НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 605
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ние пък вече сигурно полувин година се къпем прави под душа, може и повече....т както почна да се държи на краката си не му се седи мирно в корито....та Сиси - давай смело с душа, щом не иска в корито..

# 256
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро
Аз пък си имам болно момче. Някакъв вирус го е докопал. Сополиви се и кашля, но за сега няма температура. Изписаха му една торба с лЮкарства и утре сме пак на проверка.

На мен пък ми е трудно да гласувам, ще се почудя и днес.

# 257
  • Димитровград
ДД!
При нас духа,духа и заваля.И ние ще пропуснем разходката.
Сега ми казаха,че има оздравителна група в яслата и ще се опитам да запиша Едита там.Дано да я приемат,по-добре ги гледали децата,а ние имаме право да сме в нея.
И моят баща е на 61 години.Да се включа и аз в сметките hahaha.

# 258
diddi, дано ви се размине и е просто настинка! 

Ние също обливаме Юлиана с душа постяонно, но явно наистина вече не й се стои във ваничката седнала, защото оещ като я види приготвена и пълна и започва да плаче. Имаше един перод, в който искаше да излиза, но после отмина и се заиграваше дълго и затова продължихме така. Майче, и ние имаме на разположение едно басейнче, така, че благодаря за идеята - допадна ми, ще пробваме!  Hug Има си и мъничко пластмасово столче и ще действаме! Wink

# 259
Здравейте, момичета   Grinning
Днес се очертава да имам спокоен дъждовно-пролетен ден  Simple Smile Тази сутрин се събудихме с Ади малко по-рано и излязох на терасата, примамена от пеенето на птичките. Навън просто бе чудно - все още мокрите от дъжда тревички ухаеха невероятно, зеленината ме лъхна със своята свежест, цъфналите дървета просто хубавееха на фона на тъмното небе. Между облаците се мъчеше да пробие слънце. Обзета от тази пролетна муза щракнах няколко снимки и сега ги споделям с вас  Laughing
Ето гледката от терасата:
http://family.webshots.com/photo/2058125340072761276OUFyht
http://family.webshots.com/photo/2195413520072761276cGhreH
http://family.webshots.com/photo/2718070150072761276HGyUXT

Щракнах и Ади, че отдавна не съм качвала нейни снимки  Grinning Ей тук и тук има нови снимки.

А сега сядам да прочета какво сте писали и ще се включа пак  Wink

# 260
И аз имам идея за тема, може по-натам да се използва, като цъфнат лалетата.

Пеят птички и цъфтят дървета, Ноемврийчето за мама къса първите лалета! Или нещо от сорта. Думата "къса" може да я заменим и с друга, ама сега не ми идва на ум  newsm78

Или пък Пеят птички и цъфтят дървета, Ноемврийчето на мама подарява първите лалета! Май звучи по-добре, а?

# 261
добро утро!
ех, доминика, и мен ме събудиха птички сутринта. точно до спалнята ми има една бяла разцъфтяла слива и ухае невероятно. та там 2 птички като се надпяваха. вместо да си доспивам ги слушах....наистина красота! бях снимала величествената гледка на Витоша от нашата тераса, ама таткото като чистил паметта на апаратчето и всичко затрил  Close сега ще чакам пак слънце, за да ви я покажа.
бубуто, погледни го от хубавата страна за хапчетата. аз без да имам мед.предписание съм си взела и може би ще ги почвам, че много не вярвам на метода- ние се пазим  Crazy
сиси, и кейти имаше период на рев в банята и ваната й. мина от само себе си. ние сме купили голяма, удобна ваничка до 3г. и няма пролеми в нея. тя много обича да си пляска вътре с крака и ръце. ако не е във ваната, честно не знам как бих могла да я задържа на едно място в банята. аз предполагам, че ще й мине от само себе си на юлияна. можеш да пробваш с нови играчки за къпане, ще й хареса.
били, твърде оскъдно пишеш напоследък  Naughty
диди, стискам палци да мине бързо!  Hug
исайкова, и на мен ми беше много криво. много свестен човек, знам го още от тинейджърските ми години  Cry Cry Cry
мече, аз си върнах старите кг, дори смъкнах оше 2-3кг, на външен вид също, обаче не ми стават някой панталони  Twisted Evil не мога да го обясня. сигурно кокалите ни са понатежали по някакъв начин. което е идея да се премеря на височина, може пък да съм станала по-височка  Crazy
тити, на теб няма какво да кажа. ама да се чувстваш включена в общия кюп  Laughing
аз пък обичам ветрове и бури. стига да съм вкъщи на сухо Mr. Green
хайде хубав ден на всички!

доминика,...носи първите лалета!...

# 262
здравейте
само леко включване за къпането да направя, ние от няколко дни се къпем с подвижния душ, писна ми да пъня и изправзам ваничката, и така банята е за 5мин, а когато и къпя косата я слагам да седне в едно пластмасово столче с хавлийка отгоре,

# 263
  • Пловдив
Май Петра скоро се върна към готовите пюрета и гумените играчки, ако не ме лъже паметта - е и ние дойдохме на същото  Mr. Green Почнахме пак Ганчев и возим в едно влакче гумените играчки, и ги настъпва, за да свирят - истински зверилник Crazy

# 264
само да споделя, че моята щерка току-що изяде първото, второто и третото от кухнята за обяд  Shocked при това съвсем не в този ред  Crazy

# 265
Росен ги настъпва за да свирят, а Деян ги стиска за врата  Mr. Green

мдам, Юка, при мен нищо интересно. Разучавам си новия фотоапарат и тъкмо снимах мъжО в рамка на Метро голдуин Майер - той на мястото на лъва  Mr. Green
Но Сердика е изчезнала.

# 266
Момичета, не знам да се хваля ли да се жалвам ли.
Почвам работа от утре. Уж, по-добра. Много исках да почна. В петък бях на интервю и си мислех, че нищо няма да стане. Днес сутринта ми се обадиха да почвам.Сега търся гледачка за Кити. Реших да не я давам на ясла още. И ми е едно притеснено и нервно. Отново на работа, при това в друга фирма - аз работер в Ти Би Ай Кредит, а сега се изместих в Ти Би Ай Лизинг. Доволна съм, но и нервна. Стискайте палци всичко с Кити да е наред. Утре и в други ден ще я гледа баща и.

# 267
а петра се дразни от звука и затова се наложи да изчагъркам всички пищялки.

буба - успех!

# 268
  • Карлово
Бубе, на мен ми звучи стряскащо-от утре на работа. Но ти щом си го искала, навярно психически си се настроила, остава и Кити да приеме спокойно отсъствието ти.
Тити, ако ти се чете огромната тема за конкурса можеш да разбереш кои са авторките на картичките. По принцип участват Деситка, Дидди, Буба Катинка, Бубуто, Жмо и моя милост. Аз този път обаче пропуснах, защото си бях в Първомай. И аз не съм в час коя твобра на кой е, но нашите момичета творят големи красоти. Grinning
Юка, от времето нещо да не е. Мартина яде в 11 супа/по нейно желание/, после в 12 основното от кухнята, а преди малко омете и половината от моя обяд. И аз така  #Crazy
За къпането-къпя я още във ваничката. Но при нас е къпане по половин час. То едно ритане, цапкане, накрая половината вода е изплискана отвън. Забавлява се усърдно и един от любимите й моменти. Затова и не прибягвам до къпане права под душа. Но два-три пъти съм я къпала права като не сме си в къщи.

# 269
  • София
Здравейте момичета!
За срещата...умирам от яд. Бях с децата в София и се чудех къде да ги заведа, накрая ги мъкнах в мърливата ни градинка. Но..така е като съм несериозна напоследък с форума. Всички сте ми много хубави, анли си ви знам, а децата половината ми приличат на Калинка, същински луноходи. По този повод, много ли се спъват вашите деца? Аз нали съм психо с краката и, та се интересувам нейните връстници как са. Имам някакъв смътен спомен, че батко и така падаше, ама помни ли човек...
И още нещо... казвайте кой ще пробива ушите на момичетата (и не само  Laughing ) на Благовец - 25 Март? Аз мисля да заведа Калинка, ако е здрава, че нещо ми се мърлявчи напоследък.
Хубав ден на всички, липсвате ми все повече. Отачало много се кефих, че не съм по майчинсктво, но сега почна да ми се стои пак в къщи. Абе угодия няма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт