"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 811
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 735
аз съм правила на корема , и там си пълнея , като почна да дебелея ,
..никога не бих си направила пак липосукция , ама никога ..

# 736

значи не ти е направена като тябва. Ако са махнати мастните клетки, как да пълнееш там? Мазнините ще отиват в другите клетки, които ще се разширяват.

# 737
  • София

Е, виж сега, мастната клетка има способността да се увеличава като обем.Самото делене на клетките завършва до 3-годишна възраст.И повече не се образуват.Когато при липосукция се премахват мастни клетки, техният брой на третираното място значително намалява.А на другите места си остава същият.При следващо дебелеене мастните клетки започват да се "разширяват", съответно там, където са по-малко, ефектът няма как да е същият, както там, където са повече.Иначе казано, естествено, че може да се дебелее и на местата, където е правена липосукция, защото и там си има мастни клетки, но в сравнение с другите места, там е незабележимо, затова ефектът много силно се изразява на места, където преди тялото не е било склонно да пълнее интензивно.И това си е факт.Моите наблюдения върху хора с такива интервенции го потвърждава.

# 738
А моите наблюдения го отхвърлят. Наблюденията ми са при липосукции отпреди 10 години горе-долу. Тези, които спазват ограничения и не варират в теглото са си ОК- така както преди 10 г. Тези,които напълняха, качиха на други еста- пропорционално, без местата с липосукция

# 739
  • Варна
Момичета, в предният си пост питах дали Дарина е бременна, защото не успях да чуя, Алекс ми се катереше и пееше. Чух че питаха за кърмене и подочух близнаци нещо. Вие чухте ли нещо по въпроса? Не че много ме интересува, но нали ги обсъждаме и не разбрах  Blush Една бременност сега как ли ще се отрази на възстановяванмето й и на новата фигура. Дали отново няма да й се понапълнят глезените с мазнини?
Не, не е бременна засега. Питаха пластичния хирург дали, когато забременее ще може да кърми и т.н. А мъжът й каза, че искал да имат 2 момиченца близначки.

# 740
  • София
А моите наблюдения го отхвърлят. Наблюденията ми са при липосукции отпреди 10 години горе-долу. Тези, които спазват ограничения и не варират в теглото са си ОК- така както преди 10 г. Тези,които напълняха, качиха на други еста- пропорционално, без местата с липосукция

Е, да, де, и аз това казвам - тези, дето дебелеят, дебелеят на други места.Не е задължително да дебелеят, обаче, това не е фект от липосукцията.
Но ако килограмите са много, се забелязва пълнеене и на третираните места - почти незабележимо  в сравнение с другите части на тялото.

# 741
Ако изсмуканото количество е много голямо, тогава пълнеенето е вследствие на наршения цялостен баланс на организма. Започва вълчи глад. Не знам каква воля трябва, за да се удържи този глад. Но ако количеството е в рамките на допустимото,/забравих колко беше, но това рядко се прави/, тогава проблеми няма. Най -добре е да се направят няколко липосукции през периоди от 6 м. до една година- за местата, които се нуждаят от повече изсмукване.Но понеже това са болки и пари, не се практикува в България

# 742
  • София
За това не се бях сетила.Има логика - все пак тялото е организъм, който се защитава - измъкват му насилствено нещо и то реагира панически да си го върне, нали си го е образувало все пак.

Абе....много ми е мъка с това, все се колебая.Не зная кога ще се подложа, но ще го сторя за едно място, писна ми да отлагам.Пък, да става, каквото ще.

# 743
Момичета, ако се пази строг хранителен режим и се спортува активно - липосукцията не е ли излишна newsm78 В смисъл че ако трябва да се пази диета и след липосукция, тогава защо се прибягва до нея, не е ли по-лесно да има балансирано хранене...нещо не ми е ясно! EmbarassedАз лично не съм имала проблеми с теглото, но като се замисля липосукцията не е ли краен вариянт или може би с нея резултатите са по-бързи, по-трайни...

# 744
ами има места, от които много  трудно се сваля с диета- бридж, глезени,коляно

# 745
  • до една звездичка
То при нея всичко е шантаво. Няма да се изненадам ако е с такова бельо  Mr. Green

Независимо какво и е бельото, патъците, или колата на Кремена, си е все същата простачка и грозница!
Преди години, на рецепцията на един хотел в Албена, където тя беше със Магърдич и сина си, направи такъв просташки скандал на рецепционистката, която не и била запазалила "специалния мезонет", че ви е бедна фантазията!
Всички гости на хотела, чужденци и МагитУ, включително я гледаха като умопомрачена, децата се бяха скрили зада майките си, а тя явно не си беше изпила антисвирепина и крещеше като малоумна някакви идиотизми и псувни, в които основния рефрен беше: "Знаеш ли коя съм аз, ма?!"

# 746
  • София
Момичета, ако се пази строг хранителен режим и се спортува активно - липосукцията не е ли излишна newsm78 В смисъл че ако трябва да се пази диета и след липосукция, тогава защо се прибягва до нея, не е ли по-лесно да има балансирано хранене...нещо не ми е ясно! EmbarassedАз лично не съм имала проблеми с теглото, но като се замисля липосукцията не е ли краен вариянт или може би с нея резултатите са по-бързи, по-трайни...

Само отчаяни хора правят липосукция за отслабване.
Тя се прави предимно с цел да се отстранят мастни натрупвания на места, където се разваля контурът на тялото - бричове, да речем.Тези места са проблемни и дори да си скъсаш задника от фитнес и диети, пак не се получава резултатът, който ти дава липото.

Но, все пак, липосукция се прави и с цел да се подпомогне значително отслабването.Тази Денка, разбра се, не от фитнеса е придобила новото си тяло.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2007, 13:02 от КЛОНКА

# 747
  • София
То при нея всичко е шантаво. Няма да се изненадам ако е с такова бельо  Mr. Green

Независимо какво и е бельото, патъците, или колата на Кремена, си е все същата простачка и грозница!
Преди години, на рецепцията на един хотел в Албена, където тя беше със Магърдич и сина си, направи такъв просташки скандал на рецепционистката, която не и била запазалила "специалния мезонет", че ви е бедна фантазията!
Всички гости на хотела, чужденци и МагитУ, включително я гледаха като умопомрачена, децата се бяха скрили зада майките си, а тя явно не си беше изпила антисвирепина и крещеше като малоумна някакви идиотизми и псувни, в които основния рефрен беше: "Знаеш ли коя съм аз, ма?!"

Е, хайде сега, това са си просто думи, метнати в ефира.Не съм склонна да вярвам.

# 748
 ThinkingЯсно, ясно...

# 749
  • до една звездичка

Е, хайде сега, това са си просто думи, метнати в ефира.Не съм склонна да вярвам.

Ами, ако искаш - никъде не съм казала, че трябва да вярваш на всяка цена. Просто съм изразила собственото си мнение и съм го обосновала. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт