Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 782
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, малко се гмуркам в темата, но не открих в последните няколко страници отговор на моя въпрос.

Имам желание да закупя няколко PAX конфигурации, които имам като запазени проекти. Но от няколко дни при някои артикула - панти, лост за закачалки, чекмедже и други има коментар, че "Този продукт е спрян от производство и не може да бъде добавен в кошницата или списъка за пазаруване.". В същото време планера вече дори не предлага врати на панти. Дали някой е запознат със ситуацията и знае дали трайно спират всички тези артикули?

# 346
  • Пазарджик
Колко дни поръчка направена онлайн може да седи в магазин преди да бъде взета?

# 347
  • София
На мен ми казаха 3 дни, но не било проблем да остане още ден-два

# 348
Мисля да върна продукта закупен с отстъпката с фемили карта. Имате ли представа какво ще се случи с 20те лева?

# 349
Мисля да върна продукта закупен с отстъпката с фемили карта. Имате ли представа какво ще се случи с 20те лева?
Губите ги.

# 350
Мога да предложа талон за 30 лв. при покупка за 330 лв.

Вече е подарен.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 10:25 от bedrjih

# 351
  • Къде ли не
Здравейте, преди шест години у дома съм слагала сифон на кухненска мивка от икеа и сифон на мивка в баня, като и двете тръби отиват в отвор в стената. Сега съм купила да ми сложат на друго място и ми се обаждат да ми кажат, че тези сифони са само за отвор в пода. Има ли някаква промяна в сифоните, така ли е? Ще се радвам, ако някой има наблюдение преди и сега, да ги сподели!

# 352
Не знам за кой сифон стова дума..но в железариите и навсякъде има сифони за мивки почващи от 6 лв нагоре.
Лесно се поставят.
Моите отвори също са в стената.

# 353
Здравейте, преди шест години у дома съм слагала сифон на кухненска мивка от икеа и сифон на мивка в баня, като и двете тръби отиват в отвор в стената. Сега съм купила да ми сложат на друго място и ми се обаждат да ми кажат, че тези сифони са само за отвор в пода. Има ли някаква промяна в сифоните, така ли е? Ще се радвам, ако някой има наблюдение преди и сега, да ги сподели!
Кои сте купила? Сложете линк. Там на сайта или в опаковката няма ли схема?

# 354
  • Къде ли не
Това е за мивката в банята
https://www.ikea.bg/products/rannilen-sifon-s-gavkava-traba-1-mivka/20554532/
Това е за кухненската мивка
https://www.ikea.bg/products/lillviken-sifon-za-edno-korito/10311539/
То и аз виждам на картинките, че има и вариант за монтаж на стената, но хората, които трябва да ги сложат казват, че не можело. А не съм там да проверя.
За банята не мога да взема сифон от железарията, защото шкафа е с чекмеджета и трябва да прилепва към стената. А за кухнята не искам, защото се губи много място заради стандартните сифони.

# 355

И описанията?

Разгледа ли схемите за монтаж?
Прати ги на майсторите...

Явно нежо в извивките не пасва на мястото. Не е проблем заустването...пише и за стенен че е.

# 356
  • Къде ли не
Мда разгледах ги. Майсторите не са много по четенето на упътвания. Simple Smile Отпред било нарисувано, че е за монтаж в земята. Simple Smile
Хвърлиха ме по върбите и аз взех, че се вързах! Купувах ги набързо тия сифони и реших, че нещо съм сгрешила.

# 357
Потърси клипчета в ю тюб да речем..може да видиш как се монтират евентуално..аз все търся да си добия представа така....

За кухня има и без сифон..и с твърда тръба..изобщо сто вида са...
Това по повод губенето на място в кухнята...

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 22:28 от teta75

# 358
  • Къде ли не
Благодаря за съвета! Ще ги преборим тия сифони!

# 359
Споделям само, че от години не монтираме нито на наши имоти, нито на чужди, сифони с гофрирани (гъвкави) тръби, а само такива с "твърди". Така практикуваме и с аспираторите. Гофрираните са много неприятни и задържат лесно боклуци в по-големи количества. Единственото им преимущество е цената и лесната за майстора работа....
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт