"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 847
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 705
Ако знаеш колко  неща са спестили в това предаване...колко зверски болки седмици наред... не ги гледай, че в един ден и направиха корема, краката, дупето и не знам какво още. Това просто е невъзможно. Спортувай, плувай..има и други на4ини, не е само хирургията. Е, ако не си решила с това да си вадиш хляба, де.....но понеже е малко вероятно, вземи да прочетеш форума на тялото- за операциите, сакатлъците, ефектите, дефектите.

# 706
  • София
Добро утро Simple Smile
Някой може ли да ми каже какво говориха снощи за участничката от понеделник, защото гледах само последните 20 мин.?

# 707
  • Бургас
А забелязахте ли обувките на Кремена?Бяха като тези   с изчанчения ток  newsm09 
Не мислех,че ще ги видя на нечий крак-все си мислех,че е нещо пипнато с фотошопа...Да,ама не!

# 708
Обувките бяха яки, то е ясно, че Кремена ги беше обула за шоуто. Няма да тръгне за разхожда децата в парка с тях.
Незнам защо толкова се оплюва Кремена?

# 709
Видях, че се някакви изчепени, на това костюмче... ама точно такива ли бяха? Май бяха друг цвят.

# 710
Не бяха такива, но на същия принцип.
Иначе бяха бели и затворени отпред.

# 711
То при нея всичко е шантаво. Няма да се изненадам ако е с такова бельо  Mr. Green

# 712
обувките и бяха супер,както и стилът и
 smile3534 ай де яжте ме, ма мен ме кефи

# 713
Не бяха такива, но на същия принцип.
Иначе бяха бели и затворени отпред.
...с метален ток в тон със сивото й костюмче, к'во се беше разгърдила сякаш има да показва нещо newsm78
Иначе Денка пак я бяха издокарали като 'лека жена', и може би този ефект се засилва още повече от русата й прическа, но като цяло тялото и лицето й ми харесват, особено усмивката й естествено! Изглеждаше щастлива и отпочинала, това е важното!
А другото момиче-Дарина...те просто не са пипнали профила й, но може и тя да не е искала (чупене на челюсти и тем подобни страхотии), иначе е симпатяга, но брадичката й в комбинация с нослето-това й е запазената марка явно, чара й така да се каже, (както на мъжа й) Blush-двамата ми се сториха много сладки Heart Eyes

# 714
Кременка може и да е симпатична, но начина по който се носи е отврот SickКосичката и е като прана перука, дрешките й са парцаливи, а за самочувствието да не говорим. Мен ме дразнят подобни хора...Иначе нослето на Дарина беше ужасно - там е имало нужда от промяна според мен, а не тия прословути глезени...Ама и мъжа й има нужда от пълна промяна hahahaИ пак тва самочувствие, което демонстрираха "променените" нещо не ми се връзва...

# 715
  • Бургас

и аз така,и аз  Peace

# 716
Кременка може и да е симпатична, но начина по който се носи е отврот SickКосичката и е като прана перука, дрешките й са парцаливи, а за самочувствието да не говорим. Мен ме дразнят подобни хора...Иначе нослето на Дарина беше ужасно - там е имало нужда от промяна според мен, а не тия прословути глезени...Ама и мъжа й има нужда от пълна промяна hahahaИ пак тва самочувствие, което демонстрираха "променените" нещо не ми се връзва...

Бре, не искам да те обиждам, но като гледам снимката не си първа, единствена и неповторима красавица. Защо такова отношение към останалите хора?

# 717
  • София
обувките и бяха супер,както и стилът и

Ами, то това е фрапантното - нейният стил доста добре й стои, жената си е екстравагантна, но това й отива.Обаче, нещо не винаги й се получава при другите.Те, за жалост, понякога изглеждат даже смешни.
А тя -не, тя изглежда добре.Не зная защо се получава това разминаване.Някои от стайлингите в Стар Академи, например, бяха чудовищни.Поне според мен.А Наталия Симеонова, откакто сама си е стилист/преди й беше Кремена/поне не изглежда смешна.

Относно Денка, издокарана цялата в черно, с тая поличка балон, изглеждаше доста вилидж.В комбинация с ужасно жълтата/не казвам руса умишлено/ коса и черни вежди с яркочервено червило, беше просто с провинциален имидж.А те му викаха "холивудски".Да, бе.

Иначе Денка е доста подмладена, малко ботокс в челото няма да й е излишен.И непременно трябва да направи нещо с прическата си.

# 718

Бре, не искам да те обиждам, но като гледам снимката не си първа, единствена и неповторима красавица. Защо такова отношение към останалите хора?

Знаеш ли, не се обиждам от такива като теб! Не мисля, че тук е мястото ти мен да оглеждаш и обсъждаш!А и не съм казала че Кремена е грозна или нещо подобно, напротив, просто пак ще повторя - не ми харесва стайлинга й!!! Не е нужно да ме нападаш само заради мнението ми, нали? А и може би и ти не си много прекрасна, след като си си сложила чужда снимка...Или може би това мургавото си ти самата???Това е Hug

# 719
ОТ курс по дикция също имат нужда всички участници!

Общи условия

Активация на акаунт