Време е за ИКЕА - тема 43

• 42 509
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
Ау, нов ли е този килим, как съм го пропуснала 😄

# 706
  • 🌊
Прерових старите теми, но не намерих много информация за кошара SNIGLAR.
Издръжлива ли е, особено в "тръбичките"? Това беше проблем с предишни кошари, защото дори само с леко стискане изглеждаше, че ще се строшат. Отделно подматрачната рамка издържа ли на скачане?

# 707
Не знам за кои предишни кошари говорите, но Sniglar купих 2ра употреба, двете ми деца я ползваха и я предадох нататък, готова поне още толкова деца да "изгледа" Wink даже и аз съм полягвала вътре при варианта с махната една преграда 😃

# 708
Извинете, че нахлувам така в темата, но знаете ли на коя дата е черния петък в Икеа?

# 709
Хммм, не мисля, че в Икеа има черен петък.

# 710
Извинете, че нахлувам така в темата, но знаете ли на коя дата е черния петък в Икеа?
Няма Черен петък, правят зелен или нещо от сорта. Голяма тъпотия е!

# 711
Здравейте, търся си зимна олекотена завивка, спряла съм се на тези двете:

Не мога да преценя коя отговаря по топлина на тези стандартни зимни със силиконов пълнеж 300г/кв.м.

# 712
Здравейте, мислех, че с онлайн поръчката ще получа ваучер, но не...
Ако някой има излишен ще помоля да ми прати. В идеалния случай ще ми трябват 2 броя за 40лв при покупка над 330лв.  до 30.11.2025
Благодаря предварително!

# 713
И аз не получих. Нареждам се за ваучер след като Драго си събере евентуално това, което ѝ трябва на нея.
На мен потребителка от темата ми даде, използвах го, заедно с някакви мои си точки и се вмъкнах и в безплатната доставка. Много съм доволна.

Сега се оглеждам за някои текстилни неща въпреки, че аз текстила не им го харесвам много. Но в центъра за поръчки в Пловдив имаше изложен халат за баня и ми е видя добре. Не обичам прекалено пухкави халати дето уж пухкави, ама хич не бършат.
 Между другото да похваля тази постелка за вътрешна и външна употреба. Приятно стои и лесно се почиства. Поставих я навън на терасата пред вратата (обикновена, а не остъклена тераса).  Ако терсата е много гладка препоръчват отдолу настилка срещу подхлъзване.
От предната ми поръчка да споделя мнение и за кутии за в или над гардероб - PURRPINGLA. Вместителни са, приятен цвят. Но някак не стоят изпънати. Само ако ги натъпчеш много в краищата. Добро затваряне с цип и т.н. И много добра цена. Купувала съм доста по-хубави кутии на Bigso. Но цената им е леко неприемлива.

# 714
Много благодаря на двете дами, които ми изпратиха!

Защо ме търсиш?, успех и на теб!

# 715
То едва ли на някой му е останал ваучер, но все пак ако има такъв и няма желаещи, моля пишете.

# 716
А не са ли лични отстъпките и да са присъединени към клиентската карта?
Аз не съм в БГ и каквото получаваш си е лично за теб (така си мисля).

# 717
Тези кодове са на  флаери и не са закачени към акаунт.

# 718
Лични са точките, които се трупат от покупки. А периодично даваните ваучери не са. На мен например zvаnchе (Благодаря zvаnchе!) ми даде сниман кода. Когато вече беше решено какво ще се взема, въведох кода от снимката ѝ в online поръчката ми и стана.

# 719
  • Варна
Пак съм аз. Подадох рекламация и от Ikea ми доставиха нов шкаф Alex . Предложиха ми да го огледам ( и той беше с дефекти ).
Ако го взема целия -25% отстъпка, но реших да сменя отделни елементи.

Сега обаче възникна друго. Закрепих плот на Alex шкафа, но ми е твърде голям за стаята. Дали ще приемат да го заменя с по-малък ? Той е предварително разпробит да пасва на шкафа.

Общи условия

Активация на акаунт