Отговори
# 720
Тя Суна си каза каква ѝ била мечтата - да стане снаха! Съдбата три пъти я направи снаха, а тя пак гледа там където не трябва!

# 721
С тази брада - Мерт е съмнителен ..
Скок във времето?
Много време в кома?

# 722
  Привет ,момичета !  

# 723
Мечтата й бе корханова снаха да е. Е стана, но не на ага. Явно това е целта. Искаше да е господарка на ялъто. Стана, но пак не и стига. Да не би и фирмата да иска? Е тя бездънна яма...

Дано да е кома (аман вече от нея), но не и скок след сватба със Суна.
Като чуя за скок във времето и се разтрепервам. След предния имаше кошмарни серии, при тия сценаристи по-добре фандома да изпадне в кома.

# 724
Нали Мерт бил болен, а и може да се крие с тази брада, шапка, брада, и върви го познай. Не всичко от личния им живот е свързано със сериала. Не че го изключвам напълно. Но Мерт си ходи както си иска в свободното си време. Между другото, много му прилича да е неглиже.

# 725
  • София
Разбрахте ли, че Афра е редактирала емотиконите

# 726
Какво иска да ни каже с корекцията? Трябва ни превод. 😄

# 727
От семейство Демир се отчетоха! ✌🏻

# 728
  • София
Иначе още една лудост на скучаещите фенове. Решили са, че на клипчето от Мерве, на което Рамо похапва, всъщност го храни Афра. На снимката се вижда, че пред него няма храна, а пред Афито от любимите му сърмички. Сравнявали  са часа на сторито на Мерве и на часовника на телефона, който е на масата.

Запълвам темата Joy Тази вечер ще пусна новата и трябва да я изпишем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 729
И снахата доктор също Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко разследваща журналистика,сега..и аз като лудите фенки..много интересно,Афра харесваше всички постове на Берил до 1.11,после рязко спря.На 29.12 докато клюкарех във инстаграм,Берил публикува видео,Дирен 15 мин след нея също ,нащо Афи,веднага лайкна на Дирен,но на Берил,не,от 2 месеца не и харесва нищо.Сега видях че Берил е харесала на Афра от днес.Тия хора от месеци ли знаят какво предстои в сериите,няколко напред?Да не би,Афи така да изразява несъгласието си и ревността си?Не ме корете,знам че полудявам с тоя сериал...Head Band

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 21:57 от Милена Тодорова 756835

# 730
Големи детективи са феновете, но Мерт изобщо не изглеждаше като човек,  който яде сърмички,  по-скоро дъвчеше ядки Simple Smile

# 731
  • София
Хахаха, за мен няма значения кой какво яде и дали някой го храни, но ми стана интересно като го четох.
Гледах сега лайковете, едва ли има нещо подозрително, Афра не е харесала на Берил рекламните публикации и е пропуснала тази за РД, но е харесала поздрава на Ерсин към Берил на същата дата. Те са приятелки и то много добри. Виновни са ОГМ, актьорите няма какво да направят. Сигурно съм, че са я накарали са рекламира и епизода тя, знаели са, че ще я хейтят, всичко е с цел.
А на Дирен всъщност пост от това предаване ли е харесала, че него не го проверявах?

# 732
# 733
Дирен от някакъв мач и съм объркала от 29.12 са,абе подозрително не и хареса видеото,а на Дирен да.Абе приятелки,ама сиренето с пари,то такова награбване и мляскане беше в трейлъра,че да ти имам приятелката...

# 734

Общи условия

Активация на акаунт