"Пълна промяна" по Нова ТВ

• 84 770
  • 1 518
  •   1
Отговори
# 840
КЛОНКА, голяма компетенция!
Познаваш ли Кремена и Маги Халваджиян, виждала ли си ги, общувала ли си с тях?
И завършила ли си психология?

# 841
  • София
КЛОНКА, голяма компетенция!
Познаваш ли Кремена и Маги Халваджиян, виждала ли си ги, общувала ли си с тях?
И завършила ли си психология?

Нямам представа на какво основание ми задаваш подобен въпрос.
Изобщо не съм коментирала психологическия профил на Кремена.
Коментирам работата й, която е обществено достояние и като такова имам право да си говоря,каквото ща.
Коментирала съм и съвсем доброжелателно личните взаимоотношения в двойката дотолкова, доколкото те са били лично афиширани от тях в медиите.

А тя и Кремена не е завършила дизайн, ама се изявява като дизайнер, защо ме питаш мен дали съм завършила психология, аз даже не правя опит да се изживявам като психолог, камо ли да "работя" като нещо, което не съм.
Това е приоритет на други хора Mr. Green

# 842
Сетих се още нещо, което ми е смешно Mr. Green Какви подаръци им дават накрая само... напрАО безценни! Абонамент за "На кафе" дето да четеш на 3 страници кво са ти правили на операционната маса, на теб и на останалите и в другите 7 страници хвалебствия за Гала и Кремка.  И 1 (един), цял един брой на някакво друго шарено книжле (забравих му името) в което на 5 страници е разпростряно сълзливо интервю с другата "перла" на Нова телевизия, от която зависи половината им рейтинг - Венетка Райкова. Как нЕмам късмет в живота да се сдобия и аз с такива подаръци бе!? newsm45

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 16:27 от Кристал

# 843
абе, ма сигурно си имат котле и парнаджия дОма,.. newsm78как ли сем. ХавалдЖилидидЖилидиян се топлят newsm78 Сигурно, фУка, фУка стуууууд до посиняване..Аз пък не завиждам Crossing Arms
Само дето се питам, защо темата не е КРЕМЕНА - В КЪЩА ПРЕ\о\МЕНЕНА newsm78

за Пълна промяна ако иде реч, ще вметна, че на мен последната промяна на многодетната мама мноо ме изкефи. Само имам забележки към цвета на косата, но...нали пък е желала да е руса ooooh! Особено съм впечатлена от фейс-лифтинга. Искам и ааааааааааз!!! а и малко цица няма да ми е излишна \вече се навивам\ Joy

# 844
Какво може да каже Малена за къщата Laughing Не вярвам да се възхити! Според мен, архитектът си е свършил чудесно работата, защото това, което ви впечатлява - простор, светлина, френски прозорци... е дело на архитект. Интериорът - дело на госпожата, е  Rolling Eyes Липса на единна концепция, претенциозност, кичозност, снобария, скука и неудобство. И тези дюшечета в балната зала, пардон "хангара" (както някой го нарече по-горе)... Семейството има ли деца. Ако има, поне децата ще имат къде да си карат велосипедите Mr. Green Парвенющина!

А за отоплението не ги мислете. Сигурно не са към Топлофикация. Може и на газ да са, зависи къде е къщата.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 22:18 от птица

# 845
Абе вие полудяхте с тая прословута Кремка и къщата й...Нали уж пишехме за ПЪЛНА ПРОМЯНА?!? newsm78

# 846
Карай Mr. Green Като няма ПРОМЯНА, к'о да правим Wink

# 847
Клонка,  thumbsup

# 848
ХМ....КЪщата видяхме, а кухнята?

# 849
  • София
Хубава е, много даже, но някак си не си я представям Кремена запретнала ръкави и яко развихрила се в нея... newsm78 Малко неизползваема изглежда като че ли...

# 850
И понеже се разбра, че съм злобна и комплексирана жена, не мога да не споделя тези кадри с вас  Simple Smile
от месец юли:
http://217.9.225.147//2005-07-02/02110112.jpg

и със същите чехли, забележете, 29 октомври...
http://217.9.225.147//2005-10-29/29110117.jpg

(снимките са от вестник Новинар, нагоре-надолу с Евг. Минчев, http://217.9.225.147//2005-10-29/29110116.jpg)

от Коледа нямам снимки Simple Smile Ако зимата на 2005 е била мека, може би е била с тях...
Няма да коментирам визията й, няма нужда...

егати ужаса  #Crazy

# 851
Кухнята е прекрасна.

# 852
Тука http://217.9.225.147//2005-10-29/29110116.jpg  ми прилича на Донатела Версаче , само дето и липсва горната джука като на Донатела................ Joy Joy

# 853
И на мен кухнята ми харесва , не се вижда цялата но ... все пак.

# 854
Хубава е, много даже, но някак си не си я представям Кремена запретнала ръкави и яко развихрила се в нея... newsm78 Малко неизползваема изглежда като че ли...
Че е хубава - хубава е, но по-скоро неизползвана. За кухнята ми е думата  Mr. Green Направила си е жената къщичка за списание! Да се избиват от интериорни списания да я снимат меланхолично поседнала на кухненски плот, щото сега ще е още по на мода. Нека е щастлива! Някои хора намират щастието в доста по-мънички и ценни нещица и живеят простичък, но спокоен и ценен живот далеч от грандомания и показност, и въпреки това животът им е пълен! Peace

Тука http://217.9.225.147//2005-10-29/29110116.jpg  ми прилича на Донатела Версаче..........
Или нещо от рода на Елза Парини, Камела Паркър, Урсула...

Общи условия

Активация на акаунт