Боледуване на децата ни-тема 84

• 17 509
  • 806
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Здравейте,
Някой, ако е ползвал този сироп (Vivasan Immun Fit), може ли да даде отзив?
Скрит текст:
Търся нещо за 2-годишно, което да подсилва имунитета.

sweet_memory, твоят син си е направо добре, цели 13 кг! Моята мома на 2г8м е едва 11кг (и то след хранене). Хипер злоядо същество.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 05:21 от Brin de muguet

# 46
И в нас беше така, разликата на децата ни е 7 години. Имаше периоди, в които малкият изяждаше повече от сестра си. Не че не е капризен, 5та година го гоня да го храня. Но яде, не се оплаквам. Не са големи фенове на плодовете, но салата ядат редовно. Месо също.

# 47
Като идея само пиша, че много често ако няма физическа причина, злоядството си е чиста липса на витамини, минерали и нарушена чревна флора. Получава се един омагьосан кръг и се иска постоянство, дисциплина, време и търпение за да се изгради чревната флора и да се запълнят дефицитите.

# 48
Не са дали от аптеката Калоргол на мъжа ми снощи искали рецепта. С какво да я подсуша тая задна хрема нз.

# 49
Виброцил ни беше изписал УНГ лекар, когато дъщеря ми беше с възпалено ухо заради секрет покрай трета сливица. Изписа ни го, за да пресуши секрета. Ако личният лекар го беше изписал, сигурно щях да го подмина, но този лекар е млад, с добри отзиви и изглеждаше, че си разбира от работата. Тогава изписа и АБ без изследвания, и аз малко се настроих негативно, но след това прецених, че правилно е подходил. Ухото си беше възпалено, зачервено и даже удължи приема от 7 на 10 дена. Така че може да пробвате с Виброцил. Сега видях, че има и антихистамин в съдържанието.

# 50
Според вас колко време е заразен грипът? Приятели са с доказан грип Б от 27.12. Имаме платено ходене на нова година на хотел с тях. Предлагат да им върнат парите, но те са твърдо решени да дойдат. Ние в такъв случай май ще пропуснем. Ще трябва да сме на една маса с тях, което не е добра идея. От 27 до 31.12 са само 4 дни, мисля си че ще са заразни. Миналата година детето беше болно 25 дни от грип. Не ми се рискува май. На нас няма да ни върнат парите, ама ще пийнем по една студена вода...
Лошото е, че една приятелка, която ще идва е в начална бременност. Още никой освен мъжа и и аз не знае. Ще я заразят и нея, а е в 6-та седмица.

# 51
Моята е злояда от бебе.В болница лежахме защото ядеше само сутрин и вечер мляко през деня нищо е можеше да я накара да яде.Изследвания правиха всичко беше ок на гастроентеролог я водих нищо,саностол давах пак нищо.Сега още е зле с яденето само месо,хляб,кисело мляко чипсове и други боклуци не купувам е няма ядене. Един път я насилих леща да яде повърна.Вече съм на ръба с това ядене не е ден два а от години.

# 52
Според вас колко време е заразен грипът? Приятели са с доказан грип Б от 27.12. Имаме платено ходене на нова година на хотел с тях. Предлагат да им върнат парите, но те са твърдо решени да дойдат. Ние в такъв случай май ще пропуснем. Ще трябва да сме на една маса с тях, което не е добра идея. От 27 до 31.12 са само 4 дни, мисля си че ще са заразни. Миналата година детето беше болно 25 дни от грип. Не ми се рискува май. На нас няма да ни върнат парите, ама ще пийнем по една студена вода...
Лошото е, че една приятелка, която ще идва е в начална бременност. Още никой освен мъжа и и аз не знае. Ще я заразят и нея, а е в 6-та седмица.
Това според мен е супер безотговорно. Не знам колко време е заразен, но и аз на ваше място сигурно бих пропуснала. То не е ясно и колко още болни ще има, които не познавате, но при положение, че са с доказан грип..Те затова казаха, че пика на грипа ще е след нова година.

# 53
Заразен е между 3 и 10 дни от първите симптоми. Зависи от организма как го е преборил.

# 54
Грипа е с температура как ще го заведат това дете на хотел ? Вдигне ли детето т не съм на себе си..на приятелката ми за секунди и направи гърч от висока т и от там яко ме е шубе ...

# 55
Момичета почнах виброцила пък да видим, днес е втори ден на пулмикорт но все още кашли, снощи дори така кашляше че не можеше да се успокои. Мисля утре вече да направя снимка.

# 56
Топ приятели….. уникални. ЕВАЛА!!

# 57
Детето им вече е тийнейджър. Ама моето е на 5. Явно аз съм егоист, ама не искам да започвам годината болна от грип, още по-малко дъщеря ми да е болна. Другите от приятелската група не го считат за проблем, ама аз съм драма куин.

# 58
Това вече е друго ... И както някой друг беше казал тук колко още болни ще има които не познавате това са рисковете на обществените места ..но няма  гаранция че ако държите детето само в къщи няма да се разболее ..

# 59
  • Sofia
Моята е злояда от бебе.В болница лежахме защото ядеше само сутрин и вечер мляко през деня нищо е можеше да я накара да яде.Изследвания правиха всичко беше ок на гастроентеролог я водих нищо,саностол давах пак нищо.Сега още е зле с яденето само месо,хляб,кисело мляко чипсове и други боклуци не купувам е няма ядене. Един път я насилих леща да яде повърна.Вече съм на ръба с това ядене не е ден два а от години.
И при нас почти същото. Злояда е още от кърмаче. В началото си мислих, че е кърмаческа стачка, ама периодът не отмина. Педиатърката и неонатоложката ми казваха да дохранвам с биберон. Ама и шишето с АМ не го искаше. Молих се по-бързо да идва време за захранването, че да дръпне малко. Е, започна захранването, ама пак драми.

И ние лежахме в болница с хипогликемия, защото апетитът й съвсем изчезва като се разболее. Редовно и до днес успяваме да я нахраним едва два пъти през деня и вечер изпива едно шише с мляко и каша. 3 хранения или 4 на ден са направо мираж.

А по отношение на грината вълна - аз се замислям дали да не оставя моите още една седмица вкъщи по семейни причини. Защото сега след празниците бацилите на децата хубаво ще се омешат в училищата и градините първата седмица. Големите едва ли ще вземат кой знае какъв материал веднага след ваканцията, а и успехът им е почти оформен за срока.

Общи условия

Активация на акаунт