Отстраняване на фон дьо тен от дреха

• 1 092
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте дами,

Някоя от вас знае ли метод за отстраняване на фон дьо тен от дреха, по-конкретно плетен пуловер (така че агресивното триете не е много удачно в случая), който да върши работа? Не става въпрос за леко зацапване, а за сериозно количество, с което си опръсках любимия бял пуловер Animal See No Evil Разбира се намерих статии, в които се съобщава за водка с пяна за бръснене, препарат за чинии, но преди да ги пробвам предпочитам да чуя вашите мнения.

# 1
Здравейте! Вижте тази тема и питайте там. Съфорумците са експерти по всякакви петна и материи.
https://bg-mam.ma/t/1689993

# 2
С мицеларна вода се чисти.

# 3
Здравейте! Вижте тази тема и питайте там. Съфорумците са експерти по всякакви петна и материи.
https://bg-mam.ma/t/1689993
Много благодаря! Simple Smile

# 4
Мама изсипа фон дьо тен на костюм преди години. С какво го третира не помня, но остана светло петно.  Костюмът ѝ беше в тъмно синьо и го изхвърли.
Щом ви е любим и виждам, че ви е страх да експериментирате занесете го на химическо чистене.

# 5
  • варна
Върху бяло, памучно спално бельо,прано десетки пъти на 90градуса,третирано с всичко,което зная и ми препоръчаха, не мръдна на йота!

# 6
Всички дрехи на дъщеря ми са вечно в следи от фдт,преди пране пръскам с Меглио или друг обезмаслител и слагам в пералнята. Преди имаше много сполучлив спрей за дрехи в ДМ,но го спряха,запасила съм се и имам два,три флакона,но и Меглио върши чудесна работа.

# 7
Мелиото е обезмаслител, да и е възможно да премахне петното. Аз бих дала пуловера на химическо чистене. Успех!

# 8
С мицеларна вода се чисти.
И аз така успях да го изчистя - с мицеларна вода. Flowers Hibiscus

# 9
Има спрей за петна върху бяло пране на д- Бекман. Скоро премахвах надраскано с химикал по бяла блуза. Изчисти се без проблем .

# 10
В ДМ има сапуни за петна. Който и да изберете, няма да сгрешите. Успях да махна с такъв сапун смазка от верига на колело в огромно количество от бежов панталон. Скоро си бях боядисала бяло поло в цикламено с парфюм и се изчисти с такъв сапун.

Общи условия

Активация на акаунт