"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 848
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 720
Защо се учудвате на самочувствието им? И някои от участниците в Биг Брадър си мислят, че са супер значими, само защото са се почесвали  и излагали един месец от ТВ екрана Rolling Eyes
Ако трябва да сме откровени - кои отиват в такова предаване!? Умните си носят големите нослета, малкият бюст или поотпуснато коремче без особени драми, защото това не е краят на света. Има много други по-важни неща!
А и мислят в перспектива. Някои тук вече повдигнаха въпроса - А ПОСЛЕ? Какво става с въпросните променени след година, например, когато ги мързи да ходят на фитнес и да спазват диети, когато боята се отмие, няма професионален фризьор или козметик наоколо, или не дай боже, се развали дори и един зъб от изпилените, падне някоя фасета...

# 721
Защо се учудвате на самочувствието им? И някои от участниците в Биг Брадър си мислят, че са супер значими, само защото са се почесвали  и излагали един месец от ТВ екрана Rolling Eyes
Ако трябва да сме откровени - кои отиват в такова предаване!? Умните си носят големите нослета, малкият бюст или поотпуснато коремче без особени драми, защото това не е краят на света. Има много други по-важни неща!
А и мислят в перспектива. Някои тук вече повдигнаха въпроса - А ПОСЛЕ? Какво става с въпросните променени след година, например, когато ги мързи да ходят на фитнес и да спазват диети, когато боята се отмие, няма професионален фризьор или козметик наоколо, или не дай боже, се развали дори и един зъб от изпилените, падне някоя фасета...
Peace

# 722
Видях, че се някакви изчепени, на това костюмче... ама точно такива ли бяха? Май бяха друг цвят.
Няма как да са такива, тези на снимката са на Marc Jacobs за следвaщото лято.

Незнам защо толкова се оплюва Кремена?

Аз лично, мога да ти кажа защо я оплювам, но няма да ми стигнат 6000 знака... Grinning  Peace
Аз имам изключително лошо мнение за работата на Кремена като стилист. И това критикувам - работата й.
А как изглежда не ме интересува, а и не ми харесва (лично на мен) - не съм почитателка на показващи се сутиени (редовно), дълга ноктопластика и т.н.. Мисля, че проблемът й е, че не вижда по-далече от носа си, от години не е мръднала и проектира собствения си начин на обличане върху Гала, участниците от Стар Академи и т.н.  А на него му липсва класа.

обувките и бяха супер,както и стилът и
 smile3534 ай де яжте ме, ма мен ме кефи

Всеки има право на лично мнение, което трябва да се уважава.

# 723
Кременка може и да е симпатична, но начина по който се носи е отврот SickКосичката и е като прана перука, дрешките й са парцаливи, а за самочувствието да не говорим. Мен ме дразнят подобни хора...Иначе нослето на Дарина беше ужасно - там е имало нужда от промяна според мен, а не тия прословути глезени...Ама и мъжа й има нужда от пълна промяна hahahaИ пак тва самочувствие, което демонстрираха "променените" нещо не ми се връзва...
Peace

# 724
И на мен не ми хареса русата коса на Денка - поне не точно такова русо. Комбинацията черни вежди и руса коса - ужас винаги ми се е струвала супер простееща. Поне за моя вкус. Иначе жената доста са я пипнали в тялото. Изглежда подмладена и щастлива. Дано да се поддържа обаче и занапред. Мисля че това ще е проблем на повечето участници със средни доходи.

# 725
  • Все на втория етаж
Момичета, в предният си пост питах дали Дарина е бременна, защото не успях да чуя, Алекс ми се катереше и пееше. Чух че питаха за кърмене и подочух близнаци нещо. Вие чухте ли нещо по въпроса? Не че много ме интересува, но нали ги обсъждаме и не разбрах  Blush Една бременност сега как ли ще се отрази на възстановяванмето й и на новата фигура. Дали отново няма да й се понапълнят глезените с мазнини?

# 726
Сори за спам-а, обаче искам само да покажа как визията, понякога няма общо с това дали си капацитет в модния бранш.
http://chicinparis.files.wordpress.com/2007/02/suzy_menkes-210x277.jpg  - Suzy Menkes, моден редактор в International Herald Tribune. Моден журналист от световна класа, изключителен капацитет. Непрестанно цитирана. Безмилостна.

http://www.wmin.ac.uk/mad/images/anna.jpg - Anna Piaggi, криейтив консултант към италианския Vogue. Ще ви спестя суперлативите. Виждала съм нейни неща и като гост-стилист на модни фотосесии - не изглеждат така  Grinning

Има и още примери.
И никой от колегите им не може да ги обвини в това, че не разбират от мода.

# 727
PeaceНапълно съм съгласна с теб

# 728
Една бременност сега как ли ще се отрази на възстановяванмето й и на новата фигура. Дали отново няма да й се понапълнят глезените с мазнини?
Глезените-не. Там където са изсмукани мастните клетки- няма да напълнее, но ще отиде там ,където не е изсмуквана. Ръце, предната част на бедрата, гръб...ще стане много грозно, ако не успее да се предпази от напълняване.

# 729
  • София
Една бременност сега как ли ще се отрази на възстановяванмето й и на новата фигура. Дали отново няма да й се понапълнят глезените с мазнини?
Глезените-не. Там където са изсмукани мастните клетки- няма да напълнее, но ще отиде там ,където не е изсмуквана. Ръце, предната част на бедрата, гръб...ще стане много грозно, ако не успее да се предпази от напълняване.

Ей това е една от най-гадничките страни на липосукцията.Като отстранят мастните клетки, те естествено стават по-малко на брой и пак се разширяват, но компенсират с разширяване в депата, където броят им е запазен.

Виждала съм ужасяващи резултати при момичета, които стават като гюлетласкачки в горната част на тялото, а отдолу -  едно малко дупе и тънки крачета.

Въпреки това, що се отнася до глезените, за жалост, единственият начин да станат фини, ако има натрупвания, е липосукцията. Иначе не става - ни фитнес, ни диети, ни масажи помагат.

# 730
  • Някъде там на юг...
Избрахте му кахъра на момичето  Laughing Не е бременно, просто коментираха, че искали дечица - момичета, а ако можело и близначки  Laughing

# 731
На мен пък ми е интересно защо пластичния хирург Николай Георгиев не си е направил операция на носа,а мисля че той  има нужда от такава  newsm78 ( въпреки, че съм се спряла на него ,ако за  в бъдеше реша да се подложа на операция) . Самите хирурзи май отбягват да се възползват от богатството на 21 век!

# 732
На мен пък ми е интересно защо пластичния хирург Николай Георгиев не си е направил операция на носа,а мисля че той  има нужда от такава  newsm78 ( въпреки, че съм се спряла на него ,ако за  в бъдеше реша да се подложа на операция) . Самите хирурзи май отбягват да се възползват от богатството на 21 век!
както и да го прилагат на жените си . Елвира доста години  е искала цици, накрая  и направил.

# 733
Там където са изсмукани мастните клетки- няма да напълнее, но ще отиде там ,където не е изсмуквана. Ръце, предната част на бедрата, гръб...ще стане много грозно, ако не успее да се предпази от напълняване.

Това е една от големите лъжи на пластичната хирургия , чисто и просто не е вярно . Като си надебелее пак ще напълнее там , където е предразположена ( личен опит Simple Smile , само където ще й останат белезите и кожата й ще е на вълнички ( заради разкъсаната съед. тъкан )

Денка вчера й бяха сложили толкова много тв грим , че лицето й приличаше на маска , даже и цветът беше различен .
Кремена имаше същата прическа ( но малко посмачкана ) като от първата среща ( уж след време )  с участничките , снимките явно са правени в един и същи ден .

# 734
Там където са изсмукани мастните клетки- няма да напълнее, но ще отиде там ,където не е изсмуквана. Ръце, предната част на бедрата, гръб...ще стане много грозно, ако не успее да се предпази от напълняване.

Това е една от големите лъжи на пластичната хирургия , чисто и просто не е вярно . Като си надебелее пак ще напълнее там , където е предразположена ( личен опит Simple Smile , само където ще й останат белезите и кожата й ще е на вълнички ( заради разкъсаната съед. тъкан )
Не е вярно. От ли4ен опит- там,където имам липосукция, не съм ложила и един сантиметър .Нямам бридж, нямам голям задник. 20 кила ги качих на други места. Белези нямам никаквии, правила съм я преди 12 години

Общи условия

Активация на акаунт