Отговори
# 45
Хареса им опознавателната целувка. Решиха да продължат.
Сейран няма май да ги спре.

Сейран да вземе да умре и да разчисти пътя за сестра си и Ферит! Нямам думи!
Наистина се пада лошо от високо!

# 46
💔 - това е моят коментар.

# 47
Еее, повториха целувката, но го нямаше полегването.
Ферит много съжалителен и поправи грешката от годежа MoneyLaughingYum

# 48
Жалко, всичко е истина. Това е края на сериала. Ще е отвратително да се гледа нататък.
Закопаха се сами.

Жалко, че Сейран не успя да му каже за проблема с детето, можеше да е по-настойчива.

Не можа да му каже също, че му вярва, защото видя, че бижутерът отиде при госпожата.

# 49
Суна така му се ожали милата , все едно в тоя дом само тя е страдала , сестра й не.Все едни бе ожениха на сила сестра й , все едно Сейран малко преживя.Ужасна е!
А феро .. за мен няма прошка!Сам си я награби , не се и разколеба .. жалко подобие на мъж!

# 50
Сейран му е никаква на Ферит. Суна да му мисли. Хич и не спомена за Аби.

# 51
Ферит как я награби.🤮

# 52
Тъпото е , че сега Сейран ще се окаже бременна.Толкова са прозрачни тия сценаристи.
Но да си хваща детето и да ги оставя тея да си се гушкат.

# 53
Сейран видя ли ги? Cupid
Знаех си,че ще е истина.Това май е краят на сериала за мен.Жалко,много жалко.

# 54
Суна е неблагодарна и с думите си търси съжаление от Ферит.
Сейран винаги я слагаше пред всички и и помагаше, за разлика от нея.
Тя и изпрати в имението Юсуф и и направи живота непоносим.
Не сме сигурни и дали няма пръст в развода й след боледуването и още и още....

# 55
Момичета,
От известно време не си го причиняват вече да се дразня за измислени герои и събития, които реално не засягат мен или близките ми.
Тази вечер реших да гледам серияла, с пълното самосъзнание, че това в трейлъра беше истина и Ферит и Суна, наистина ще причинят това на Сейран и Абидин. Съответно не получих шока на това, че съм с надежда за не реалност, но въпреки това... чак аз го почувствах като измяна и нож в гърба от страна и на двамата, където от поне 6/7 епизода не успяват да ме развълнуван истински. В тази връзка добра работа на сценария екип предизвика много чувства във фандома, проблема за утрешния ден, ще е какви са тези чувства.
Сори няма прошка за Феро, той я целуна първи, не че тя се дърпане особено много. Каква болка ги чака само Сейран и Абидин, само те могат да си знаят.

# 56
Сейран му е никаква на Ферит. Суна да му мисли. Хич и не спомена за Аби.

Сейран му е никаква?

# 57
Да, нямат брак. Свободен електрон е Феро.

# 58
Кое му беше безопасното на Самет?Че изрязаха страстната целувка и мятането на дивана.Ферит е толкова истинал към Сейран,че даже не я помни.

# 59
От последните кадри се разбра, че Суна обича само себе си, никога не е обичала Аби. А Ферит, щом толкова бързо забрави Сейран, когато бе болна, нищо не го спира да спи със Суна. Сейран трябва да се премести далече да живее и да забрави тези години с Ферит. Ако е бременна да живее за спомените, които ще са живи чрез детето. Животът е кратък, няма нужда да се пропилява за подобен мъж, който като види жена и ляга. Дори не е много пиян.

Разлика от фрага е, че липсва страстната целувка и Суна е още облечена.

Общи условия

Активация на акаунт