Отговори
# 705
Честита Нова Година ,мили момичета !  Heart

Ай ама какви са сладки Афра и Мерт бе!  HeartОф,оф,оф айде дано да са си все така заедно и да са много щастливи
 Heart  Сега и миличките ни СейФерчета да им се оправят нещата  и в последствие и едно малко бамби да си направят и всичко ще  е ок  Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray 

# 706

А на мен тук хем ми се вижда ръката на Рамо на крачето на Афито ами си въобразявам че го храни и с нейната вилица. Joy Пълно делулу Grinning

# 707
Вече по-спокойно изгледах финалната сцена и си дадох сметка,че Суна наистина е била много нещастна в онзи момент
Да не забравяме,че тя тогава е била,не знам ,на 19-20 години?
Когато на такава възраст за първи път си създадеш един образ на любим,той не излиза лесно от мислите ти
Ти не познаваш този човек,ти просто си фантазираш
Може би,затова тя дълбоко в съзнанието си никога не се отказа от Ферит.
Всеки има такива моменти в живота си,когато съдбата се намесва и не се сбъдват мечтите.
За едно младо,неопитно и непрекъснато малтретирано момиче,това наистина е голяма трагедия и може да доведе до отклонения в психиката

Докато си "лекува" психиката съсипа живота на Кая, Абидин и е напът да съсипе и живота на сестра си. Все хора, които винаги бяха до нея в опит да й помогнат.

# 708
Сега Суна ще съсипе и живота на Ферит.

# 709
Сега Суна ще съсипе и живота на Ферит.

Все се надявах да излезе сън цялото това нещо, ама от външния вид на Мерт вече мисля, че ще има яки драми и някакъв скок във времето.

# 710
  • София
Ахахаха, вярно ли Мирай и Ясир го чакали Joy
Това, като онова другото, че не били на летището сутринта Joy
На мен ми се вижда ръката на Мерт на гърба на Афра, но може и облегалката да е. А и гаджета са, със сигурност и за крака и за гърба я държи и изобщо, където им харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерве 160 снимки на тая маса качи, цялото меню разбрахме. Друг път девойките са много по-активни, този път голяма цензура Joy

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 21:41 от MysteryG

# 711
Ахахаха, вярно ли Мирай и Ясир го чакали Joy
Това, като онова другото, че не били на летището сутринта Joy
На мен ми се вижда ръката на Мерт на гърба на Афра, но може и облегалката да е. А и гаджета са, със сигурност и за крака и за гърба я държи и изобщо, където им харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Мерве 160 снимки на тоя маса качи, цялото меню разбрахме. Друг път девойките са много по-активни, този път голяма цензура Joy
Това с менюто да отбележа,че изобилства от морски дарове,а както твърди науката са мощен афродизиак.Млъквам! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 712
# 713
Това бяло сърчице в коментара 🧿🧿🧿🌹🐑
А и сърчице от Мерт бързо, бързо дойде.🤍🤍🤍

# 714
Бързичко този път се отчете Рамо! 🤍

🤍🧿♾🪬🧄

# 715
Еййй,големи са магарета,значииии...аз чакам снимки от снощи,наща кукла,цопна от афтър партито Joy

# 716
Честита Нова 2025 година!

Нека бъде здрава, щастлива, успешна, изпълнена с мир и надежда!

# 717
Еййй,големи са магарета,значииии...аз чакам снимки от снощи,наща кукла,цопна от афтър партито Joy

Качва със закъснение снимки и сигурно след 3-4 месеца ще качи нещо от Франция и Нова година. 😂

# 718
Накратко

# 719
Скарана съм с емотиконите. Въобще не ги разбирам, като китайски ейроглифи. Трябва ми превод.

Общи условия

Активация на акаунт