Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 707
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
Здравйте и от мен, още 2 в 1!

Честито бебче Димитър на Дакра!Да е жив, здрав и само усмивки да носи!

Аз продължавам с леките болчици в корема от време на време. Днес чистих, прах, готвих...какво ли не правих, ама беба май продължава да се ослушва  Rolling Eyes

Успех на Уичи, Дичева и всички мами, на които им предстои голямото събитие!

# 136
  • София

Мишчице, и на мен тези води ще ми останат тъмна Индия и този път явно...предния все си мислех че ми изтичат по малко, ама така и не разбрах. Накрая видях 1 шепа само.

Този път пак днес например на 2 пъти усещам нещо мокро и много течно...ама все си мисля че е течение, макар че уж ми намаля доста след свещичките и не е бяло, ами направо водно..ама...кой да ти каже...

Е точно така съм и аз, мисля си че е течение, но пък е много бистро за течение, от друга страна едва ли водите са ми 50 грама  Thinking Абе то ще си покаже. Отначало реших че ми изтича гинопаверила, но той е по гъст и си е бял направо... Thinking

dicheva_79 успех, ще стискаме палци здравата  Hug

# 137
  • Пловдив Белащица
...Манго бях ти споменала,че съм те заплюла за мое щъркелче.............  bouquet

А аз не ти ли казах, че ще ми е много приятно да съм ти щъркелче  newsm78, ако не съм - сега го правя. За мен, както предполагам за всеки, който е ставал е голямо удоволствие да съобщи пръв голямата новина   newsm44

... Отначало реших че ми изтича гинопаверила, но той е по гъст и си е бял направо... Thinking

Абе на мен този Гонипеварил не ми изтича, ами направо се пльосва сутрин като отида до тоалетна. Аз ли не  го слагам както трябва  Thinking Все си мисля, че ще ми падне някой път с него тапата и аз няма да разбера нищо.

# 138
  • София
mango
И на мен ми се "пльосва" сутрин, и си права.....то това си е точната дума  Mr. Green Но понякога ми и изтича, но определено е бял и гъст. Една приятелка между другото с таблетка Клодтримазол и беше паднала тапата, та аз малко се шашкам кат си слагам гино-то и все съм нащрек в тоалетната.....ама то си ни е временце вече  Crazy

Намерих това стихче в нета и понеже ме гонят хормоните и се разчувствах докато го четях решх да ви го споделя.......

Ти нямаш право на тайни.Бъди откровенна.
Не скривай нищо от себе си и в себе си,
не мисли за неща ,които болят или за които съжаляваш.
Обичай мен,обичай другите,обичай всички-
нека бъдещият човек сам да избира,
кого да мрази и какво да крие-
ще има достатъчно време за това.

Ти нямаш право на пристрастие.
Бъди естествена.
Вглеждай се в предметите,в къщите,
в залезите, в деня,в дългите и къси улици,
в далечните пътища-анализирай ги.
Не се привързвай към нищо-
нека бъдещия човек сам да намери
своето място или своя път-

Ти нямаш право на власт.
Бъди внимателна.
Прислушвай се в пулса му,пази го,
обичай го,нищо не му внушавай,
не го напътствай сега и после,не гадай.
Не му измисляй бъдеще-
измисли му име.
Нека бъдещия човек сам да измисли всичко останало-

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 22:47 от mishchitzata

# 139
Здравейте момичета, имам една чудесна новина и още се вълнувам, станах стринка! маия - от мартенките тази вечер роди  момиченце, всичко е наред с бебето и майката ! Сега ще чакаме с нетърпение малкото слънчице !!!!

# 140
Честито бебенце на Маия  bouquet Да расте здравичко и красиво Peace

# 141
Да са живи и здрави мама Маия и нейната принцеска Hug
Поздравления и за стринката, която ни донесе хубавата новина Simple Smile

# 142
Честито на мамите които са родили и стискам палци на тези, на които им предстои!  Heart Eyes

# 143
Любими мои посестрими, изтекоха ми водите Crazy Стискайте палци Praynig
И се надявам на добри новиниднес от Witchie, dicheva_79 и есички други, на които им е дошъл реда!

# 144
gertrudka много много късмет мила   bouquet
На Witchie и dicheva_79 стиснати палци. Десито не се появи вчера- дано да е за хубаво, цуфки и бързо да минава всичко.

На Маия честита бебонка, да я радва много и да е много послушна.

Уф, забравих да питам пловдивчанки- като сте ходили по бебешките магазини да сте срещали наличност Quinny speedy SX, оказва се че в Неделчев нямат нищо на склад от старата колекция, а новата ще пристигне след 1-1,5 месец  ooooh!. Аз какво да я правя Стефи толкова време- не може да не се извеждаме.  Tired

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 07:10 от mini_79

# 145
Добро утро,красавици!!!
Аз цяла нощ бодувах вместо да се наспя като за последно #Crazy
Честито бебче на Маия:да е сладка и добричка малката душичка!!!
Гертрудка стискам палци да се похвалиш с едно много леко раждане и чудесно бебче.
Целувки на всички и успех на тумбаланките!!! Peace

# 146
Честито бебече на Майя!!!!!
Късмет за Гери  bouquet,Дичева  bouquet, и Уич!!!!!
Момичета чакаме новини Hug

# 147
Успех на всички за днес  bouquet
И на Гери специално newsm10 макар че сигурно вече е някъде в 1 АГ  Crazy

ЧЕСТИТО НА МАЯ ЗА БЕБЧЕТО!  bouquet  bouquet

# 148
  • plovdiv
здравейте момичета
аз още съм си 2 в 1.Снощи доста ме боля коремчето и кръста,но после ме е отпуснало и съм заспала.На мен вчера ми беше термина,така че от днес преносвам.Сега незнам колко дена трябва да изчакам за да отида на лекар?

# 149
 newsm10Успех на мамите,на които им предстои раждане!
Ох,аз да се оплача ми много ми е нервно-гони ме предродилна треска #Crazy #Crazy #CrazyТо може и да пренося,но чакането мнооого ме изнервя,а и с тези "съветници" около мен.Всеки съвет дава ,акъл безплатен,вече няма и къде да се скрия.Ми те родата  като хуни в нас #Cussing outАз пък вече не мога да търпя Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт