Отговори
# 630
Че на Суна къде ѝ са скрупулите! От епизод 1 иска да е Сейран! Малко ли се въргаля с Кая, после с братовчед му, а сега пак Феро иска! Трябваше Сейран и Ферит да не я спасяват, а да я бяха оставили Кязъм да я омъжи за ония вдовец, че да и намести чакрите на вечно незадоволената и пренебрегвана! Направо бясовете ме хващат само като и погледна физиономията!
В истинската история не е спала с Феро най-вероятно, но тя е луда и му се е предлагала сигурно!

# 631
Диче Kissing Heart Как ще ни помогне Асуман, че да излезем от комата?
Асуман няма да ни помогне....Просто си мисля, ако наистина я връщат, има вероятност да е кома и да продължи действието след припадъка на Сейран...Правя си теории, за да не полудея с тия простотии от фрага ☹️☹️

# 632
Интересно мнение на Maru в Х.

Скрит текст:

# 633
  • София
Да ни връщат вече в края на 73, то бива глупости, ама това на нищо не прилича Scream

# 634
Интересно мнение на Maru в Х.

Скрит текст:

А дано ама на дали всички сме възмутени от сценария но си отиват право под дъното днес…

# 635
Разфасовали са кадрите от фрага,пиксел по пиксел.Тоя фандом,ако работеше в криминалистиката нямаше да има неразкрито престъпление.

# 636
# 637
# 638
Сикорски, какво казват пикселите? Аз виждам във фрага само Ферит и Суна. Нито тила на Абидин, нито гола Сейран на дивана Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако дадат довечера други кадри, значи не са същите като във фрагмана.

# 639
Остава и да ни представят Ферит и Сейран след тая помия във фрага 🤣🤣🤣

# 640
Сикорски, какво казват пикселите? Аз виждам във фрага само Ферит и Суна. Нито тила на Абидин, нито гола Сейран на дивана Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако дадат довечера други кадри, значи не са същите като във фрагмана.
Еве,Суна и Ферит разбира се.Моята логика от загатването в предните серии,фрага и озета ме води и мен натам без съмнение. По ме вълнува след халвета на новата двойка какво ще се случи.

# 641
Оя Доган:

#YalıÇapkını Трейлърът за тазвечершния епизод вероятно е шега. Никоя продукция не е била толкова конфронтационна с феновете си 😡 Сериалът отдавна е изгубил публиката си и е на дневен ред благодарение на феновете, но какво е това, да разстроиш феновете, като направиш към края фантазия за балдъзата и зетя? 🤮 Защо е този инат? Жалко е, срамно е и е грях.

# 642
  • София
Вариантите за мен са 3:

1. Всичко е истина, това ми е най-вероятно.
2. Суна говори с Ферит, Сейран отива и изпраща сестра си да си ходи. Докато има халвет на СейФер преплитат гнусотията със Суна, която сънува.
3. Суна говори с друг човек, после прави кекс с него и си представя Ферит.

Може и друго да е, все е отврат и подигравка.
Знаем, че Ферит и Суна ще си говорят така или иначе. Оффф, пак ми се доповръща 🤮🤮🤮

# 643
Афито сложила емоджи на сватбената снимка на Бурак Челик и Едже Байрак Heart Eyes

Кубито и Хафса се отписали в инстаграм. Според клюките, хванали го да се целува в караваната с колежка Thinking

# 644
Цари пълно единодушие колко гнусно, отвратително е това, което ни показват, а именно целувката между Ферит и балдъзата му. Обаче я да си представим, какво би било ако сега балдъза, макар и формално бивша, му беше не Суна, а Сейран. Защото беше напълно възможно и даже по-реалистично Ферит да не се отметне в последния момент от уговорения вече брак със Суна и да се ожени за нея, а после да се влюби в сестра й, с която се запознава случайно точно преди годежа без да знае коя е. Обаче това вече е съвсем друг сюжет и се сещам за такъв сериал преди няколко години. Може да има и други подобни. Та дали сега при такъв един сюжет със Сейран балдъза нямаше да стискаме палци за любовта на Ферит с балдъзата му? Всъщност формалното тук няма никакво значение - кой кум, кой сват, кой на булката брат или на жената сестра. Важното е къде е истината, къде е любовта...

Общи условия

Активация на акаунт