Карлово - 5

• 11 646
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Утре съм с вас, ох като пишете за малки бебоци и на мен ми се ще........ newsm78

# 46
  • на пистата
махни тая бременна лента,че нещо... сложи бебка Laughingискам и аз да раждам вече за да се подмятаме с количките.
е сега ще туря една временно Hugпосле щу сложа и със снимка,ех айде не остана де ти сега в 6 ли си
ама дай бяло лице на бебка де Grinningкво е тва черно.
Утре съм с вас, ох като пишете за малки бебоци и на мен ми се ще........ newsm78
надявам се да дойдеш да се запознаем

# 47
 Mr. Greenмалей съвсем съм изтръпнала изкарах,че таткото е негър Joy,аре ще я променя ама после

# 48
  • Карлово
Добре, а утре къде?

# 49
  • на пистата
кажи де newsm78
Mr. Greenмалей съвсем съм изтръпнала изкарах,че таткото е негър Joy,аре ще я променя ама после
малее искам и аз така,ти май нямаш бебче по цял ден си във форума,браво на бебето,че не реве като моя преди

# 50
Ех, като се зачетох чак се замечтах... Hug
 Ама и Апостолова ли била бременна...
 КатКат, Микки, хайде навивайте се за още едно Wink
 Бимбе, Вики ще ти бъде много от полза, ще ти помага много. На мен вечер ми стига Станислав да се заиграе с него.Просто забравям че имам бебе.Много му се радва. Аа и да се похваля: вече имаме едно зъбче. Тази нощ отново беше кошмарна, но явно е че има зор детето. За моя радост не е вдигал Т, но е много много кисел... Confused
 Намейка,мързелувай си сега е момента Wink Христо сигурно с нетърпение чака да се роди бебока Wink

# 51
  • на пистата
чака той нищо не чака,вчера ми викаше,че не искал да има братче а бебето да му е приятел и да не спи у нас.ще има ли среща newsm78 ако искате на културния дом в 12часа.за апостолова така разбрах ама със сигурност ще знам другата седмица,че съм на консултация и ще я питам нали съм мара подробната.

# 52
Я аз да се явя кат опитна клюкарка hahaha,аха бременна е сладурката,чух го в родилното от колегите и  bouquet
Ели чавето незнам дали е кротко по-скоро още не се е осеферило за сега яде и спи,ама после като се ококорчи,а и колики се надявам да ни подминат ама едва ли.
Тони радвам се да чуя това за Станислав,че Вики в момента е малко пренебрегната милата,ама като и вменявам задължения покрай бебето много се радва горкото,тя сега спи долу у баба и и ми е много терсене,ама това ми е адски от полза де.Да цункаш зайко с едното зъбче.  bouquet
Тутиииииииииии липсваш ми  bouquet

# 53
Ei, mai4eta, dnes sre6ti4kata ostava li za v Kult.dom????????Az 6te otsko4a da vi vidia, no kam 12,30 - 4e dotogava sam na rabota i lo6o ako se iztiposam na tsentara v rab.vreme.Malko 6te mi e kofti, 4e vie vsi4ki 6te ste s "pridrujiteli" - va6ite malki 4ove4eta, a az vse o6te sam SOLO, ama 6te doida - mnogo iskam da se zapoznaia s vas. A i sled niakolko mesetsa i moeto vreme 6te doide. Ako znaete samo kak vi zavijdam na vsi4ki vas, 4e mojete da si gu6kate malkite du6itsi.
Mikki, mn. e sladka malkata Martina - ti si 6tastlivka!!!!!!!!!!

# 54
  • на пистата
микки къде си newsm78а каткат ти ще дойдеш ли да се запознаем най-накрая.аз ще съм там със сигурност,у нас манджа няма ама аз ще съм там bowuu

# 55
Ще дойда щом съм казала, но в 12.30 нали знаете, едно столче и за мен.........

# 56
  • Карлово
Съжалявам, момичета, но ще пропусна срещата. Вчера бяхме на ваксина и снощи ми вдигна малко Т, пък и в комбинация с този вятър Tired

# 57
  • на пистата
хайде да оставим тогава за утре.

# 58
  • Карлово
утре го дават още по-лошо времето Sad
Малечка, виждаш ли сега предимството да си все още 2 в 1, не се събрзяваш с времето, пиеш си кафенцето когато на теб ти е кеф. А пък сега какво-среща, после духа, сега пък вали, за кухнята, време за спане, все под час се движиш. Ама да не помилиш, че се оплаквам, просто разсъждавам над нещата от живота Grinning

# 59
  • на пистата
аз няма да дойда,друг ден ще се видим всички.

Общи условия

Активация на акаунт