Едни болницата ги зове, у други вече МАРТенче реве.

• 11 767
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Честито на мама Марчела син-властелин Теодор  bouquet Да е много послушен, за радост на мама и татко Peace

Аз снощи имах някакви болки, ама не знам какви бяха  ooooh! Усещах ги вътрешно долу ниско, ама дали беше смъкване на бебето, дали беше нещо от шийката на матката, нямам идея. Иначе освен една заблудена контракция в събота, други не съм имала (и то тя беше заради преумора). Все се взирам дали няма следи от тапа на хартийката, ама няма Naughty Всеки ми казва, че има време, ама не ме питат аз дали имам търпение да чакам още Crossing Arms
Късмет и  Praynig за тези, които трябва да раждат тия дни. Дано мине всичко леко, момичета Hug

# 211
Пчеличка, имаш време  Peace Нека още седмица да си постои бебето пък после го гони, стига му толкова  Wink

# 212
Мацки, прясна информация от Дени - бебо вече е добре. В 15.00 са и го дали да го накърми / вчера му носеше изцедено/ и утре ще ги изпишат. Праща ви поздрави, а утре ще се вклющи лично.
 Зайо, Дени ме успокои, че при нея има мами които първия път са имали много разкъсвания, а сега са родили за по 2-3 часа и нямат и 1 шев. Дано този път и ние сме такива късметлийки  Praynig

# 213
Дано, ама не вярвам аз да се размина без външни шевове  Crossing Arms
Надявам се обаче този път да ми минат по-бързо че да мога да си седна на д-то по-бързо  Simple Smile

# 214
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет, мацки Hug!
ЧЕСТИТО на обебилите се Hug!
Да са им здрави, весели и игриви дечицата Hug!

Зайо, на теб с голямо закъснение - Честита годишнина Hug!

На Уичи, Гертрудката и Дичева - успех, късмет, кураж... абе вярвам в тях, знам, че са борци по природа Peace Hug!

Манго, какви са тез дати, за които сте говорили, мо аз пак съм изпуснала...?! newsm78 Интересно ми е Flutter.

Аз си бях малко вкъщи в Дружба, че ми беше домъчняло за приятелки и изобщо за въздуха, ама ей ме на пак се прибрахме  "на село", но замислям другата седмица пак да се поразходим с катуна натам Crossing Arms. Тук направо не се живее, нямам си нито един познат и направо ми се плаче Cry, голяма скука, а тепърва идва лято ooooh! Наоплаквах ви се, а?!

Някоя от вас по-назад беше писала, че кожата на бебчето й се лющи. Има един крем на Мустела, който е специално за сухи, лющещи се кожи и атопични такива. На нас ни го препоръчаха горещо за деца, които са били в кувьоз и изобщо за деца с проблемна кожа. Засега много ми харесва резултатът Peace.

# 215
Надявам се обаче този път да ми минат по-бързо че да мога да си седна на д-то по-бързо  Simple Smile

По повод на шевовете... в родилния имаше една ромка, която ми се похвали,
че пет деца е родила и един шев няма Rolling Eyes #2gunfire!!!
То те за това и раждат като кравите, всяка година по едно #Cussing out!

# 216
  • Пловдив Белащица
...Манго, какви са тез дати, за които сте говорили, мо аз пак съм изпуснала...?! newsm78 Интересно ми е Flutter....

Това си ги приказвахме тук неща от нумерологията. Кои са най-хубави дати за рожденни дни, ти изпусна влака  Laughing Е това може да важи за мами, които ще планират секцио и ако бебето сметне да зачете волята им  Wink

П.п. Муцуна, все се каня да те питам как се разбират Муцунко Алекс и куче Гера?

# 217

По повод на шевовете... в родилния имаше една ромка, която ми се похвали,
че пет деца е родила и един шев няма Rolling Eyes #2gunfire!!!
То те за това и раждат като кравите, всяка година по едно #Cussing out!

Аз незнам дали има от тях някоя дето да я шили  newsm78 В Плевен всички дето родиха покрай мен нямаха грам шевче, че и кървяха колкото да не е без хич. Ама такава си им е природата - то те раждаха за нула време, няма нито системи, дето да им пришпорват раждането и да се разкъсват още повече, всичко си следва естествения ход на нещата.
Само едно си мислех, колко ли им е лесно на лекарите с тях....само седат и гледат как те сами се справят, извадят им плацентата и айде чао  Simple Smile

# 218
...Манго, какви са тез дати, за които сте говорили, мо аз пак съм изпуснала...?! newsm78 Интересно ми е Flutter....

Това си ги приказвахме тук неща от нумерологията. Кои са най-хубави дати за рожденни дни, ти изпусна влака  Laughing Е това може да важи за мами, които ще планират секцио и ако бебето сметне да зачете волята им  Wink

П.п. Муцуна, все се каня да те питам как се разбират Муцунко Алекс и куче Гера?

Е нищо, че съм родила де, кажете кои са хубавите дати за раждане. Може пък да съм уцелила някоя от късметлийските Thinking, а да не знам Mr. Green!

Гера на този етап обитава долния етаж на къщата при родителите на Голям Муцун, но вече имаше среща с Малък Муцун и не съм сигурна разбра ли това животно, че онова малко, пищящо и миришещо на какви ли не мазила, същество е от рода на човеците newsm78?! Много беше смешна, навири дупарата нагоре, сведе глава и развъртя опашката с не знам колко оборота в минута, почна да лае и да подскача диво. Обдуши малкия натрапник обстойно и след неуспешен опит да го "нацелува" беше изгонена в покоите си Peace.
Не знам защо, но не съм и очкавала да реагира по друг начин Peace, явно си познавам отлично магарето Mr. Green. Ще е голям купон, но чакам да мине малко време все пак, че още много му треперя на Муцун и все го мисля ooooh!.

Манго, все се каня, а забравям да ти кажа, че термина ми беше на 23-ти март, а не на 19-ти, както е отбелязано на първата страничка. Не, че има значение вече, но...

# 219
  • Пловдив Белащица
Муцуна, оправих ти датата на термина. Не знам какво мислите другите, но си мисля поне докато се обебим всички да стои за справка терминът и това, какво бебе сме чакали - после ги махаме тез подробности и може да добавим като информация каките и батковците и наборът им  newsm78
Датите бяха за месец март и бяха 3,6,9,18,27, ако не се лъжа. Алекс поне датата е уцелил  Wink, макар че месеца не е. Било много добро съчетание месеца с тези дати.

# 220
Муцуна, оправих ти датата на термина. Не знам какво мислите другите, но си мисля поне докато се обебим всички да стои за справка терминът и това, какво бебе сме чакали - после ги махаме тез подробности и може да добавим като информация каките и батковците и наборът им  newsm78

Аз съм ЗА.
Много благодаря ма мамите които вече родиха, че все още пишат при нас, подкрепят ни и ни "изслушват" бременните глупости, че то вече съвсем сме изперкали от това чакане.

# 221
zayo как регулира в крайна сметка  или от самосебе си се случиха нещата?

за ромките незнам с колко шева раждат,но мога да кажа ,че са най голямата аларма няма такива крясаци #Crazy имах чувството,че ги кормят живи.Другите жени окат пъшкат  извикат 3-4пъти па родят .6дена бях в стая срещу родилна зала и се наслушах на всякакви варинти Sick

# 222
Ей, скици, как набедихте циганките... сега да ме е срам да кажа, че и двата пъти нямах шевове.  Joy Joy Joy
Въпреки, че на Калоян BPD-то му беше 10,5 см. и аз се бях насмела как ли ще ме разкъса. Така, че не се шашкайте, те нещата както казват, си стават по "инструкция".

Дейна, за рициновото...Когато доки каза да го пия и да се разхождам, мен ме хвана май шубето и не го пих. Само се разхождах. Казах си "на другия ден ще го пия". На другия ден, обаче, контракциите си започнаха сами и в ранния следобяд бях родила. После в родилното искаха да ми дадат рициново за проходимостта на червата...тинтири-минтири и аз като се запънах - не, тая няма да стане. В деня на изписването даже излъгах докторката, че съм ходила по голямата работа, само да не ми правят проблем. Mr. Green Акъла ми дойде после в къщи и чак тогава - 4 дни след раждането люснах 2 лъжици. Нито е толкова гадно, нито резултата толкова страшен. Само дето предизвиках разстройство на малкия човек, вследстие на което той осра педиатъра си, докато го преглеждаше.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Та такъв е моя купон с рициновото...

Стискам палцуни на Уичи, Дичева и Гертрудка!

Честит Теодор на мама Марчела!

# 223
Здрасти мамчета, и аз още нямам признаци да раждам. Надявам се като за първи път да се размина с леко раждане и почти без шевове. Много искам нали! Надеждата умира последна.
На всички родили, честито за малките бебоци.
А на такива като мене - леко раждане Simple Smile

# 224
Датите бяха за месец март и бяха 3,6,9,18,27, ако не се лъжа. Алекс поне датата е уцелил  Wink, макар че месеца не е. Било много добро съчетание месеца с тези дати.
Мисля че 6 не се включва  newsm78

zayo как регулира в крайна сметка  или от самосебе си се случиха нещата?

Ами от само себе си...то след 6 месеца няма как да не намалее...но първите 3-4 месеца нон стоп се изцеждах. В момента в който почнех да изхитрявам и да спра да изцеждам или да изцеждам по-малко вдигах температура и ми ставаха бучки.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт