Най-хубавият подарък

• 1 866
  • 15
  •   1
Отговори
Здравейте,
какъв е най- хубавият подарък, който сте получавали или подарявали?
Може ли да разкажете независимо от повода и подаракът, идеята е историята ви да бъде изполвана като идея ?

# 1
Тоест искате да вземете чужда идея за подарък и да я копирате после, все едно си е ваша?

# 2
Ако идеята послужи на някой да зарадва друг какво значение има. Ако е нещо много лично може да не се споделя всеки преценява

# 3
По-добре кажете за какъв човек търсите подарък, за да ви се дадат съвети, вместо да пресъздавате чужди моменти и емоции.

# 4
Най - хубавия подарък, който съм получавала е  ръчно плетено одеяло в любими за мен цветове и гурме лакомства за кучето ми.
Беше изненада, но ме зарадва и развълнува.

# 5
За мен хубавите подаръци не са материални неща, а преживявания: билети за спектакъл например, или организирано пътуване до интересно място.
На второ място - нещо лично изработено, или купено, но очевидно с мисъл за човека, на когото е подарено, защото много добре пасва на личното му хоби..

# 6
Билет за концерт на Ерос Рамацоти🙂
Предпочитам вече не подаръци, а преживявания. Пътешествия и да идем да видим нещо.
Всеки подарък, който е свързан с интересите ми би ми харесал.

# 7
Здравейте,
какъв е най- хубавият подарък, който сте получавали или подарявали?
Може ли да разкажете независимо от повода и подаракът, идеята е историята ви да бъде изполвана като идея ?

Ежко,
като идея за кого?
Нали разбираш, че зависи на кого искаш да направиш най-хубавия подарък - на малко пухкаво бебенце, на тийн, на човек, който е в болница, на стар приятел, който не си виждал от... 15 години, на човек с Алцхаймер..

# 8
  • Банско
Най-хубавия подарък е мъжът ми да реши да организира някакво пътуване, театър или изненада. Понеже той е малко дърво в тези начинания, това най-много ме радва.
А ако трябва да кажа някакъв материален подарък, без да се замисля моя топ подарък са книгите.

# 9
Най-хубавия подарък е мъжът ми да реши да организира някакво пътуване, театър или изненада. Понеже той е малко дърво в тези начинания, това най-много ме радва.
А ако трябва да кажа някакъв материален подарък, без да се замисля моя топ подарък са книгите.

Мъжете дървета могат и да се облагородяват (ашладисват). 🙂

Например в баницата с късметите може  да му слагаш това, което искаш да подари (пътуване, театър, кино, книга) като "късметче" - "Организиране на  пътуване с жена ти до... през месец... "

Супер късмет си е, да помогнеш на ближния си 😀

# 10
  • София
Най-хубавият подарък за мен е пътуването до Париж за РД, на което не заведе мъжа ми. Не беше изненада, защото той искаше аз да избера кои места да посетим и предварително да вземем билети, но там на самия ми РД ме изненада в квартирата с шампанско и торта, и изобщо цялото пътуване се стараеше да съм щастлива и да е романтично и специално и то беше такова. Париж ми беше мечта от години и той я сбъдна. За мен най-хубави са подаръците, в които си вложил мисъл за другия, нещо което за него е важно и специално.

# 11

Например в баницата с късметите може  да му слагаш това, което искаш да подари (пътуване, театър, кино, книга) като "късметче" - "Организиране на  пътуване с жена ти до... през месец... "

Като виден представител на мъжете-дървета ти гарантирам че няма да загрея за какво става въпрос по този начин с късметчето от баницата.

# 12

Като виден представител на мъжете-дървета ти гарантирам че няма да загрея за какво става въпрос по този начин с късметчето от баницата.

И да не загрееш, ще те стоплят. Ще схванеш. 🙂
Не може да вървиш против късмета си от баницата 😂

# 13
За жалост най-хубавите ми подаръци съм си ги избирала сама.
В началото исках да има момент на изненада и оставях близките ми да ми избират подаръци, но после се оказа, че не могат да улучат нищо, което реално ще ми хареса и ще ми е полезно.
Накрая се уговорихме да ме питат от какво имам нужда и да ми го купуват, защото не съм от хората, които обичат да се затрупват с неща и предпочитам подаръците ми да са смислени и да влизат в употреба.
Та отговорът ми на въпроса Ви е- безжични слушалки, кафемашина, обувки и палто.
Съвет, който мога да Ви дам е да помислите от какво има нужда човека и да му го купите. Ако с предвидения бюджет за подарък не можете да купите това, от което има нужда, може да се комбинирате няколко души.

# 14

Общи условия

Активация на акаунт