Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 12 088
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
...
Мила  браво напредваш като по учебник Hug

Благодаря, благодаря  bowuu  Зайо, Бимба, пожелавам ви същото и то съвсем скоро  Hug

# 76
Стана ми смешно нещо ....много ми е интересно тези 5 мм как ги мерят така  Joy А на мен и мека не ми каза че е

Бимба, не вярвам аз на тези бързи раждания  Naughty Нищо че абсолютно от всеки го чувам.

Най-тъпо ми е като ида в нашия магазин и почнат продавачките - айде бе още ли се търкаляш  #Cussing out Аз и без това съм в депресия и ми иде да ги удуша!

А иначе аз с Деница когато вече имах пълно разкритие, главичката още й стоеше високо...явно нещо аз съм си повредена..Бимба, да знаеш...ние сме грешката   newsm78  Laughing

# 77
За мен ще бъде огромна чест да съм щъркел на всеки, който се спре на мен. Благодаря за оказаното доверие и ви пожелавам да родите бързо и безболезнено, както аз.  Hug
Моята хубавица снощи ми изкара акъла- събуждам се по едно време- тя се обърнала напречно на кошарката, не ни ли е рано за такива изпълнения. Днес пък се задави толкова яко- изкара течност чак през ноздричките милата, голям страх ме хвана ще знаете. Ама такава ще е вече- майка да имаш, майка да не си ...  Tired

# 78
Честито на мамите. Аз също нямам никакви признаци и имам чувството че няма да е този месец, ами след два-три. А пък вече кокалите така ме болят че ми идва да се  #2gunfire

# 79
Така е Мини...от момента в който се закрепи онова невидимото в теб вече нищо не е същото....
А как съм ревала като ми падна за първи път....чувствах се най-безотговорната майка на света и ми идеше да се изям...
И първото боледуване...колко ме беше страх дали ще се справя...абе...не е лесно..и така докато умрем, дай Боже ще се притесняваме за децата си...както и нашите родители за нас..

Уффф все забравям
ЧЕСТИТО ДАКРА!! НАЙ-ЩАСТЛИВИТЕ МИГОВЕ С БЕБЧО ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

# 80
Цитат
Най-тъпо ми е като ида в нашия магазин и почнат продавачките - айде бе още ли се търкаляш   Аз и без това съм в депресия и ми иде да ги удуша!
ееееееееее аз вече нали казах иде ми да се затворя в къщи и да не излизам,до сега се сдържах и отговарях любезно през зъби,но оня денго отнесе сестра ми звъни ми в неделя рано рано да ме пита къде съм и как съм,че като и викна милата сви перките и не гъкна,от тогава не ми е звъняла,а вчера една квартална магазинерка ми вика,айде бе аз бонбон чакам пък ти се услушваш,а аз хийлейки се,ми я колко кутии при теб отваряй и яж,моя после ми рече ,че не съм в ред,ама писнаха ми бе,пък и от къде знаят кой месец ще раждам като съм казала само на близки #2gunfire
Айй за първото боледуване на Вики не искам да се сещам,така се давеше милото от храчки,че посиняваше,чак Embarassed

# 81
Ето народа е казал всеки с номера си .Бимба , Зайо и аз като вас искам да раждам вече а всичките ми познати не та не задръж до 22 овен,до 25 -Богоявление , до 30 - кума ми има рожден ден ..... Ако трябва да задържа и до рожден ден  на моята любов 10 април ще се гръмна . А иначе на въпроси от рода на не роди ли вече май не им обръщам внимание . Какво ви става днес всички сте побеснели . Като се замислите не ви ли е страх да раждате ми то ни така , ни така .... Hug Hug Hug

Айде по-ведро.........................

# 82
Привет и от мен!
Тук съм, Мила-па Simple Smile, просто сутринта само се включих да прочета, без да се отчета. Обещавам, повече така няма да правя Simple Smile Хубаво е, че ти "напредваш по план"  Hug

Като говорите за гладенето, Зайо, Бимба, че то и аз не обичам да гладя Rolling Eyes Joy Ха да видим сега дали и моята шийка ще се "помотва" докато се изглади Crazy

honey_81, напълно съм съгласна с теб, че каквото има да става - ще става и аз също си мисля, че най-важното е да си с положителна настройка. Аз засега успявам да запазя моята такава Simple Smile Е, уговорила съм се с лекар, но както всички виждате и сте чели, дори и от най-хваления доктор има недоволни, така че аз мисля, че е важно да вярваме в късмета си Peace

# 83
Честито на Дакра за сина й Димитър! Да е послушен и здрав, умен и игрив!

# 84
Като чета 'only 9 days to go" и направо не мога да повярвам, че става въпрос за мен Shocked

# 85
Незнам дали ме е страх да раждам, ама повече ме е страх да не пренося. Бимба и Мариша знаят за какво става дума  Grinning

Бимба, разсмя ме с тези бонбони  Hug

А най-странното е, че си имам всеки ден болки, предният път не беше така...и накрая какво....НИЩО   ooooh!

# 86
Незнам дали ме е страх да раждам, ама повече ме е страх да не пренося. Бимба и Мариша знаят за какво става дума  Grinning

Бимба, разсмя с тези бонбони  Hug

А най-странното е, че си имам всеки ден болки, предният път не беше така...и накрая какво....НИЩО   ooooh!
ми така де,а за преносването зайо какво да ти кажа успокоявай се,че сме опитали от "черешката на тортатата",повече от това нема на къде и за да не се притесняват другите момичета само ще кажа,че ако не тръгва сонтанен родов процес след преносване ти го предизвикват и не че е толкова страшно, колкото,че  разкритието става по-бързо и може би затова е и по-болезнено,ама ей търпи се де да знаете .Ама моргаус сериозно я хвана липсата родила е да знаете,а за днес кой чакахме Марчела или мариша,тюх бремелински залюхан мозък

# 87
Малее като каза Марчела, вярно беше така, аз пък какво мариша ми е в главата...днес е марчела и тя горката трябваше да влиза да й го изкарват че не щеше да излиза.....
Абе Бимба, моито си тръгна само...точно в деня преди да го предизвикат, явно се изплаши, да взема и това да го сплаша, че явно не излизат иначе... newsm78

# 88
  • Пловдив Белащица
Честито син на мама dakra. Нека Димитър расте много здрав, умен и силен мъж.

Аз да рапортувам от днешната среща с доки. Плаценти, води, бебо всичко е ок. Скоро няма да се ражда май. Докторът каза на 20-21 март да се видим пак контролно и тогава евентуално ще гледа шийки разни, че сега просто нямало смисъл. Незнам дали ще преносвам, ама май май ще си дочакам овнето. Пък и мама си идва на 20-и и ми каза да стискам до тогава. Голям мерак има да ме види на живо с корем  Mr. Green

Видях се с Уитчи в болницата. Каза че уж утре щели да я приемат, пък после и казали нещо за днес - някакви такива. Три пъти я разкарвали нещо по етажите и така и не ми стана ясно накрая приеха ли я или я оставиха за утре  Thinking

Аааа не съм ви се оплакала от моите случайни срещи по улиците. Мен не ме питат кога ще раждам, а първата дума на всички, преди да ми кажат здравей или как си е - мъжко е  #Cussing out Щото нам си как съм си носила корема. А докторите поне 10 пъти са й виждали всичките устнички и цепчици. Обаче въпреки всичко тез разни многознайковци ми влияят Twisted Evil и ми идва  #2gunfire

# 89
Малее като каза Марчела, вярно беше така, аз пък какво мариша ми е в главата...днес е марчела и тя горката трябваше да влиза да й го изкарват че не щеше да излиза.....
Абе Бимба, моито си тръгна само...точно в деня преди да го предизвикат, явно се изплаши, да взема и това да го сплаша, че явно не излизат иначе... newsm78
а то за тръгване и мойто тръгна, изтекоха му водите,амо после нъцки ни разкритие ни нищоот 6 сутринта до 2 следобед я чакаха и като не зацепи овенчето му с овенче,айде бам на мама системите с окситоцина да видиш какв 5 без десетмалкото инатче беше навън Grinning Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт