"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 803
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 855
Кухнята е прекрасна.

даже повече 

# 856
# 857
Мебелна къща NIDO Wink

# 858
Ако не беше шантавия стайлинг на Кремена, Гала и до днес щеше да си е една домакиня с мазна престилка.  Crossing Arms Гала стана популярна с шоуто "Невада", но славата я подгони чак в "На кафе", където изгъзиците на Кремена жестоко вдигнаха рейтинга на предаването и на Гала. Сега тя е най-експлоатираната водеща, с най-голям хонорар от риалити шоу.

# 859
  • София
Ако не беше шантавия стайлинг на Кремена, Гала и до днес щеше да си е една домакиня с мазна престилка.  Crossing Arms Гала стана популярна с шоуто "Невада", но славата я подгони чак в "На кафе", където изгъзиците на Кремена жестоко вдигнаха рейтинга на предаването и на Гала. Сега тя е най-експлоатираната водеща, с най-голям хонорар от риалити шоу.

Е, а ако не беше Гала, Кремена и до днес щеше да си е никому неизвестаната съпруга на Магърдич Халваджан.
Така че - много успешен тим, това си е ясно.

# 860
Е, а ако не беше Гала, Кремена и до днес щеше да си е никому неизвестаната съпруга на Магърдич Халваджан.
е,не- тук е съм съгласна.

# 861
  • София
е,не- тук е съм съгласна.

Е, как, бе, те се развиват паралелно.Гала направо се побърка да й прави реклама в ефир.Толкоз ефирно време й отдели, че тя нямаше как да не се запечата в съзнанието на всяка средностатистическа българска домакиня.
А в собствените си среди вероятно си е била известна, спор няма.Ама...колко са неизвестните стилисти - немалко, да не казвам повечето.Просто тяхната работа не е пред камерата.А Гала направо я тикаше в ефир.Даже и в Стар Академи/дето се разби жестоко,както ще се случи и с Пълна промяна/ Кремена продължаваше да страни от камерите.Ама...като се събра на едно място с Гала - я виж как се залюби с камерата.Даже Гала е на заден план, това се забелязва.

Мисля, че за масовата аудитория, която е извън шоу средите,Кремена беше популяризирана чрез Гала, един процес, който трая няколко сезона, докато течеше "На кафе".

# 862
# 863
Монда това ли имаш предвид http://www.nido.bg/en/inner/index.php?zid=5 ?

# 864
# 865
Е, как, бе, те се развиват паралелно....

Съгласна съм напълно.
Като цяло телевизията популяризира имената на Гого, Кремена Х., Роди  Laughing от Огледала и няколко "топмодела" начело с Ирен Онтева...
А в бранша "известните" имена са други. Тях не ги дават "по телевизора" Simple Smile

# 866
  • София
Аз лично възнамерявах в най-скоро време да се обърна към стилист за изчистване на стила и визията си.Някак си след навлизане в 30-те ми се струваше наложително да се облегна на професионално мнение, защото усещам, че започвам твърде смело да миксирам, а в тази възрастова група нито ми се ще да премахна младежкото си излъчване, нито да изгубя предимствата на женствеността, но балансът трябва да се намери.

Обаче, нещо почнах да се разколебавам, ням да коментирам защо.

И все пак, да попитам, знае ли някой кой е стилист на Бербатов, например?

# 867
Не ползва стилист.

# 868
И все пак, да попитам, знае ли някой кой е стилист на Бербатов, например?

Цитат
Сега с какво си?
С дрехи. Това сакце не го знам какво е (обръща откъм подплатата, за да прочете). "Империал". Чувала ли си го, на мен ми харесва и си ходя с него. Нямам стилист. Сам се правя.
http://www.eva.bg/content/view/2485/59/lang,bg/

# 869
  • София
Има ПиАр.Той ли се занимава с всичко?
Мислех, че ползва и стилист.

Общи условия

Активация на акаунт