Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Честито на мама Марчела!  bouquet Hug  bouquet
Да е жив и здрав големия юнак Теодор и бързо възтановяване на мама.

# 181
Здравейте! Искам и аз да се включа във форума на мартенските мами. Вече чакам с нетърпение бебка да се роди, но се притеснявам как ще мине всичко.
Честито  smile3525на всички новообебили се мами, да са им живи и здрави бебоците и много послушни, а на всички чакащи късмет и леко раждане Hug

# 182
mi, добре дошла сред нас и леко раждане

# 183
Честит голям юнак на мама Марчела !!!

smile3501 мама героиня   smile3525

# 184
  • Пловдив Белащица
Честито бебе Теодор на мама marchella. Нека расте много здрав и усмихнат!
Само да попитам, това снощи в 24:50, ще рече днес в 00:50 нали така?

Здравейте! Искам и аз да се включа във форума на мартенските мами. Вече чакам с нетърпение бебка да се роди, но се притеснявам как ще мине всичко.
...

Добре дошла при нас. Хайде леко притесняване с нашата компания Wink и леко раждане като му дойде времето. А ще си кажеш ли кога ти е терминът да те включа в списъка?

# 185
  • Пловдив Белащица
здравейте момичета
аз още съм си 2 в 1.Снощи доста ме боля коремчето и кръста,но после ме е отпуснало и съм заспала.На мен вчера ми беше термина,така че от днес преносвам.Сега незнам колко дена трябва да изчакам за да отида на лекар?
А защо в списъка си с термин 15-ти?  newsm78 Да ти го поправя ли на 13-ти?

# 186
Само да попитам, това снощи в 24:50, ще рече днес в 00:50 нали така?
Peace

# 187
  • plovdiv
ДА ПОПРАВИ ГО
В началото го бяха объркали,но по менстурация си ми е 13 март.

# 188
  • София
Честито бебе Теодор на мама marchella. Да е жив и здрав и бързо възтановяване на мама

Един въпрос: Защо в списъка на стр.1 имената на някои бебенца са подчертани  newsm78

# 189
  • Пловдив Белащица
...
Един въпрос: Защо в списъка на стр.1 имената на някои бебенца са подчертани  newsm78

Защото са линкове към албумчета с бебчетата  Heart Eyes

# 190
защото като кликнеш върху името и е активен линк към снимките на бебо.   bouquet

# 191
  • София
Simple Smile аааа благодаря за светването, не ми мина през главата

# 192

Термина ми е на 20 март, но на доктора май не му се чака до тогава. Ще видим какво ще каже утре на ЖК.

# 193

:bouquet:честито на нообебилите се мами   bouquet
Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
на бебоците

момичета да знаете каде мога да прочета повече за храненето на кърмачката,какво е забранено,какво е препоръчително да се яде и тн. Така ми се яде коприва и сега я мисля ден и нощ newsm78 знам,че не се препоръчва за бременни ,предизвиквала контракции,но как се отразява на кърмата  newsm78

# 194
Честито на мама Марчела и на Царската дъщеря , да са им живи и здрави синовете !!!  bouquet
Манго лепенката си е специлна за пресни рани и уж заличавала белези , тя е широка не повече от два саниметра. Докито ми е доста добър специалист не ми се вярва да не знае , че раната трябва да диша.
На мамите за днес стискам палци всичко да е наред .

Общи условия

Активация на акаунт