Отговори
# 735
Зейнеп Бондже ни е подкарала от вчера със странни сторита 🤔🤔...Пише на Нова година, сега сметки...Тя обикновено си мълчи, сега жокери ли ни дава 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️
Някой да помогне с превода, ако може, че преводача е безсилен 😁

# 736
Зейнеп Бондже ни е подкарала от вчера със странни сторита 🤔🤔...Пише на Нова година, сега сметки...Тя обикновено си мълчи, сега жокери ли ни дава 🤷‍♀️🤷‍♀️🤦‍♀️
Някой да помогне с превода, ако може, че преводача е безсилен 😁

Диче, не знам какви сметки прави, но накрая сама си е писала слаб 2. Wink Извън шегата, мисля, че отпред са номерата на епизодите, но това отзад не мога да реша какво е.

# 737
Може да изчислява рейтинга за определените епизоди, ама хубаво да смята че няма много време.

# 738
Дирен от някакъв мач и съм объркала от 29.12 са,абе подозрително не и хареса видеото,а на Дирен да.Абе приятелки,ама сиренето с пари,то такова награбване и мляскане беше в трейлъра,че да ти имам приятелката...
Охххх ,Миленче. Направоооо ,това са актьори бе. 😘Какво очакваш като дървета да се цункат.  Афра и Берил не са малки. Афроша още от 7ми ноември не й е харесвала постове    
Това е един сериал и няма нищо общо с реалния живот. Сто пъти сме го писали тук. Афра да ревнува Мерт как Берил го е целунала…..😁. Виж какво хубаво лято изкара двете в Америка.

# 739
  • София
Сумата от втората колонка е 12, цифрата в кръгчета. Какво важно се случва в тези епизоди? В 33 умира Фуат, за другите не се сещам...
Ако искате, след малко пускам темата, да пренесе дискусията там.

# 740
Честита и Щастлива 2025!🥂💫
Да е здрава и мирна!
На вас,  момичета да донесе много лично щастие!🍀

Прекрасна 2025 за Афра и Мерт!🧿

# 741
# 742
Сумата от втората колонка е 12, цифрата в кръгчета. Какво важно се случва в тези епизоди? В 33 умира Фуат, за другите не се сещам...
Ако искате, след малко пускам темата, да пренесе дискусията там.
46- та е серията преди Сейран да разбере за бременността на Пелин. В нея е онази СейФерска сцена, в която той я намира заспала на кушетката, взима я на ръце и се гушкат на леглото. Там й казва, че ще я обича докато умре или нещо подобно.

# 743
В 53 не беше ли и интервюто на Серан?

# 744
Интервюто е 51 еп

# 745
Сетих се ,Неврата беше 53,офффф,кой знае какво ни чака.

# 746
Аз докато проверявах епизодите все на Суна попадах 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
В 46 е и годежа на Кая и Суна

# 747
Дори не искам да си представям какво им се върти в главата на нашите любими "сценаристи".🫣
Момичета, не знам дали не е някакъв временен бъг при мен, но погледнах преди малко профила на сериала в инстаграм и не виждам сега да следват Бондже. 🤔

# 748
Дори не искам да си представям какво им се върти в главата на нашите любими "сценаристи".🫣
Момичета, не знам дали не е някакъв временен бъг при мен, но погледнах преди малко профила на сериала в инстаграм и не виждам сега да следват Бондже. 🤔
Да ,следват се

# 749

Общи условия

Активация на акаунт