"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 850
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 690
Мъжо като я видя днес каза - Жено, давай да те водя в клиниката да отслабваш, че ми писна да давам толкова пари за хапчета Mr. GreenДа ти изсмучат сланината и да се приключи с всичко Joy Joy Joy

# 691
Мъжо като я видя днес каза - Жено, давай да те водя в клиниката да отслабваш, че ми писна да давам толкова пари за хапчета Mr. GreenДа ти изсмучат сланината и да се приключи с всичко Joy Joy Joy
Не чакай второ предложение - а ДЕЙСТВАЙ !

# 692
И аз бъркам Гала и Халвад***** (не мога да й запомня името), с тия коси са ми досущ еднакви, особено по-отдалеч...

# 693
Не чакай второ предложение - а ДЕЙСТВАЙ !
А, ич и не съм се опъвала Joy

# 694
  • Все на втория етаж
Денка, много отслабнала бе? И на мен ми направи впечатление как се извърна от въпроса за мъж й. Още със започването като видях, че не е мъжът й и се досетих, че има нещо. Променена е, но с русата коса ми изглежда по- възрастна.

А варненката, не можах да чуя бременна ли е? Алекс точно тогава ми пееше на ушето и само подочувах откъслечно, чух близнаци и че питаха за силикона и кърменето. Но носът й нещо хич не са го пипнали, тази вечер добре я дадоха на два пъти в профил и бих казала че е много близко до първоначалната му форма, освен че й е надолу забит/ не са повдигнали въобще / даже ми кривееше пак леко. Crazy

# 695
Ами аз казах, че първо почти не си я спомнят, че беше трета (даже не и помня името) и второ нито имаше какво да се променя, нито нещо видимо са променили по нея. И доктора се изпусна та каза, че се чудел какво прави тук (т.е. в Пълна промяна) и Гала замаза положението.

# 696
Цитат
Тази вечер ще разберете как изглеждат двете участнички почти три месеца след тяхната промяна. Защо за Денка операциите продължиха след нейното парти и дали Дарина още е толкова влюбена в съпруга си? Гост на шоуто е Лора Крумова. И още: кой е първият мъж подложен на “Пълна промяна”!
става въпрос за днешното предаване. Вие разбрахте ли ?

# 697
Аз разбрах,че Дарина е още влюбена, но не разбрах защо на Денка се е наложило да прави доп. корекции.

# 698
Цитат
кипът на "Пълна промяна" продължава да снима до декември, защото някои от участниците се възстановяват повече от 5 месеца.
Цялата челюст на една от избраните е била счупена и в продължение на 2 месеца жената се е хранела със сламка. След операция жените се хвалили една на друга с новите си устни и бюстове. Закачките и приятелското отношение помагат на участниците да преживяват тежките моменти по-лесно, обясниха от екипа на шоуто.

# 699
А, на мен ми направи лошо впечатление как Лора и Гала клюкарски в присъствието на Денка коментираха: ква беше грозничка, с кви квадратни зъбки, а сега  #Cussing out аааа гадост, как може да са толкова плоски?!!

# 700
А, на мен ми направи лошо впечатление как Лора и Гала клюкарски в присъствието на Денка коментираха: ква беше грозничка, с кви квадратни зъбки, а сега  #Cussing out аааа гадост, как може да са толкова плоски?!!
Ама моля ти се!Аз пък гледам влиза някаква госпожа на средна възраст, така закръгленичка, Гала я посреща, с костюмче някакво... и като се загледах и видях, че това, което съм видяла е Лора и се втрещих! Shocked

# 701
Ама моля ти се!Аз пък гледам влиза някаква госпожа на средна възраст, така закръгленичка, Гала я посреща, с костюмче някакво... и като се загледах и видях, че това, което съм видяла е Лора и се втрещих! Shocked
hahaha Мда, защото Лора я дават само седнала в нейното предаване hahaha

# 702
Не четох този път назад како сте писали, по късно ще го направя, но само искам да кажа едно... Денка я направиха адски добре, фигурата й в началото наподобяваше моята в началото на диетата, сега изглежда като на 50 кила, това момиче ме накара да се замисля за разни пластики и по мене...  Cry Cry Cry

# 703
това момиче ме накара да се замисля за разни пластики и по мене...  Cry Cry Cry
шшшшшшшшшшшшт! Я бързо в леглото!  #Cussing out

# 704
това момиче ме накара да се замисля за разни пластики и по мене...  Cry Cry Cry
шшшшшшшшшшшшт! Я бързо в леглото!  #Cussing out

За жалост май на там отивът нещата  Cry За лице корекция 0 не искам, но за тялото малеййййй, само страха и финансовата инжекция ме спират...  Crazy За ся ок' де криво, де ляво, ама след ощи 15-20 кила по малко ако са вида някой ден и още 100 пъти с +/- 10 кила за по 1-2 месеца и постоянна диета, опридилено ако не друго сичко на долу ще се нуждае от рязане и махане и т.н. само страха ме спира, но ако избарат още 10 такива като Денка просто хукнах някак си не с единия, ами и с двата крака дори (че сега съм само с единия)... охх незнам...  Cry

Общи условия

Активация на акаунт