Карлово - 5

• 11 622
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Карлово
Аз след кухнята съм на културния към 12, който иска-да идва Grinning
Бимбе, и Мартина беше така, от 18 до 21 не спеше.
...
Видях се с Каткат. Мама Ели даде тон за среща, пък не дойде GrinningЩо така?
Малечке, къде се изгуби?

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 15:31 от микки

# 76
Добро утро  Simple Smile Кажете не е ли несправедливо това, вие спите, а ние от кое време сме будни. Айде стига сте спали бре, какви са тези луксове, ма моля ви се недейте така. Оф, леко ми е заядливо тази сутрин, мъничко злобея че не мога и аз да посвивам повечко, ама чакам да дойде онзи велик за мен ден и аз като нормален човек да се събудя примерно в 9. Вън е ужасно време, от което разбира се настроението ми са разваля още повече, ама ще го преодолея някак. Хайде пишете, недейте така да ви помързява, щото мързела не е хубаво нещо. Чакам с нещо да се похвалите, та поне мъничко да ми стане по-добре Wink

# 77
Леле Тони,кога минаха осем месеца бе,ми той Бобича порастнал,а кога ще духате свещичка.И на мен ми е тъпо за времето,ама аз поне не мога и да излизам дори и хубаво да е,ама нейсе скоро ще се оправи и улиците ще са наши Joy.Абе момичета къде ще си разхождаме сега наследниците ,целия център бил разкопан аи кога ще го оправят м кой знае
Уф от снощи май сме с колики,абе не е ли много рано а,Тони,Микки,Боби и Марти кога ги хванаха и колко ги държаха?Брех нямам спомени с Вики как е било,това говори добре,лошото се забравя  bouquet

# 78
Честит рожден ден на мама Тутти!!!!Да е жива,здрава и много щастлива!!!Много късмет и весел глъч в дома ти Ани!!!! Hug

# 79
Добро утро, Бимбе коликите за всяко детенце са различни, по принцип знам че момченцата са по проблемни ..........нас някъде към 4 ти месец ни оставиха. Ох времето е просто подтискащо, но аз се кефя че е петък защото ще си почина събота и неделя / като изключа чистенето/...... #Crazy

# 80
bdbaloni Мила Тутти, пожелавам ти много здраве и щастливи мигове, бъди все така жизнена, весела и с такъв дух! Бъди това което си!   bdbaloni

# 81
Добро утро, Бимбе коликите за всяко детенце са различни, по принцип знам че момченцата са по проблемни ..........нас някъде към 4 ти месец ни оставиха. Ох времето е просто подтискащо, но аз се кефя че е петък защото ще си почина събота и неделя / като изключа чистенето/...... #Crazy
уф то и аз трябва да пусна една прахосмучка,ама малко ме мързи пък и ме е страх да не събудя дребната ама поне в хола ще пусна де.Кат кат петък е ден на майстора нали знаеш,абе мила ти като баш общинарка Grinning,главната улица към Водопада нагоре и нея ли ще копаят newsm78

# 82
уф то и аз трябва да пусна една прахосмучка,ама малко ме мързи пък и ме е страх да не събудя дребната ама поне в хола ще пусна де.Кат кат петък е ден на майстора нали знаеш,абе мила ти като баш общинарка Grinning,главната улица към Водопада нагоре и нея ли ще копаят newsm78

Ааааа, не за главната улица не съм чула такова нещо, а центъра трябва да сатне към края на май..... #Crazy

# 83
  • Карлово
Опа, някой имал РД днес Grinning
Тутти, много усмивки да огряват живота ти!

Бимбе, недей така, не е целия център разкопан, ама иска обикаляне. Нас коликите ни почнаха на 13-я ден и до към 40-я преминаха.
Тони, айде дано е скоро този ден Grinning

# 84
хи-хи края на май,че то не останало,абе те като цъфнат розите тази година по-рано ще видят как ще ги изненада празника с неоправен площад Grinning
Мики и аз тъй си мислех за коликите ма викам чакай да питам Heart Eyes

# 85
  • на пистата
тутти честит юбилей,много щастие и късмет в живота.

# 86
Ехооо, днес ходих до училище Кирил и Методий за да запиша близнаците за първи клас, чудя се за коя госпожа, после пък случайно разбрах че от градината ще дават молби и т.н. и си мисля да изчакам. Тутти, Тони вие решили ли сте нещо с първолаците, Ели а твоя хубаец в кое училище е?

# 87
  • на пистата
и моя е в кирил и методий

# 88
и моя е в кирил и методий

Доволна ли си от училището? Чух доста добри отзиви!

# 89
КатКат, ние вече подадохме молба за у-ще Проданов.На нас там ни е по близо, освен това не ходят на смени както в Кирил и Методий. На нас лично ни донесоха молбите,от госпожите в училище.
 Бимбе, коликите на Боби започнаха на втората-третата седмица. Много пъшкаше, особено нощем. Зорът беше първите два-два и половина месеца. Нали казват, че при второто дете коликите били слаби или изобщо нямат.При нас точно така се получи, Станислав имаше ужасни колики, траеха цели 4 месеца, всяка вечер от 7до9ч.рев без почивка. Може пък Стелка да няма. Дано... Praynig
 Днес Бобо ме ухапа жестоко с единия си зъб. Няма да казвам каква болка изживях. Сега пък този дерт на главата. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт