НОЕМВРИЙЧЕТО расте и хубавее, а майка му започва да слабее

• 14 610
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
И аз не участвам този път в картичките.
Мики, уж се бях настроила, ама сега направо ми се реве. Как ще си оставя малкото дете, и ще изчезвам за цял ден? Вече и аз не знам.

# 271
  • Gabrowo->Sofia
Бубе, ако ти се реве - пореви си, после ще ти олекне. Важното е да намериш свястна бавачка ва Кити, 100% съм сигурна, че до следващия петък и двете ще сте свикнали с новото положение.

На някои от картичките знам кои са авторите, но няма да ви издам, че да има повече интрига.

# 272
Здрасти и от мен!

diddi, дано бързо се оправите! Пък и времето да се оправи, че да се видим някъде из младост  Simple Smile!
За къпането - къпем се в един голям леген - счупи ни се коритото. Мисля и аз да я почвам направо с душа и права.
А за килограмите - върнах си ги от преди да забраменея с Кари, но не мога да си върна формата от преди първата бременност. Винаги съм била много слаба без никакви диети, яла съм си като прасе - добра обмяна явно. И през двете бременности качих около 10-12 кг, но не мога да сваля още около 4-5 останали от какината бременност. Казвайте, как да свалям, че резервирахме вече морето и искам тая година да съм с по-малко дупе и краче.  Grinning
buba_katinka, честито за новоназначението ти. Когато и да започнеш работа ще имаш угризения за детето. така, че щом сега е паднала възможност - използвай я. Според мен по-трудното е да намериш детегледачката, но ще се оправите!
Аз също съм решила тази неделя да пробивам ушите на малката. Докторката май нещо се опъва, но в петък ще се доразберем. В най-лошия случай понеделник ще сме с обички.
Лек ден!

Оо, и честита първа пролет, нали е днес!

# 273
  • София
Привет!
На юг от Руски паметник нищо ново...

Вчера, след голяма драма как не съм излизала от сума ти време и какъв е тоя живот, накрая получих отпусно (така ли се пише?) и се повъртях малко из града. Бях в интелектуалска комапния, беше интересно. Толкова, че не можах да ям (бяхме в кафене-барче), изпих 2 водки и накрая се прибрах при мъжа си да се жалвам от болки в стомаха.

Къпане - редувам голяма баня с вана, измиване на чешмата и къпане права с душ на непързаляща се постелка (с вързана коса отгоре и отзад, шкембенце и голо дупе - гледката е незабравима  Mr. Green).
Противозачатъчни - и аз пия. И аз имам разни хормонални отклонения, благодарение на което се чувствам по-добре с хапчета. Правя малки кистички, не чак за операция. Малко се притеснявам от продължителното пиене на противозачатъчни. В тази връзка - имате ли представа дали хормонален дисбаланс може да се лекува по друг начин, освен чрез безкрайно поддържане с хапчета?
Дидди, скорошно оздравяване пожелавам!
Мече, виж се дали не си пораснала на ръст, премери си обиколките. За плътността на костите нищо не мога да кажа, но мускулите със сигурност тежат повече от тлъстините. А може би просто от момиченце си се превърнала в жена  Sunglasses

Бубо, успех с новата работа и намирането на добра бавачка! Не е лесно, но поради финансови  или други причини, идва време и за това.
Аз пък се отказвам лека-полека от всички неща, с които се занимвах и мислех да се занимавам. От нерешителност ли е, или наистина не са подходящи, не знам. Знам само, че останах почти без работа, и то по мое желание.

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 16:23 от simka

# 274
Честита пролет!

# 275
  • София

Цитат
имате ли представа дали хормонален хормонален дисбаланс може да се лекува по друг начин, освен чрез безкрайно поддържане с хапчета

симка - Били, а и майка ми вчера ми препоръчваха да се замисля за разделно хранене - понякога помагало, та не знам трябва да се запозная май с това....въпреки, че съм скиптично настроена, по принцип не съм фен на храната като цяло и предпочитам поне да ям неща, кито наистина си харесвам и са ми вкусни и то когато, колкото и каквото си искам, та не знам дали мога да се подложа на подобно нещо....

# 276
  • София-там нейде в западната част
На някои от картичките знам кои са авторите, но няма да ви издам, че да има повече интрига.
само така дидди  Mr. Green ... пък и се разбра че фотошопкарите са голями комарджии тоест приемат се всякакви облози  Joy сега извън шегата  Whistling радвам се за това което се получава защото каузата си заслужава а нещата които са направени са страхотни  Hug
честита пролет и от мен
симка с къпането сме като вас да знаеш  hahaha  Joy като има при нас и едно самодоволно потупване по шкембенцето
бубе успех с новата работа

# 277
  • София
е то гласуването свърши така че все едно...Wink

# 278
А може би просто от момиченце си се превърнала в жена  Sunglasses

Ама вие съвсем на подбив ме взехте вече  Mr. Green Незнам каква е причината, но явно няма и да разбера. Аз все още не съм съвсем както бях преди да забременея, но при сегашната си фигура преди съм била примерно около 55 в най- лошия случай, а сега съм 60  Shocked Дали някога ще си стана пак 52-53 нямам идея  Confused

Майче, аз съм виждала снимки от вас и смея да кажа, че ти си постигнала нещо, което аз така и не успях и то е да създадеш уют и personal touch в цялата си къща! А при мен се получи добре, но не съвсем както си го представях.....Така или иначе, съм обещала да снимам, но обещавам да е в отделен линк и никой не е задължен да гледа, макар че бих използвала съветите ви  Grinning

Диди, дано го спрете вирусчето в начало още   bouquet

Времето ми изтече.....викат ме  Twisted Evil

# 279
Ех, втора нощ  сънят ми бяга.
Картичките ми повдигнаха настроението,страхотни са.
Не знам защо, последните дни съм страшно нервна.Най-незначителното нещо ме вбесява.Децата го отнасят и ми става още по-гадно.
Я по-добре да се включа когато ми доейде музата.Отивам да  1countingsheep
Честита пролет  Flowers Bouquet

# 280
ме4ето, аз съм с 2 кг повече от преди да забременея, и с 8  повече отпреди да се омъжа  Mr. Green обаче отново си влизам в старите размери дрехи. И аз станах жена на стари години  Mr. Green
в тази връзка - каррита - най-бързото отслабване е с предизвикано разстройство  Mr. Green но не е никак полезно.

Бубо, аз ти честитя това, че тръгваш на работа и мисля, че скоро ще свикнеш и ще се чувстваш добре и пълноценна. Стоенето вкъщи не е лесно, и за теб май беше недостатъчно.

# 281
  • Пловдив
Бубу_то, според мен разделното хранене е нож с две остриета и предполагам, че трябва и консултация с диетолог, тъй като майка ми си навлече сериозни неприятности преди две години - лежа в болница + куп неприятни процедури Naughty

Бубе, и аз мисля, че нещата ще се оправят като тръгнеш на работа, защото според мен стоенето вкъщи на никой не се отразява благотворно - мен често ме гони нервата и имам чувството, че се въртя в омагьосан кръг и нямам нищо налице. Така че - успех! Peace
И аз се притеснявам, че като тръгна на работа започвам от нулата - не знам как ще се справям с приходите, а осигуровките и другите неща покрай кантората не са малко перо - по - скоро ще съм в голяма тежест на семейния бюджет първите месеци - та затова реших Росен да тръгва през май на ясла - летният период като че ли по лесно се кара ( а може би греша Thinking )

Извинете за отклонението Embarassed
Хубав ден на всички  bouquet

# 282
мече, тити - аз пък бях обратното - като се ожених за филков (бях 55 кг.), имаше един период, в който килата ми си стояха, а фигурата ми се промени - т.е. фигурата ми се промени от девойческа в женска. след това понапълнях; после още малко; после забременях; после родох; после кърмих; после пак забременях  hahaha сега целя да се озова в положението след първото понапълняване  Joy
анеле - ако иде реч за право, нашият семеен опит е установил, че лятото е най-мъртвото време  Peace

# 283
  • Пловдив
Майче, моят скормен опит показва, че двете лета работа преди бремнността , бяха доста плодотворни, но може би така се е случило newsm78, но изборът ми се диктува и от Роската - да не тръгва края на септември на ясла, а май.
Времето ще покаже, макар че доста си мисля по въпроса; ако не тръъгнат нещата, ще се гледаме

# 284
еее, дай боже, дай боже  Peace
при филков поръчките намаляват в ср. на юли и е мъртвило до септември. говоря за работа извън тая по клиентите с правно-счетоводен абонамент - тия си вървят целогодишно. дано при теб през лятото стартът да е главозамайващ   Peace всъщност, може би зависи с какво се занимваш. той се е заровил само и единствено в търговското право. нормално е през август никой да не иска да прави или развива фирми и съответно по това време правните услуги не се харчат много. то май и съдът и деловодствата почиват през август  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт