Карлово - 5

• 11 619
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Ок, тъкмо щях да кажа че ще мина ако сте там добре ако ли не друг път

# 61
обещани снимчици,малко са с лошо качество ,ама тъй набързо
 Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=115811

# 62
  • Карлово
Колко е мъничка GrinningИ с каква коса GrinningМного е сладичка GrinningС едно или две л ще е?

# 63
Олее каква е хубавка и с каква коса само  Grinning

# 64
Колко е мъничка GrinningИ с каква коса GrinningМного е сладичка GrinningС едно или две л ще е?
ааааа верно било,че се забравя ,а микки сякаш марти не е била такава мъничка и аз това сиказах леле колко си малкаа,вики толкова ли беше.Ами вероятно с едно  л,аз исках с две,ама Валката неразбрал милия и понеже той я записва в родилното,писал с едно ама нейсе де  bouquet

# 65
Бимбе, малката Стела още от сега е готова за панделки Laughing Като кукличка е Party
 О, и Станислав се чувства пренебрегнат и още как. Снощи имитараше че му е зле, искаше утре да не ходи на градина, ама аз веднага разкрих лъжата.Вика ми, мамо ти стоиш цял ден с Божидар, а мен пращаш на градина, та номерът беше да си остане вкъщи... Ще му се на детето, ама с двамата на мен ще ми е зор.
 Ходихте ли днес на срещата? Ние не можахме, Бобо се успа, нали цяла нощ мъркаше, та през деня наваксва.Ама има и друго: и навън много мрънка, страх ме е да слезна чак до центъра, че честичко се случва да бутам количка и да държа бебето...., каталясвам Tired

# 66
  • на пистата
мале супер е пу,пу ,е сега искам вече и аз да раждам Cryнямам търпение да дойде юли.

# 67
  • Карлово
Моля всички с добри сърца да разгледат двете теми за инициативите на Сдружение на българските майки и фотошопската дружина:

По-различният конкурс: "Работилница за Великденски чудеса" - ГЛАСУВАНЕ!!!

ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ ЩЕ ВИ СЪЗДАДЕ ФОТОШОПСКОТО "СДРУЖЕНИЕ"!

# 68
Е, вчера бяхте по - активни ....... днес май дъжда ви приспа, я се отчитайте ..... Grinning Бимбе как сте днес , Туттти къде си и ти докъде стигмахте с ремонта?

# 69
Честита ви пролет, нищо че е толкова студено Laughing Как сте днес? Ние се прибрахме току-що от разходка, но се вкочанясах от студ.Днес и двамата са у дома, Станислав неискаше да ходи на градина, та мина днес по-леко, залисват се и си играят двамата. Simple Smile

# 70
Е, вчера бяхте по - активни ....... днес май дъжда ви приспа, я се отчитайте ..... Grinning Бимбе как сте днес , Туттти къде си и ти докъде стигмахте с ремонта?
ааааа бомба,ама времето от 5-8 не спим и се разнасяме из къщи,аз тръпна в очакване на колики Blush

# 71
  • на пистата
днес като гледам се отваря хубаво време,кафенце.....?

# 72
Добро утро!
 Бимбе, защо така... Confused Явно нещо я мъчи, понякога коликите започват още в началото, та сигурно е това. Поспивай и си почивай през деня, когато и малката спи, иначе ще ти е много трудно. Само като си представя при нас как беше.... Tired
 КатКат, Марти оправи ли се вече?
 Намейка, ти за къде бързаш да раждаш..., верно, Бимба тук ни зарази всичките с тази бебешка еуфория, май на всички леко ни се прииска да дундуркаме бебе Grinning

# 73
Добро утро!
 Бимбе, защо така... Confused Явно нещо я мъчи, понякога коликите започват още в началото, та сигурно е това. Поспивай и си почивай през деня, когато и малката спи, иначе ще ти е много трудно. Само като си представя при нас как беше.... Tired
 КатКат, Марти оправи ли се вече?
 Намейка, ти за къде бързаш да раждаш..., верно, Бимба тук ни зарази всичките с тази бебешка еуфория, май на всички леко ни се прииска да дундуркаме бебе Grinning

Марти е добре сега заздравява раничката и от понеделник ходи на градинка.
ЧЕСТИТА ВИ ПРОЛЕТ, дано да имаме повече слънчеви и хубави дни!

# 74
Цитат
Бимбе, защо така...  Явно нещо я мъчи, понякога коликите започват още в началото, та сигурно е това. Поспивай и си почивай през деня, когато и малката спи, иначе ще ти е много трудно. Само като си представя при нас как беше....
лелее теб като те гледам каква си финничка ка си изтърпяла това безсъние незнам.А аз не се оплаквам бе маймунчето слушка все още,ама взе да хитрува hahaha Joy оставиш го в кошарата не спи гушнеш го тъй може да откара поне два часа

Общи условия

Активация на акаунт