че Суна е изнасилила Ферит и се е възползвала от него, докато той е във временно умопомрачение?! Камъните само в нейната градина ли ще са?! В изневярата участват двама и оправдания от типа на работещ мъжки нагон е неприемливо за мен. А ако двамата са и в роднински отношения, си е отврат и няма извинения за никого.
P. S. Аз си продължавам с надеждата, че няма да видим нищо извратено.

# 706
Анабел, не знаех и реших, че е истинската.

# 707
Здравейте!

В живота има много примери на триъгълници между две сестри и съпругът на едната,  който после под натиск  става съпруг на другата, защото, примерно тя е бременна от него. Има и много вицове за това, не че одобрявам, напротив.

# 708
Ама формално погледнато Ферит е племенник на мъжа на Суна. Това им е роднинството на този етап преди Ферит за трети път да направи Сейран Корхан, както се закани, а дано и нещо друго да й направи!

# 709
  • София
Момичета, новата тема е готова, като стигнете 50-та страница се местете. Лека вечер!

https://www.bg-mamma.com/?topic=1724466

# 710
Не разбрах как стана престрелката, но Ферит се измъкна и хукна да гони мафиота, но той успя да избяга.

Сейран май каза пред всички, че имението е ипотекирано и са го загубили.

Халис здраво хока Ферит. Ферит каза, че си тръгва от имението.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:17 от Lilia*

# 711
След като Сейран каза на Халис за ипотеката, почти съм на 100% убедена, че гнусотията си е реална.. с такава омраза Ферит погледна Сейран 🤮

# 712
След като Сейран каза на Халис за ипотеката, почти съм на 100% убедена, че гнусотията си е реална.. с такава омраза Ферит погледна Сейран 🤮

Сейран направи грешка, не беше сега момента да разказва. Ферит тъкмо се прибра пребит и те го метнаха.

Халис на всичкото отгоре заби шамар на Ферит пред всички.

Абсун се изпокараха, Абидин откачи. Сейран и Суна и те се изпокараха.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 20:27 от Lilia*

# 713

Сейран направи грешка, не беше сега момента да разказва. Ферит тъкмо се прибра пребит и те го метнаха.

Напълно съгласна съм, не беше сега момента. Въпреки че, Ферит сам си е виновен за ситуацията в момента, твърде лекомислено постъпи с тая покупка на скъпоценни камъни.

# 714
Седим и си чакаме гнусотията .. подготвят ни.Чак да ги ожалим Ферит и Суна.

# 715

Натам вървят нещата. Всички нападнаха Ферит и Суна, а Ферит изглежда много зле психически.

# 716

Май натам вървят нещата. Особено и с това, което каза Суна на Хатидже, че само тя можела да дари внук на Корхан. 😬

# 717
Суна си каза мъката /или мечтата/ най-накрая. Само тя щяла да даде внук на Корханите Head Band

# 718
Суна си е злобарка , това е.Не се е променила , винаги си е била такава.Просто на моменти се е правела на загрижената кака.Дано Сейран прогледне и разбере що за човек е нейната абла.

# 719
Мерт е невероятен. Ферит е с поглед на човек, който е стигнал ръба и вече няма какво да губи.😔🤕

Общи условия

Активация на акаунт