Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 773
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив Белащица
Ето библиотеката с всичко за кърменето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1844.0

# 196
f_5pm ,  аз не съм чувала че не трябва да се яде коприва. С първата бременност съм изяла доста заради хемоглобина, а една позната я пи цялата бременност на чай. От 2 седмици всеки ден ям нещо зелено - коприва, спанак, марули и хемоглобина ми достигна 117, а преди с лекарства едва стигах до към 103-105.
Е аз имам още една купичка каша от коприва, отивам да я хапна пък да видим  newsm78 аз си я ям вече 3-ти ден.

# 197
Честити бебоци на Маиа и Марчела!Много да слушкат и бързо възстановяване на мамите!

Днес ми е много заспал ден. Смятам да се поразходя по-късно, малко да ме види слънцето  Mr. Green Бебка не дава признаци да излиза. Само се върти в корема ми. Вчера мъжо ми гледа корема и вика "ей, ама много пораснал наистина.Ще има май бебе."  Joy  hahaha

# 198
  • Пловдив
Честито на новообебелите се мами! Да са им живи и здрави слънцата   bouquet
Страшни сте момичета - докато смогна да ви изчета и идва ред да ставам Simple Smile Следващият път пак така и ... успявам да се включа от дъжд на вятър  Confused
Ние си се гледаме с малчо. Като цяло е спокойничък, но ни мъчат и коликите. Гушкаме се, успокояваме се. Скоро ни предстои консултация и ми е много интерсно колко сме пораснали Simple Smile
За помощта от бабите - за 2-3 седмици майка ми ще идва сутрин за 2-3 часа да изпере и изглади и след това отива на работа. Да ви кажа това е идеалният вариант /поне за мен/. Не ми се мота никой по цял ден около мен, а всъщност ми се спестява и работа Simple Smile Свекито е далече и не си прави устата да идва, а и по-добре.
Момичета, незнам за вас, но аз чакам с четири очи да се постопли времето и да почнем с разходките. Това стоене вкъщи по цял ден направо ме побърква. А и си вързан като... до магазина дето се казва неможе да отскочиш  Tired
zayo, ние с теб ще черпим скоро. Аз също съм на 01.04. Много си харесвам датата, интересен ден да се появиш на бял свят  Sunglasses
До скоро и леко раждане на всички момичета, които чакат още   bouquet / боже, имам чувството, че никога не съм била бременна, толкова бързо се забравя като се появи бебчо  Crazy /

# 199
Честито на всички новообебели се мами!  bouquet
Момичета , искам да попитам като сменяте памперса и почиствате с мокри кърпи всеки път ли мажете с крем? Какво казаха вашите педита?

# 200
Момичета много е изнервящо това чакане, аз ви предлагам да направим списък на мамите 2 в1  и....може на някакви предположения да си поиграем  Laughing

Зайо 21
Бимба 18
Манго 16
Уини  22...примерно
 Shocked

# 201
Е Дейна браво! Мен не можа ли да ме сложиш за по-рано  Sad Laughing
А между другото определящото не са килата при бебето, ами размера на главата за това колко лесно ще излезе и колко разкъсвания ще има.

Момичета, аз днес се подготвих при козметика за последно и вече му викам на бебето да излиза, докато не съм станала за нова подготовка  Simple Smile
Не че то ме чува ама...

Хайде и от мен честито на Марчела!   bouquet

# 202
Здравейте бъдещи и настоящи мами  Hug

Напоследък докато ви изчета и Алек вече се е събудил и иска да папа или да го гушкам. По няколко пъти влизам във форума, ама не мога да напиша и ред.

Честито на всички нови бебчовци и милите им мами и татковци!

Еллица, и ние сме така - и с акнето, и с кърменето. За пъпките нашето педи изписа един скъп прескъп крем, дето полза няма, май ще чакаме сами да си минат. Кърменето и мен ме изтощява, рядкост е да сме на 3 часа и е цяла радост, ако успея да заспя с него. Не всеки ден иска да суче на час, ама напоследък е по-често и не знам, криза на растежа ли, какво? Чакам с нетърпение да си изгради някакър режим, ама вече не знам ще стане ли. За излизането, сигурно ще трябва да кърмя навън, иначе трябва да си стоим вкъщи  Sad

Лек ден на всички   bouquet
Сега изчезвам, че скоро май ще се яде Simple Smile

# 203
Е Дейна браво! Мен не можа ли да ме сложиш за по-рано  Sad Laughing
А между другото определящото не са килата при бебето, ами размера на главата за това колко лесно ще излезе и колко разкъсвания ще има.

Момичета, аз днес се подготвих при козметика за последно и вече му викам на бебето да излиза, докато не съм станала за нова подготовка  Simple Smile
Не че то ме чува ама...

Хайде и от мен честито на Марчела!   bouquet

дай твоята класация, аз просто така ...да се поразтоварим малко, не съм го мислила много много  Heart Eyes

# 204
Зайо, кой ще гледа Деничка докато си в болницата, че нали все сте си двете сами през деня? Мен сега ме затресе пък друга треска - дали ще имам време да наглася на Иван дрехи. До сега винаги като влизах в болницата му гласях по 4 комплекта дрехи /от бельо до горни/ и ги подреждах по дните в които ще ме няма. Това беше изискването на свеки, че да не се чуди какво да облича и как да комплектова. Ама сега като не знам кога и за колко време ще ме няма  newsm78 newsm78 newsm78 Абе пера му дрешките на всеки два дни, гладя и пребирам, да го обличат както искат, макар че ще го мисля през цялото време.

# 205
Шегувам се...нямам класация, че не искам да мисля какво ще напиша ако почна Whistling Може пък вярно твоята да излезе вярна, знае ли човек  Wink

Ала-бала....незнам.
В движение ще го мислим, или мъжа ми ще я взима с него през деня на работа, или ако една моя леля си дойде ще я гледа през деня, или мъжа ми да го мисли  Simple Smile МОже пък за късмет да се падне почивните дни и моят да си е в къщи  Simple Smile
Аз още не съм отишла да говоря с педката дали ще вземе и бебето при нея, освен Деница....и това ще го оставя на мъжа да ходи да се разправя докато съм в болница  Simple Smile

# 206
  • Пловдив Белащица
Айде пак по темата с досадните въпроси и съвети.
Току що колежка ме пита по Скайпа още ли си мътя бебето. Да съм вземела да почистя малко и да се разхождам да му дам зор малко да излиза  Shocked Само не ми обясни защо да му давам зор като имат още 11 дни до термин, а води и плаценти са си в норма още  Mr. Green

# 207
За класацията - аз имам изграден план, на който всички в къщи ми се смеят. Довечера майка ми ще идва да ми помогне за основното чистене, та плана е следния - 15 и 16 ти чистя с нея/ прозорци, къпане на цветя и тн/, на 16 следобяд съм на консултация, ако доки реши най-после да ме прегледа вагинално- моге да помогне, на 17-ти една хубава разходка, горещ душ и на 18-ти да излиза. Нали 18 беше от онези дати... Ама кой ни пита за планове, те бебетата са със собствено мнение Joy Joy Joy

# 208
  • Пловдив Белащица
ala-bala включи и малко luvbed в плана.
Иначе като дата и 27-ми е подходяща. Дели се на девет и сбора на цифрите пак е девет, така че... Абе аз хич не бързам да раждам, така че съм съгласна да пренося два дни. А иначе свекър ми е роден на 18-ти и би се радвал естествено и внучето да е тогава. Така или иначе няма да кръщавам на тях.

# 209
За класацията - аз имам изграден план, на който всички в къщи ми се смеят. Довечера майка ми ще идва да ми помогне за основното чистене, та плана е следния - 15 и 16 ти чистя с нея/ прозорци, къпане на цветя и тн/, на 16 следобяд съм на консултация, ако доки реши най-после да ме прегледа вагинално- моге да помогне, на 17-ти една хубава разходка, горещ душ и на 18-ти да излиза. Нали 18 беше от онези дати... Ама кой ни пита за планове, те бебетата са със собствено мнение Joy Joy Joy

smile3501 newsm74

Общи условия

Активация на акаунт