Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 743
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро.
Честито бебче на Маия и  семейството и!
 Стискам палци на мамите за които днес е големия ден.
 Момичета имате поздрави от Дени Hug Hug Hug. Вчера не са ги изписали защото бебчо е с жълтеница-стои под някаква лампа и ще поостанат още ден-два. Иначе са добре , Дени се възтановява. Дано четвъртък-петък ги изпишат и да си се гушкат в къщи.

# 166
Добро утро.
Честито бебче на Маия и  семейството и!
 Стискам палци на мамите за които днес е големия ден.
 Момичета имате поздрави от Дени Hug Hug Hug. Вчера не са ги изписали защото бебчо е с жълтеница-стои под някаква лампа и ще поостанат още ден-два. Иначе са добре , Дени се възтановява. Дано четвъртък-петък ги изпишат и да си се гушкат в къщи.

ала -бала и ти поздрави Дени от нас чакаме ги  bouquet

# 167
е зайо Вики ми е на 9,поредния бисер чух снощи,ама ще направя очна ставка да разнищя историята защото мъжо чул недочул,ма много се хилихме снощи де.Свеки го питала,кога ще се ражда бебето-той е аз от къде да знам да не съм Ванга,а тя не бе кога е термина,атой пак уклончиво,края на мартначалото на април, Joy,че кат се затюхкала тая жена,-нее трябва д а направим всичко възможно да се роди март,не  е на хубаво двете деца да се април,ама не разбрах защо не е хубаво,моичкия не можал да изтърпи тирадата повече и я сиктирдосал,виж аз поне щях да доизслушам жената,ама доколкото разбрах свеки щяла да ходи на баячка,та сега ще чакам да ми помага да раждам  hahaha Joy
  newsm62Бимба, разби ме с това твоята свеки, но нали не те занимава с нищо нека си ходи при баячки,пък дано наистина не преносиш и  родиш леко. Пък после все някак ще изтърпиш тирадата за нейната заслуга за това. Joy Joy Joy

# 168
Бимба, значи няма от какво да се притесняваш - има кой да се погрижи за теб  Wink Simple Smile

# 169
Момичета, вижте
http://life.dir.bg/2007/03/14/news1464772.html

Нашите 3 мами може да си имат честитки   bouquet

# 170
  • Пловдив Белащица
Честито бебче на Маия. Нека бебка расте здраво и усмихнато дете.

Усилено стискам палци на gertrudka, witchie и dicheva_79.
А какво ли стана с marchella, тя май спомена, че аз ще съм й щъркел  newsm78, а вчера трябваше да й предизвикат раждане. Дано всичко да е наред.

mini_79, абе аз в Пловдив нито тези куини намерих къде ги продават, нито Джордани и още някакви имаше, които исках да видя на живо, ама така и не разбрах продават ли ги и къде.

freia сега не би ли трябвало всеки ден да те наблюдават? Поне така съм чела други майки или  то си зависи от доктора.

eva74, чувала съм че е хубаво раната да се остави да диша, по-бързо зараствала.

# 171
  • Пловдив Белащица
...че кат се затюхкала тая жена,-нее трябва д а направим всичко възможно да се роди март,не  е на хубаво двете деца да се април,...
Еееееее не, това просто ме разби smile3532

П.с. Сега видях мама Тина77 си пише в Близнаци и има лентичка в подписа. Бебето се казва Калоян и към днешна дата е на 1 месец и 16 дни. Така че отивам да направя корекция в списъка.

# 172
...
П.с. Сега видях мама Тина77 си пише в Близнаци и има лентичка в подписа. Бебето се казва Калоян и към днешна дата е на 1 месец и 16 дни. Така че отивам да направя корекция в списъка.

ей, много се радвам, че са добре   Hug

# 173
ей много се радвам за мама Тина и за Калоян,вчера като чух,че и последното детенце от родените тризнаци в Добрич е починало много се натъжих,ама що не са ги вдигнали за Варна като в Добрич няма условия не се знае Embarassed
Ей верно нашите посестрими могат да получат поздравления от Калина,сега се сещам дядо ми ,лека му пръст как казваше,че е минал във второ отделение Joy,благодарение на раждането на Симеон,защото на всички ученици бележките са били завишени с една единица

# 174
а за дечицата от Добрич направо не ми се говори  #Cussing out  такава немърливост ... в кой век живеем  #2gunfire   нямам думи просто ...

# 175
  • plovdiv
доколкото разбрах и размерите са им били много мънички.Въпреки,4е докато бях на Пещерско едно момиче роди близнаци в края на 7месец.Момиченцето 600гр,а момчето 900гр.За съжаление момченцето е починало,но момиченцето се бори и май се справяло добре.

# 176
Честито на мама Майа, да и е живо и здраво детенце![/size]   bouquet
Момичета, пак ходих на консултация  - човека е по прогноза над 4 кг Rolling Eyes, как излиза такова отгледано човече ooooh!. Аз за 3,200 кг се разкъсах от всякъде, сега не ми се мисли, май ще ви моля като тръгне и на мен да стискате палци Embarassed ,че се "спекох" яко.

# 177
Мама marchella днес се е отчела- снощи в 24:50 е родила син Теодор нашия шампион- 4150 гр. и 51 см. Честита радост на цялото семейство и скорошно възстановяване на мама.

# 178
Мама marchella днес се е отчела- снощи в 24:50 е родила син Теодор нашия шампион- 4150 гр. и 51 см. Честита радост на цялото семейство и скорошно възстановяване на мама.

Браво на марчела,я какв юнак само Hug  bouquet
Айде момичета бай отивам да скитосвам пък дано получа хабер Heart Eyes

# 179
Да и е честит, браво на мама Марчела!

Общи условия

Активация на акаунт