Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 704
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Чета какво е написала Манго и  newsm45   наистина ми стана много миличко

# 121
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=172534.0

Вижте тази тема, че като слушам и на вас и на мене още не са ми превели януарският болничен. Който се интересува нека надзърне.

# 122
Ох, и аз като съм раждала и отвън е имало едно семейство, жената на 32 години с един спонтанен, сега в 4-я месец, чакала да я приемат за задържане. Чула е като изплакала Стефи и се разплакала милата. Питала от кога ме чакат /в смисъл от колко време са ме приели за раждане/, а моя Ник нали се психирал горкия разперил ръце и викал- 3 години я чакаме, 3 години ... .

# 123
Здравейте сладурки и малки сладурченца! Simple Smile
От няколко дена не мога да се организирам да седна да ви нагледам!
Честита радост на Дакра!  Hug Да ти е жив и здрав момъка и много да ви слушка!
Аз току що успях да подкастря маникюра на нашата госпожица и съм много горда. Сега да се надяваме че няма да се дере толкова по бузките.
Имам едно питане до другите мами. Малката се изрина по личицето от 2-3 дена. Само там. Казаха ми, че било "бешко акне" и било нормално до 1 месец да е така. При вас има ли нещо подобно?
Ох, и с това ктрмене още не мога да влеза в ритъм. За сега сме на поискване, ама не е работа така. Понякога иска да яде през час, и ако не и дам - рев и чудо! Имам чувството че никога няма да си изградим режим. И как ще ходим на разходка не ми е ясно. Аз не мога да я кърмя по пейките в парка  Embarassed
Та такива неща ни влнуват...
Мила. много хубава темичка си измислила Simple Smile

# 124
Ох, и аз като съм раждала и отвън е имало едно семейство, жената на 32 години с един спонтанен, сега в 4-я месец, чакала да я приемат за задържане. Чула е като изплакала Стефи и се разплакала милата. Питала от кога ме чакат /в смисъл от колко време са ме приели за раждане/, а моя Ник нали се психирал горкия разперил ръце и викал- 3 години я чакаме, 3 години ... .
Grinningдушата HugЕ аз си ревнах днес докато чаках в приемната доки защото едно бебе яко ревеше и аз си представих,че е моето и не мога да го успокоя Embarassed

# 125
             Момичета ,здравейте и от мен!!!
Честито бебче на Дарка!!!Да ти е живо и здравичко и да радва много мама и татко!!!
Аз днес бях при доки и утре съм под ножа #Crazy #Crazy #Crazy.Стискаите ми палци,много.Незнам ,но се чувствам много странно:от една страна изпитвам страх,а от друга съм много спокоина(все едно няма да се случва на мен).Абе луда работа.
Целувки на всички...................

# 126
Стискам всички възможни палци, dicheva_79! Simple Smile Вашия татко ли беше в чужбина и се чудеше какви документи трябват, за да се запише бебето на негово име? Надявам се сте разрешили проблема Peace Само спокойно и всичко ще е ОК Hug

# 127
  • Пловдив Белащица
Стискам ти палци и чакаме добрите новини  Heart Eyes

# 128
             Момичета ,здравейте и от мен!!!
Честито бебче на Дарка!!!Да ти е живо и здравичко и да радва много мама и татко!!!
Аз днес бях при доки и утре съм под ножа #Crazy #Crazy #Crazy.Стискаите ми палци,много.Незнам ,но се чувствам много странно:от една страна изпитвам страх,а от друга съм много спокоина(все едно няма да се случва на мен).Абе луда работа.
Целувки на всички...................
успех мила Hug

# 129
Дичева , стискам палци и аз! Успех! Hug
Момичета,  искам да ви питам по здравната каса полага ли се в 9 месец преглед с ултразвук и секрет? От болницата ми казаха ,че е хубаво да имам а от месец и половина акушерката ме обслужва само с едно шивашко метърче и кантар  newsm78

# 130
Дейна, отпред Манго беше сложила линк към страницата на здавната каса, където са описани полагащите ти се "услуги".

# 131
Мале Мини, много весело ми стана като прочетох за вашия тати  Laughing Милия
Мишчице, и на мен тези води ще ми останат тъмна Индия и този път явно...предния все си мислех че ми изтичат по малко, ама така и не разбрах. Накрая видях 1 шепа само.

Този път пак днес например на 2 пъти усещам нещо мокро и много течно...ама все си мисля че е течение, макар че уж ми намаля доста след свещичките и не е бяло, ами направо водно..ама...кой да ти каже...

# 132
Здравейте, момичета!
Не ви се вярва сигурно, но още съм ей така 2 в 1:) Моята се оказа твърдоглава.
Снощи изтече невероятно количество коластра, според вас, това някакъв знак може ли да е?Simple Smile
Все се надявам...

Искам да кажа УСПЕХ на всички майки кърмачки, и ви препоръчвам горещо КНИГА ЗА КЪРМЕНЕТО. Дава ми много сили и искам да кажа, че тези, които в момента имат много неритмично кърмене, ще се справят, сигурна съм. Просто търпение. Не се предавайте с изкуствените млека. Кърмата си е най-хубава за бебето...

Прегръдки! Hug

# 133

Този път пак днес например на 2 пъти усещам нещо мокро и много течно...ама все си мисля че е течение, макар че уж ми намаля доста след свещичките и не е бяло, ами направо водно..ама...кой да ти каже...
zayo, i az taka v nachalkoto si misleh, che imam воднисто течение. Обадих се на лекарката и тя каза, че ако до час се усили, значи са водите...и наистина...Започна да тече като 'из ведро' до към час и нещо..Така че ако се усили...скоро ще е Wink
 Успех!

# 134
Стискам всички възможни палци, dicheva_79! Simple Smile Вашия татко ли беше в чужбина и се чудеше какви документи трябват, за да се запише бебето на негово име? Надявам се сте разрешили проблема Peace Само спокойно и всичко ще е ОК Hug
Да нашият татко го няма.С документите съм готова-направихме всичко което ни казаха.
Благодаря на всички за хубавите думи и утр се надявам да има с какво да се похваля.
Манго бях ти споменала,че съм те заплюла за мое щъркелче.............  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт