Карлово - 5

• 11 625
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Карлово
Ели, браво! Моите сега ги започвам, дано успея преди Марти да се събуди.

# 181
Е ,Ели страхотни яйчица, Микки и от теб снимки ще чакаме, аз след работа ще пазарувам та чак тогава идва ред на яйцата и ние сме голяма дружина - мама и  близнаци. Определено ще има емоции, то кога ли е нямало ....... LaughingМиккита искам да видя тези с конците!

# 182
  • Карлово
Ето ги моите яйца. Това са с конците, нямах време за повече, но ако се усуче още конец, ще станат истински Фабержета.

# 183
Микки разкошни са а з нещо ги омотах, изпопуках и .... т.н

# 184
  • Карлово
Благодаря, Каткат! Аз няколко години все набързо ги боядисвах, но тази реших да си поиграя. Пак не станаха както искам, но горе-долу ги докарах.

# 185
После ще снимам сега ги лъскам с памук ама и украсата още не съм довършила. Оф, ето ги моите ама не това което исках и не съм ги подредила още...... #Crazy

Последна редакция: пт, 06 апр 2007, 00:46 от katkat

# 186
Малеееееее много добре сте се справили Hug,кат кат тази къща  с патетатат   bouquetмного ми хареса

# 187
  • Карлово
Момичета, пожелавам ви весели празници и най-здравите яйца!
Очаквайте включване от Първомай...

# 188
Момичета, пожелавам ви весели празници и най-здравите яйца!
Очаквайте включване от Първомай...
айде даа си изкарате хубаво  bouquet

# 189
Привет карловски мами!Пожелавам ви весели празници!  bouquet

# 190
ХРИСТОС ВОСКРЕССЕ!

# 191
Воистина воскресе!!!Бъдете живи здрави имного обичани  bouquet

# 192
Честито възкресение Христово! Бъдете живи и здрави!  bouquet

# 193
Чак сега сядам на компа и ви честитя светлия празник на всички. Днес си направихме екскурзия до Бачковския и Асеновата крепост и съм капнала, но съм пък много заредена с положителни емоции, надявам се и при вас да е така. Има ли боряциииии ...... ? Светле, здравей миличка, нещо разбрах че сте били болнички, те и близнаците страдат от тези пристъпи, и вече всичко отшумява лека по лека......  LaughingНе се притеснявай това са вече често срещани болести ... пустите му алергии.

# 194
katkat, благодаря! Мен не само пристъпите ме уплашиха ами и изследванията на кръвта. Ама ги повторихме и се оказа, че вероятно става въпрос за лабораторна грешка при първите! И слава богу! А ти как лекуваш близнаците при тези пристъпи. Ние този месец ще ходим до Пловдив да тестват Вики за алергиите.

Общи условия

Активация на акаунт